První anál. (Ženy)

Ahoj, toto téma je směřováno hlavně pro ženy. Jako může mě zajímá jaký pro vás vůbec anál je. Muže chápu tlaky na prostatu dokážou udělat divy, ale jak to mají ženy nemám tušení.
S kamarádkou chceme vyzkoušet první anál tak chci vědět dopředu co jako ženy prožíváte a připravit se na to. Jestli je to opravdu taková slast když se na to jde opatrně nebo jsou to z části jen výkřiky do tmy jak se říká, jen proto aby byla druhá strana spokojená.
Děkuji předem za odpovědi :))

Kamarád mě dlouho premlouval abych mu ho nastavila ze začátku jen prst a jazyk nakonec jsem svolila a zajel tam i pérem. Upřímně není to špatné, ale většinou to dělám kvůli němu
Je to dost složité téma, i přes to, že po analu toužím zažila jsem jej málokrát.
Jakože chlap nechtěl když jsi navrhla? Nebo proč jsi nezažila?
S jedním partnerem pokud je šikovný, tak neprožívám nic ale ráda to pro něj občas udělám. Pokud není šikovný, zažívám nepříjemné věci hlavně bolest. Se dvěme partnery najednou je to v pohodě, pokud při tom pohyby obstarávám já. dlouzí tencí mají v zadku přednost 😊
Za mě ano a řekla jsem si sama. Vlastně mě překvapilo, že ho ve svých skoro šedesati neznal a nikdy nezkoušel. Prý nebyl zajem od žen *18*

Používame gel obvykle na vodní bazi.
Jsem pasívní análník a gel vůbec nepotřebuju. Po výplachu se mi začne tvořit anální sekret. Je ho tolik, že je pode mnou mokré kolo. Sekret je velmi podobný vaginálnímu, čirý až bílý, bezzápašný a hodně kluzký. Tobě se netvoří?
Netvoří, používám gel.

Vybavím si CzH 206, tam podává chlap juniorovi gel se slovy: "Musíš namazat ten zadek, to není jako pí*a, že by to mazalo.'
Děkuju za odpověď, myslel jsem že se anální sekret tvoří každému. Na fotkách některých amatérů, mužů i žen, je patrný bílý sekret na jejich análních dildech, takže nejsem sám kdo má prcinu kluzkou jak pi*u. Mám domněnku kterou nemůžu dokázat je, že se anál naučí vyměšovat sekret při pravidelných souložích či masturbacích. Já to dělám 9 let, 2 - 3x týdně, což je za tu dobu minimálně 1000x. Sekret se mi začne tvořit ihned po výplachu. Po pěti - deseti minutách stačí se otevřít, malinko zatlačit, sekret vklouzne mezi půlky a už to klouže.
Moje zkušenost je taková, že je to tak 50:50.
Moje současná žena to chtěla sama a dosahuje při analu orgazmus, narozdil od klasiky, tam jen prsty. První žena to striktně odmítala a max snesla prst v kaďáku.
V každém případě je základem gelovat, za me je jedno zda gel na vodní či silikon bázi, funguje I to nejlacinejsi.
A pro honice, s vyplachem předem to nehrotit. Zase tak dlouhyho ho nemáš....