Nějaké návrhy?

Co mám dělat, když mi manžel řekne, že mi nestačí v mém sexuálním tempu..... Vedla se několikrát konverzace a nic se nevyřešilo. Mě sex chybí, ale nedokáže mi dát to, co kdysi.... Můžete mi poradit?

Určitě bych koupil nějakou hračku
U nás se osvědčilo. Mazlení a klasicky sexik s vystrikem do me a já se poté udělám vibrátorem...mezitím si manzel odpočine a dáme druhé delší kolo a jsme všichni spokojeni
Koupit hračku, a začít masturbace, I před chlapem.
Kolik je Tobě a manželovi let, jestli to můžu vědět??
Pokud ho sex s Vámi baví, ale už mu síly nestačí a Vy jich máte nazbyt, převezměte v dovádění aktivitu Vy ;-)
Tak se z manželem domluvit . Když tě nezvládá uspokojit. Mít v záloze jen milence na sex takového když mu zavoláš napíšeš ti vyhovi
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
To nevyřešíš tady. Řeš to v prvé řadě s ním, zkuste hledat kompromisy. Pokud se to nepovede, tak můžeš zvážit milence. Je to vždycky těžké rozhodování.
A jaký je důvod toho, že ti nedokáže dát to co kdysi? K jakému závěru jste došli?
To je jednoduché. Když chceš být věrná, kup si nějakou hračku a začni masturbovat. Když nechceš být věrná, pořiď si milence či nového chlapa.
Úplně přesná rada..............
Diskutujte o možnosti, ako je trebars Swingers klub.
Po niekolkých návštevách sw klubu si vyhodnotíte, čo je pre vás dobré.
Vyselektujete si možných milencov s nejakou výdržou a môžete sa stretávať súkromne.
Třeba se zkusit i podívat po nějaké hračce?🙂 Buď pro něj na rozvášnění,nebo pro tebe.🙂
Bohužel to tak u většiny chlapů je.
Častý a divoký sex se dá zvládat taky jen po určitou dobu.
Pak už je lepší zvolnit.
Co s tím?
Srovnat se, mít milence nebo vyměnit chlapa?
Je to tvůj život, a je jen na tobě co s ním uděláš.
Trojka, čtyřka nebo milenec😉a bude líp.