U nás to začalo tak že mi prišla viackrát na neveru a vyčítala mi že prečo to robím,čo by som povedal keby to ona urobila.Zo mňa vyletelo:urob to.Ona že :ja to nedokážem.Tak som raz pozval ku nám pár a pomenujem ich Janka a Karol.Janka bola taká náruživá že keď som ju začal obchytkávať sa jej podlomili kolená a povedala:Karol pozri čo mi robí.Hneď sme sa s Jankou pustili do seba a oni dvaja sa na nás pozerali.Poslal som ich do vedlajšej izby,po chvílke sa moja vrátila že mu nestojí ale mal ho poriadne velkého.Keď videl ako mu ženu trtkám sa mu postavil tak som vyzval moju aby si ho osedlala tak ju to uchvátilo že si kolená do krvi zodrala.Na jednom z ďalších stretnutí sme moju vzali na sendvič ale Karol sa rýchlo odbavil do nej a mne to tieklo po gulách potom som ju ja vystriekal.Najviac sa mi páčilo keď išla sama a aj na celú noc a potom mi o tom porozprávala.
(upraveno)
No moja žena nechce o trojke ani počuť ani ďalšom chlapovi.3 roky sa ju snažím presvedčiť hocijakým spôsobom.uz som to vzdal proste máme iné hranice tak musím sa asi len zmieriť, že mi ostali fantazie😪
Moja práveže chcela aj sama skôr presviedčala ona mňa. Neskôr som zistil že to nebolo prvykrat
Ja som ju ponukol susedovi, samozrejme po dokladnej priprave medzi nami..😉👌💦
Vás by som chcel mať za susedov,veď dobrý sused požičia a dobrá suseda dá.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Moja sa susedovi len pár krát popredvádzala,škoda že to nezašlo ďalej
No sused musel byť veľmi rád,....
Neodmietol a mal 20/6 v gatiach čo moju velmi potešilo ale aj mňa..:)
takže si občas prídete obaja na svoje?
Presne tak, mna to hrozne vzrusuje a ona sa ho nevie nabažit..:)
Aj ja to takto mam doma,žena je akoby vymenena
tak potom super. Držím palce.
Aj zenin priateľ ma 20x6 a je aj bi
Žena má tiež takého známeho ale je starší
Tak si prides na svoje aj Ty..?
Tak je všetko v poriadku,ja takéto v gatiach nemám, ale tiez by som asi bol rad vidieť takyto nastroj
Každy sme sa s nejakym narodili a ženy maju chut aj na mensich aj vacsich chlapcov..:) nastastie
Moja zena to na začiatku odmietala , začali sme tým, že sa pozerala na muza , ako masturbuje :)
Moja otvorene povedala ze chce velkeho ako mala predo mnou..:)
A ako to pokračovalo? :) ..........................................
Po pár stretnutiach vyhonila ona jemu, neskôr aj vyfajcila ale mala silne výčitky svedomia, takze sme prestali ….. a stále rozmýšľam ; ako ju na to opäť prehovoriť
Mozno by sa dala nahovorit na par.
Ahoj moja nechce ani to a dôvod mení každú chvíľu
Tak je aj moja, raz ano raz nie
ani moja … uz x rokov ju neviem presvedcit a pritom ked sme na nuda plazi alebo vo wellness tak strasne rada provokuje a pretrca sa
To provokovanie milujem. Vždy ju posmelujem.
Moja nechce ani na tu posranu nuda plaz 😅😂takze mas aspon nieco 🫶😂😅
My sme si užívali často doma aj sama na hoteli s milencom bola mame nádherné videa. Ale mame teraz dceru a už nemá záujem a ani o sex
Poznam a najhorsie ze ani tebe neda pozehnanie ist inam.
A čo sa stalo podľa teba, keď už nemá záujem ani o sex?
Jej odpoveď som unavená nemám náladu a podobne. Voľakedy ma provokovať vedela, ze mi stal celý deň teraz keď si prosím aby bola trocha sexi len povie nemám čas.
To sa stáva po pôrode. Hormóny sa úplne premiešajú a trvá to
Po decku moju preplo tak ze vobec nic sa jej musim mesiace prosit. A najst taku co ma ten isty problem len opacne na stale stretka je celkom problem
Ja inam nemusím stačí keby sem tam išla ona užila si poprípade mi poslala foto alebo ako voľakedy nafilmovala na kameru. Juj
V minulosti to robila?
Áno voľakedy to bolo úžasné.
No ako pani dajaké nove skúsenosti?
Příspěvek byl smazán.

Začiatky Kanda Párov
Popíše niekto o svojich začiatkoch? Hlavne keď polovička bola proti :))