Stretko úlety alebo niečo Košice , Košice okolie Moldava ? Ja 27r 183 99. Nie veľmi skúsený ale rád sa zúčastním
Kosice. My dvaja. Hladame zenaca na stretká.
ahoj,ja zadaný ženáč, láka má skúsiť niečo z M+M,,
Váš opis predstava? Napíšte mi do správy. Ja zadaný so ženou
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja bisex 37r versatil ktorý by rád bol pre skupinu aspoň 3 a viac k dispozícii na gangbang.. som skôr pasívnej si rád fajčim väčšie Vtáky som so ZV .. v prípade záujmu píšte .. viem
Pricestovať v rámci SK vlakom
Pricestovať v rámci SK vlakom
27.11 vecer apartman Košice. Hladam 2x aktiv seriozneho diskret sympataka na urovni s chutou na pansku trojku. Ty vekom 40+, penis 18+, vyska 180+. Ja diskret bisex 35r, 190 cm vysoky bottom
Ja pasiv rad by som zazil grupak alebo podobnu akciu
Zajtra (22.0) najdem nejakeho aktiva do trojky s mladym obdarenym fesakom ?
- deepthroat
- facefuck
- double penetration
-hardfuck
Priestor mame
Cas od 20:00 a vyssie
Ty max 35 rokov.
- deepthroat
- facefuck
- double penetration
-hardfuck
Priestor mame
Cas od 20:00 a vyssie
Ty max 35 rokov.
Vo štvrtok 18.9 organizujem grupák a mám ešte 1 voľné miesto. 4 akt plus ja ako pasív. Vek do 30 rokov. Kľudne napíš a dám viac informácií.
- Hlboká fajka, tvrdý mrd, double penetration, výstrek do úst/na tvár/na dieru,
Ja pripravený, odepilovaný, úplne hladký a mega nadržaný.
V prípade preferencie môžeš byť v kukle, ktoré budú pripravené.
- Hlboká fajka, tvrdý mrd, double penetration, výstrek do úst/na tvár/na dieru,
Ja pripravený, odepilovaný, úplne hladký a mega nadržaný.
V prípade preferencie môžeš byť v kukle, ktoré budú pripravené.
Niekto k jednému akt a pas dnes Zvolen 19:30 mám miesto
Kosice - Apartman - koncom augusta. Hladam "aktiv" sympatakov. Pre viac info pozri moj profil-inzerat (sprava)
Pridame sa? 
Apartman sa nachadza kdev Košiciach?
Apartman sa nachadza kdev Košiciach?
Pre blizsie info, pokec.. sprava ,) zvyknem si prenajat apartman na alvinczyho
Chcel by som byť pasiv v gay grupaku
super, vďaka za vlákno. Rád ponúknem na grupák svojho poslušného pasívneho zmrda...
Nájdu sa tu Dominantný páni ktorý bi sa chceli pridať na gang Bang k môjmu pánovi?????
Tato tema tu uz je!!! Treba sa pozerat riadne
Pridaj este 7 vykricnikov pan profesor. Ta tema je 7 mesiacov mrtva. Kludne toto vlaknomignruj
V nedelu, hladam aktivov 3-5 na grupak na sukromnom byte v ba. Ty len akt do 40 rokov. Viac info sprava
Hladam aktivov do 40r na guppen stretnutia na sukromnom byte. Partia 5-6 ludi, jeden pasiv.
Co robim ?
- hlboka fajka / Deepthroat / Gagging/Facefuck
- Anal, tvrdy sex
- Vystrek na tvar/telo/zadok (nie do
zadku ale na zadok).
- bukkake, double penetration
Bez zbytocnych obkecavaciek, akcia v pritmi, bude pravidelne kazdu sobotu/bedelu.
Najblizsie stretnutie v nedelu 20.4, zatial sme traja..
Kludne napis do spravy :)
Ak chces anonymne, kukla pripravena, kondomy, obcerstvenie tiez :)
Co robim ?
- hlboka fajka / Deepthroat / Gagging/Facefuck
- Anal, tvrdy sex
- Vystrek na tvar/telo/zadok (nie do
zadku ale na zadok).
- bukkake, double penetration
Bez zbytocnych obkecavaciek, akcia v pritmi, bude pravidelne kazdu sobotu/bedelu.
Najblizsie stretnutie v nedelu 20.4, zatial sme traja..
Kludne napis do spravy :)
Ak chces anonymne, kukla pripravena, kondomy, obcerstvenie tiez :)
Kde sa koná akcia? Lebo by som mal záujem, som mladý bisex štíhlej postavy
Ahoj, uatial iba v BA, cast nove medto/ruzinov. Dalsia bude v sobotu, poslem ti dezsily
Dá sa také niečo zorganizovať v gay saune?????
Nedelna akcia dopadla nam moje ocakavania. Pisalo asi 40 ludi, chcelo prist 15, nakoniec som bol ja a traja aktivovi vo veku 19-34, co povazujem za maly zazrak a zaciatok pravidelnej akcie, na 1-2 tyzdennej baze. Fotky sme nerobili, ale dnes/zajtra pridam poviedku s podrobnym opisom. Buduci vikend snad budete aspon 4-5, chcem skusit svoje linity hh.
áno a ráno vstanem po polúcii :D však? Dohodnúť sa tu s niekým je ako hrať sms súťaž na rádiu expres
Gay-maser, nic si z toho nerob. Vieme dobre ako to tu chodi a ze henten tu len vypisuje svoje fantazmagorie.
Bol som na tej akcii, a bol to zatiaľ moj najlepší zážitok, čo sa sexu týka. Idem určite aj túto sobotu, teda ak sa bude dať a konať. Sám som neveril, že to bude. Takže tak.

G/Bi grupaky
Napiste kde a kedy sa konaju grupaky pre muzov. Bude to prehladnejsie ako zoznamka.