20 orgasmů je moc
máme 2-3 nádherný, společný
máme 2-3 nádherný, společný
počet orbasmu u žen nemusí být dán počtem jednotek. Dá se při použití Tantrických technik a masáží, s dostatečným časem na SEX počítám tak 20 hodin :) cca 200 orgasmů pak už ale jsou to orasmy při pouhem doteku a nebo pohlazení.
JA MILUJI KDYZ ZENA MA VICE ORGASTACKU KDYBY NEJAKA TAKOVA ALE BYLA V PRAZE
Ta moje se taky dělá víckrát ale mě nebaví když se jen zaklepe a zasténá miluju když při orgasmu stříká to je potom mazec z toho mi normálně může péro prasknout takovejch 20-30 výstřiků.
Mam 22 a od 8 rokov mavam opakovane orgazmy (pri uceni, s vankusikom).. Aj ked prvy som mala vraj v troch rokoch, ked mi gynekolog robil vyter. Som vsade velmi citliva. Moj priatel mi dokaze rukou ci ustami urobit niekolko vrcholov uz v aute cestou domov.
Mam ich tak vela kazdy vecer, ze ich nepocitame. Obom sa nam to paci, su vsetky krasne, niektore velmi vycerpavajuce a ani jeden nemusim zahrat, neviem naco. A nemusim zavidiet zenam s jednym vrcholom, ze ho maju intenzivnejsi, pretoze ja niekedy pri nich az stracam trosku aj vedomie, casto dost vrieskam a obcas na konci striekam. Chalani si zo mna robia niekedy srandu, ked mi na zure nenapadne urobia niekolko vrcholov hladkanim noh, prstov na nohach, masirovanim chrbta alebo mojich prs. Pavlovi to nevadi, paci sa mu to. Je nam spolu krasne, lietam s nim z jedneho vrcholu do druheho a snazi sa ma v nich udrzat co najdlhsie. Prajem vsetkym take krasne zazitky. Aj teraz, pri pisani tychto par viet, sa nezdrzal a priviedol ma k par vrcholom. Asi si pojdeme coskoro lazkat... A aj rano sa tesim, ako sa budeme zobudzat, ale to je uz asi vraj do rubriky o nymfomanii. Ale ta vraj neexistuje, je to len zvysena sexualna aktivita :)
Pridala som nieco aj na fore o zenskej ejakulacii (sme tu novi), ale tam uz dlho nikto neprispel.
Mam ich tak vela kazdy vecer, ze ich nepocitame. Obom sa nam to paci, su vsetky krasne, niektore velmi vycerpavajuce a ani jeden nemusim zahrat, neviem naco. A nemusim zavidiet zenam s jednym vrcholom, ze ho maju intenzivnejsi, pretoze ja niekedy pri nich az stracam trosku aj vedomie, casto dost vrieskam a obcas na konci striekam. Chalani si zo mna robia niekedy srandu, ked mi na zure nenapadne urobia niekolko vrcholov hladkanim noh, prstov na nohach, masirovanim chrbta alebo mojich prs. Pavlovi to nevadi, paci sa mu to. Je nam spolu krasne, lietam s nim z jedneho vrcholu do druheho a snazi sa ma v nich udrzat co najdlhsie. Prajem vsetkym take krasne zazitky. Aj teraz, pri pisani tychto par viet, sa nezdrzal a priviedol ma k par vrcholom. Asi si pojdeme coskoro lazkat... A aj rano sa tesim, ako sa budeme zobudzat, ale to je uz asi vraj do rubriky o nymfomanii. Ale ta vraj neexistuje, je to len zvysena sexualna aktivita :)
Pridala som nieco aj na fore o zenskej ejakulacii (sme tu novi), ale tam uz dlho nikto neprispel.
My je nepočítáme, my si užíváme dokud oba nemáme dost.
Ale klidně si je počítejte když vás to baví...No ale radil bych myslete radši na sex a na to jaká je to paráda ááááááááááá
Ale klidně si je počítejte když vás to baví...No ale radil bych myslete radši na sex a na to jaká je to paráda ááááááááááá
20, 50, 300, 1000 orgasmů. Je to skoro až úsměvné. Vetšina žen orgasmus hraje. Bohužel. Projděte si internet a přečtěte si diskuze na toto téma. Kolik jich nikdy nemělo při styku orgasmus a i orálně je to pro ně zázrak k němu dojít. Ale nechci vám chlapům brát iluze. Ta vaše jich má samozřejmě minimálně 10. Gratuluju....
Já Vám mladým do toho nechci kecat, ale jsem 32 roků ženatý, roky praktikuji Tantru a troufám si říci že se svojí ženou ovládáme svoje těla. Pravé orgasmy přivedou ženu do extáze - kosmického sexu, kdy se vzdaluje realitě, nabíjí energií. Je vyloučené počítat orgasmy - možná zvlhnutí nebo vaginální stahy - to ale není žádný orgasmus - radím - co nejvíce orgasmus oddalujte, o to bude intenzivnější a krásnější nic nepočítejte.
Ano, statistika je neúprosná. Část žen nepozná nikdy orgasmus, část těch šťasnějších má občas(když je dobrá konstelace) jeden a silný a velmi malá část(nevím jestli šťasnějších) je multiorgastická.Jenom štamgasti na amatérech mají štěstí.
Kokone!Jsi pablb!!!Statistika je neúprosná jo?Tak v tom případě jsi měl k obědu čtvrt kachny s knedlíkem a červeným zelím protože já sežral celou půlku takže statisticky je to přesně!Taky máš průměrnej plat nejspíš co!Ale podprůměrný péro určitě!
To víš že jo, Dalbychu. Hlavně udrž standard.
No, tak to já sem rád, když partnerka dosáhne aspoň toho jednoho. Asi je to hold biologická vada( za kterou buďte rádi), neboť někdo má hold péro 25cm a jinej 12cm, tak je to asi podobný i u ženskejch.
Tak to jsi úplně vedle! V tomto případě vůbec nejde o velikost ocasu ale o techniku! Viděl jsem na vlastní oči, jak frajer s pětadvaceticentimetrovým ocasem bušil do holky jak píst v parníku a ta z toho moc neměla, nemluvě o orgasmu a naopak, týpek s malým pérkem použil ústa, prsty a hlavně svojí fantazii a partnerka byla v sedmém nebi a v jednom pohybu v následných vlnách orgasmu. Takže, technika vážení!
před chvílí jsem psal příspěvek, že moje manželka má za večer, cca za 4 hodiny několik desítek orgasmů, i přes padesát, přičemž intervaly mezi nimi se neustále zkracují a většina orgasmů je stříkacích (je ale třeba doplňovat nealko tekutiny :-)
jeden drobný příspěvek, manželka má během večera, tj. cca 4 hodiny několik desítek orgasmů, někdy i přes padesát, intervaly mezi nimi se postupně zkracují a většina z nich je stříkací. Je ale pravda, že musí mít dostatečný přískun nealko tekutin :-)
Rád bych přidal svou trošku do mlýna. Jsem ženatý a žena má orgasmus jen občas. Nenapadlo by mě podvádět ale jednou se tak stalo. Zažil jsem několik orgasmů (u milenky) během jednoho milování. Od té doby si už to bez milenek neumím představit, u každé je to jiné, ale asi jsem měl štěstí, všechny měly několik orgasmů a čím více orgasmů, tím se cítím i já líp. Ideál je kolem 5. Když je jich víc, už si to tak nevychutnám a jelikož trpím pocitem méněcennosti (jen tak psychycky), pak to u mě vyvolává otázky zda to není hrané.Když se ale vrátím k manželce, skoro stále mě při sexu nějak opravuje. Nemůžu jí přece říct, že ostatní (bez vyjímky) to takto přivádí k orgasmu - můžete mi poradit co mám s tím dělat?
k.mi@centrum.cz
k.mi@centrum.cz
Jsme na tom podobně,je multiorgastická.Zatím jsme to dotáhli na 46 ale tu padesátku uděláme:-))
Mne tie orgazmy pripadaju ako činske ponožky za 80 korun 5 kusov... Kvalita mizerna...ved to poznaju všetci.Menej je niekedy viac.
Myslim ze to normalne je moja priatelka ma tak do 10 orgazmov,a fakt to nehra bo to citim na penise,alebo ma 2az3 velke tie su lepsie.
páčia sa mi tu uvedené čísla.My so ženou po 10r. manželstva a 2 deťoch musíme mať pravidelne 3-inak sa jej to neráta, ale sú šuchy, kedy ich je kľudne 6-7 a to pri každom z nich sa obávam, že mi ho zlomí ako to ňou lomcuje- Pripájam s k všetkým, ktorí tvrdia, že dosahovať ich pravidelne je vzácna vec, ktorú si treba vážiť a nie je samozrejmosťou od začiatku. Dá sa však k nej pekne dopracovať-a ten tréning je predsa hovadsky krásny. Čo myslíte?
Tato žena je multiorgastická, otázka je, jestli je to plus nebo mínus.... osobně mám vyzkoušeno, že kvantita není totéž co kvalita a pokud si chci orgasmus opravdu vychutnat, snažím se ho oddálit, co to dá.... takže tři až pět orgasmů za večer nepovažuji za rychlovku, ba naopak... mám multiorgastickou přítelkyni, co se na to léčí, protože když se uděláte v práci před kolegama při kafi, je to poněkud trapné...
to se mi nechce věřit, pokud ano,tak by se měla povinně přihlásit k vědeckému zkoumání, protože normální to rozhodně není.A pochybuji, že to sami nevíte, spíš jen taká provokace,že?,
Kamarat, to, ze si cajovy milenec, neznamena, ze su aj ostatni. Moja priatelka ich ma pri kazdom milovani najmenej desat. Ak sa milujeme celu noc, tak aj tridsat. Kazda zena, s ktorou som kedy spal, bola na tom rovnako. To skor mi pripada divne, ze existuje zena, ktora orgazmus pri milovani nema. To sa nemusi ani milovat.
Konecne niekto kto to vystihol.To ze niekoho manzelka ci milenka nema 10-20 alebo v pohode aj tych 30 orgazmov, nezalezi na nej ale na jej partnerovy. Takze pani, ak pisete ze vasa nema,nevie a ci nechce, nepisete o nicom inom, ako o vlastnej neschopnosti vediet potesit zenu :-).
Moje zena miva tak do 10. Pod 3 to povazujeme za rychlovku ...
Moje žádnej ...
ta musí být fantastická

Počet orgasmů u ženy