Před hlasováním se prosím přihlaste.

Nějaké návrhy?

Co mám dělat, když mi manžel řekne, že mi nestačí v mém sexuálním tempu..... Vedla se několikrát konverzace a nic se nevyřešilo. Mě sex chybí, ale nedokáže mi dát to, co kdysi.... Můžete mi poradit?

Záleží jak to vidí, pokud mu vecadí že se uspokojíš jinde, tak auper, pokud jo...
zjednodušeně, hledat vzájemné pochopení, pokud ten vztah za to oběma stojí. Zkusit se přiblížit z obou stran a zjistit, jestli to není jen nějaký přechodný nepodstatný eror. (moc toho tu o tobě není, těžko se dá být konkrétnější). Sex, fyzično, vášeň, atd. jsou aspoň u mě podstatné, bez nich mám by byla má partnerka vlastně jen nejlepší kámoš :)

ale manželství, pokud to je "TO ONO, TEN partner", tak si zaslouží snahu, kompromisy i boj....

na druhou stranu, když to tam nedávají oba, tak rozvod
Ahojky budu rad kdyz mi napises
Určitě bych koupil nějakou hračku
U nás se osvědčilo. Mazlení a klasicky sexik s vystrikem do me a já se poté udělám vibrátorem...mezitím si manzel odpočine a dáme druhé delší kolo a jsme všichni spokojeni
Koupit hračku, a začít masturbace, I před chlapem.
Kolik je Tobě a manželovi let, jestli to můžu vědět??
Pokud ho sex s Vámi baví, ale už mu síly nestačí a Vy jich máte nazbyt, převezměte v dovádění aktivitu Vy ;-)
Tak se z manželem domluvit . Když tě nezvládá uspokojit. Mít v záloze jen milence na sex takového když mu zavoláš napíšeš ti vyhovi
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
Nejlepší lék je pořád si užít sex na plno taky jsem pořád nadržený a hlavu si nelámou mužů celo noc když mám s kým klidně bych si to rozdal stebo tobys něco zažila když tak písní
To nevyřešíš tady. Řeš to v prvé řadě s ním, zkuste hledat kompromisy. Pokud se to nepovede, tak můžeš zvážit milence. Je to vždycky těžké rozhodování.
A jaký je důvod toho, že ti nedokáže dát to co kdysi? K jakému závěru jste došli?
To je jednoduché. Když chceš být věrná, kup si nějakou hračku a začni masturbovat. Když nechceš být věrná, pořiď si milence či nového chlapa.
Úplně přesná rada..............
Diskutujte o možnosti, ako je trebars Swingers klub.
Po niekolkých návštevách sw klubu si vyhodnotíte, čo je pre vás dobré.
Vyselektujete si možných milencov s nejakou výdržou a môžete sa stretávať súkromne.
Třeba se zkusit i podívat po nějaké hračce?🙂 Buď pro něj na rozvášnění,nebo pro tebe.🙂
Bohužel to tak u většiny chlapů je.
Častý a divoký sex se dá zvládat taky jen po určitou dobu.
Pak už je lepší zvolnit.
Co s tím?
Srovnat se, mít milence nebo vyměnit chlapa?
Je to tvůj život, a je jen na tobě co s ním uděláš.
Trojka, čtyřka nebo milenec😉a bude líp.