Čte tady vůbec někdo info na zdi když najede na profil? Mám na profilu napsáno pouze Hetero a stejně mi chodí nespočet zpráv že mi ho nějaký chlap preblafne nebo mi nabízí jiné sexuální praktiky. To je to opravdu tak těžké pochopit?
Co se čílíte. Chlap chlapovi napíše jak mu ho převládne, víte jaký hovadiny tady čtou ženy a co za nevyžádané fotky chodí ? Zčista jasná? Nebo je normální ženě napsat čau, vylížu tě. Ale když chlap chlapovi na první dobrou, tak je zlé....
Bože, přestaňte si neustále stěžovat na to, jaké zprávy dostávají ženy (a teď nemyslím jen vás). Nechci se nikoho dotknout, ale ne, nemusíte takové zprávy číst a vidět a kupodivu stačí k tomu málo... Uvědomte si, kde jste. Je to web, kde jsou čuňárny a jsou ZADARMO. A podle toho tu je i osazenstvo. A víme, že lidi (ano, převážně chlapi) jsou prasata (slušně řečeno) zvlášť, když mají zaručenou anonymitu. Navíc, většina uživatelů co je zrovna online má tady odkrvený mozek, krev je jinde a podle toho to tak vypadá a je potřeba s tím počítat. Pokud očekáváte jiný přístup, běžte jinam. Někam kam se dostanou jen lidi na úrovni...
Opakuji, nechci se nikoho dotknout, ale neustále stížnosti toho, jak to tu mají ženy těžké je už dávno překonané a nudné, myslel jsem, že když zmizela hlavní paní propagátorka, tak to pomine, ale stále se to drží
Já se nerozciluju :) jen mě rozesmiva, jak muži si stěžují, že jim píší jiní muži. Navíc prasárny ... U žen je to tady už jistým " standardem" a všichni se tváří, že je to v pořádku, protože jsme, kde jsme....
Takže pánové, aspoň vidíte jaké to je... A fakt to neberte jako bůhví jaký moralizující vzkaz. Jen mi to přišlo vtipné :)) a taky celkem chápu, že občas s tím dojde trpělivost. Mě občas taky. A to už jsem poměrně otrlá:)
Zprávy od homo
Zprávy
Opakuji, nechci se nikoho dotknout, ale neustále stížnosti toho, jak to tu mají ženy těžké je už dávno překonané a nudné, myslel jsem, že když zmizela hlavní paní propagátorka, tak to pomine, ale stále se to drží
Takže pánové, aspoň vidíte jaké to je... A fakt to neberte jako bůhví jaký moralizující vzkaz. Jen mi to přišlo vtipné :)) a taky celkem chápu, že občas s tím dojde trpělivost. Mě občas taky. A to už jsem poměrně otrlá:)