Je to naprosto jednoduché, jsi obyčejný honič, který žádnou manželku nemá a tady chytáš rozumy ke svému uspokojení.
To, že to je trest za to, že lezeš kam nemáš a fotíš pro někoho co bys neměl.
Nejpravděpodobnější je samozřejmě, že se v tom předvádí někomu jinýmu. Může to mít i jiná krkolomnější vysvětlení, jako že to není její, ale to je méně pravděpodobné... Ale fotit pro kamaráda manželčino spodní prádlo, je vcelku ujetý a vypovídá to o tvém kanda zaměření, takže se ti tohle vysvětlení nejspíš líbí a dost možná to píšeš proto, abys to tady mohl číst.
(upraveno)
Myslím, že by ses možná měl manželce věnovat více, než kamarádovi, jelikož ti evidentně zahýbá…měl jsem zadanou milenku, která takové prádlo doma nepoužívala, ale kupovala si ho kvůli mě.
Na tajňačku fotit spodní prádlo manželky je dost úchylné.
Nicméně zmíněný objev bude mít jistě jednoduché a logické vysvětlení - o schování erotického prádla ji požádala třeba sousedka nebo kolegyně, aby to nenašel její žárlivý manžel. A Vaše žena to skryla na "bezpečné místo". Bohužel netušila, že jí budete prohledávat osobní věci a činit z toho nějaké závěry. Jestli Vás má něco trápit, tak nikoli zvědavost, ale svědomí...
Nicméně zmíněný objev bude mít jistě jednoduché a logické vysvětlení - o schování erotického prádla ji požádala třeba sousedka nebo kolegyně, aby to nenašel její žárlivý manžel. A Vaše žena to skryla na "bezpečné místo". Bohužel netušila, že jí budete prohledávat osobní věci a činit z toho nějaké závěry. Jestli Vás má něco trápit, tak nikoli zvědavost, ale svědomí...
Neprohledával jsem, ale inspirujete mě. Asi se manželky zeptám co má ve skříni, jestli náhodou pro nějakou sousedku nebo kolegyně tam nemá uschováno
něco erotického ... že bychom to mohli spolu
prozkoumat
Tak se jí zeptej. Btw jsi normální fotit někomu spoďáry svojí ženy? :D

Co si mám o tom myslet
Dnes jsem fotil pro kamaráda tak trochu uchyla na damske pradlo prádelník mojí ženy a nasel sjem tam ruzne erotické soupravicky ktere jsem ne ni nikdy nevidel, jsou rozbalene a pouzité a objednane z číny, to ona neumi takže ji je nekdo daroval. Vubec nevim co si o tom myslet.. Poradí nekdo?