Inzeráty atd

Proč spoustu lidí dává inzeráty do fóra, to jste lidi opravdu tak hloupý, nebo už tak zoufalý. Tohle není normální. Každé páté téma je jak hledáte, nebo nabízíte. Zamyslete se nad sebou. Je tu skupina pár lidí, kteří chtějí o něčem diskutovat, poradit, popovídat ale vy to pořád kurvíte, protože to zahltíte nesmyslnýmy vzkazy. Omlouvám se za i,y čeština mi moc nešla.

Bohužel, je to jak píšeš. Inzeráty on hledá ji jsou zahlcené a tak to zkouší tady, kde jsou hned na očích.
Zneuzivaji toho, ze to je adminum jedno a ze muzou.
Je to proto, ze se snazi najit sex zadarmo. Mozne to je, ale musis zainvestovat mnohem vice casu a energie. Pritom kdyby vytahl par tisic, mohl by si krasne najit nekoho na vecer a nemusel by zbytecne spekulovat, psat sem do fora a doufat, ze z toho neco bude.
Čekal jsem teda větší konverzaci 😂😂😂😂
.....no hlupáci to nepochopí a ostatní už asi nebaví bojovat s větrnýma mlýnama.... já už tyhle výbrky prostě přehlížím 😄
Ja se jenom nudím, tak jsem chtěl aby někdo napsal 😂😂
A ty se tomu ještě divíš?
Polovina chlapů v našem státě jsou zoufalci a nadrženci, kteří si možnost jakéhokoliv seznámení a sexu ničí navzájem.
A podle toho to tak všude vypadá.
Kdyby jen do fóra...koukni na Ona hledá Ji,většina inzerátů se vůbec nesnaží skrývat že jsou manželé,pár,milenci atd ,že hledají pro sebe ženu. Kdysi jsme několikrát na to upozorňovali adminy i ostatní zde,odměnou nám byl jen výsměch co se do koho montujem :( Celkově to tak nějak vystihuje bordel a stav tohohle webu,vzrůstající podpora placeného sexu a vy ostatní si trhněte *11*
Amatéři.cz jsou již dávno webem, který má na prvním místě zisk. Penízky se musí sypat. Aby člověk mohl sledovat videa, musí si zaplatit VIP. Zaplatíš si VIP a zjistíš, že většina kvalitních videí je za kredity, což jsou další peníze. Já to už s touto stránkou vzdal a s adminy úplně. Je to takový pád v přímém přenosu. *5*
Zakulisi zkusit muzes ale neni to tak proflaknute ,...,.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Žádný jiný web nenavstevuji ...
Dělal jsem admina v jedné hře pro děti (řekněme pro děti “fish neco se to jmenovalo”) a tam jsme vše hlídali, dobře, nebyla to stránka byla to online hra proto možná hůře, ale snažili jsme se hlídat aby to nebylo tak jak je to tady. A je jedno o čem to je, jestli o chytání rybiček, o sexu, nebo o nářadí
Všichni chlapi v ČR jsou zoufalci jen sexblazen je normální, vše vi všude byl. Proč si neustále stěžujete jak to či ono je špatné, vždyť záleží jen na vás jesli tu budete a co budete číst. Ať si každý píše co chce a kam chce je to jen jeho věc. Nechci to číst nečtu jednoduché. A že někdo provozuje něco za účelem zisku? Čemu se divíte, kdo z vás fňuken děláte něco zadarmo. A vrchol je postěžovat si jak to je špatné a o pár řádků níže napsat, nudím se tak sem chtěl aby někdo napsal. Jestli se nudíš budeš asi hlupák že si neumíš najít zábavu.