Tam dole..

Ahoj, přijde mi, že se příteli tam dole nelíbím. Když si třeba píšeme trochu ostřejší zprávy, tak neustále zmiňuje jen zadek, že by ho chtěl vidět atd.. Když máme jít na sex, tak mi líže anál a mluví o tom, že by anál chtěl vyzkoušet. a neustále se vše točí jen okolo prdele. Dokonce by chtěl, abych mu prdnula do obličeje.. Nevím, jestli jsem toho vůbec někdy schopná.. popravdě ani anál nechci, ten by ještě možná někdy prošel, ale prdět mu do obličeje nebudu. Vůbec mě to nebere. Líbilo by se mi, kdyby místo řečí o análu atd.. mi udělal předehru a víc se mi věnoval jinak.. Co myslíte? Může to být třeba tím, že se mu nelíbí moje piča? Tak proto jen zadek...?

S manzelkou to máme podobně. S EX anal nezkoušela,protože byli na prsa. Ze začátku jsem mohl jen projet prstem přes zadek a postupem casu i zajet prstem dovnitř. Vlastně se jí to zalíbilo zjistila. Anal provozujem,ale je to spíš taková "odmena" pro mě,nebo když jdeme brzo do postele s tim,ze si užijeme sex. Na druhou stranu mě taky nevadí,když mi dráždí anal,nebo použijeme vzájemně hracky a to jsem HETERO. Pro některé chlapy je pero v zadku pritelkyne/manželky takový zlatý grál zkus mu navrhnout,ze mu při sexu taky strcis prst do zadku a uvidíš
Tak když máš místo piči pero tak se nediv Karle 🤣🤣
To, že Vašeho přítele zajímají více Vaše hýždě než přední partie mi nepřijde zas až tak zvláštní jako to, že vyžaduje od Vás pšoukání do obličeje. To mi už zvláštní připadá a tak si myslím, že problém bude u Vašeho přítele, v tom, co ho vzrušuje. Jistě by bylo dobré se ho zpříma zeptat, proč vyžaduje toto a ostatních částí Vašeho těla si nevšímá…
Ukaz ji a ja ti reknu jak to tam vypada 😂🤣
To nebude Tvou píčou, ale spíš orientací Tvého přítele. Není on trochu na chlapečky?
Co to ma s tím společného? Ženská prdel neexistuje nebo co?
Měla jsem partnera, který preferoval anální sex. A bylo to čistě o komunikaci a o tom kam posunes své hranice. Já se naučila krásně uvolnit a užít si to co se líbilo jemu a on zase plnil moje touhy. Takže sednout pokecat a rozumně najít třeba nějaký kompromis z obou stran.
Upřímně si myslím, že to není že by jsi se mu tam dole ve předu nelíbila spíš se mi zdá že prostě preferuje zadek.
Já bych v tom nic jiného neviděl.
Prostě tvůj přítel je vysazený na zadky, tak jako někdo jiný na něco jiného.
Ale nějak mu nedošlo, že by svoji vášeň měl dostávat jen za odměnu.
A to je na tobě.