Jak se zachováte, když třeba při běhu - jako dnes já - narazíte na odstavené auto a uvnitř se kouří? Nutno podotknout, že ani nevím, zda kouřila žena či muž. A jak to vnímáte z pozice těch uvnitř?
Letmým pohledem zjistím, jestli na odhalení reagují vstřícně nebo za odmítavým zamračením.
Pokud takhke prekvapi nekdo nas, gestem dlane ukazu budto NE, nebo "zustan si nekde dal."
Asi bych se taky na chvíli nepozorovaně zakempil a zkouknul situaci. V tom autě s tím určitě musí počítat :) Sám jsem byl tzv .. nachytaný v autě s holkou a kolemjdoucí byla taky holka a na pohodu✌️Chvíli nás pozorovala, pak se usmála a odešla :)
Určitě bych zastavil opodál a chvíli pozoroval. A v momentě kdy by si mě osazenstvo auta všimlo, gestem bych dal najevo dotaz, zda jim nebude vadit, když se budu dívat. Pokud by reakce byla negativní, samozřejmě bych se vzdálil
Jak to vnímáte?
Jak se zachováte, když třeba při běhu - jako dnes já - narazíte na odstavené auto a uvnitř se kouří? Nutno podotknout, že ani nevím, zda kouřila žena či muž. A jak to vnímáte z pozice těch uvnitř?
Pokud takhke prekvapi nekdo nas, gestem dlane ukazu budto NE, nebo "zustan si nekde dal."