Mostecko poblíž okolí

Ahooj, Je tu někde v Mostě nebo poblíž okolí Nuda Pláž nebo místo kam se chodí/jezdí když je krásně nazí? Je tu někdo kdo někam chodí/jezdí v autě? Jsem nově žijící v Mostě rád bych i někoho poznal pokud i vy.
Hledám Páry | samotné muže ne! Bojím se o zdraví, takže jen Páry.

Jsou tu i páry kteří se domluví a nechají se sledovat při sexu? U vás doma a nebo zaparkovat vedle sebe a když bude chuť záleží už jen na vás, zvrhlost je adrenalin.

Nejsem žádné prase nebo něco špatného, jen jsem tu nový na Mostecku a rád bych poznal super lidi, kteří jsou otevření poznávat a zkoušet skvělé věci. Vše DISKRÉTNĚ jen mezi námi.
Nejsem Gay, Nepište mi muži.! Pouze Bi s párem!

Braňany jsou tento rok nějaké mrtvé, párkrát jsme tam letos byli, smutný pohled, převážně tam jsou ukrajinci a neskutečny bordel, na dovádění to moc není :( (upraveno)
Rád bych se tam zajel podívat a kamarád by se hodil
My byly dneska a bordel mi přijde, že je stále stejný.. nic hrozného. Jen spíše samý muž než pár. Chtělo by to pár.. jestli tu nějaký je co chodí, SZ.
Lovemax
Lovemax Neaktivní před rokem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já našel jen v Braňanech jedno místo pár lidí jsem potkal vždy sedí vzadu něco se děje a když zaparkuješ vedle tak odjedou no. Tak proto hledám tady aby o tom ten dotyčný věděl a nelekali se to si nepřeju.
Lovemax
Lovemax Neaktivní před rokem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Braňany jsou super, tam se toho dá vidět docela hodně. A pokud je člověk v pohodě nespěchá tak super. Už aby bylo teplo.
To souhlasim...tam se toho dat zazit az moc
Například?:) Ještě zatím nic,nebo asi spíše neznám tu správnou polohu..
Tak kde jsou Braňany asi víš, no a pomalu když půjdeš kolem a budeš mít štěstí narazíš na někoho kdo chce být viděn.