Na zamyslenie

Je v tom pravda?

Problémom dnešných vzťahov medzi mužmi a ženami je nedostatok dobrej a normálnej komunikácie. Nespočetnekrát som dostávala správy do svojej schránky od ľudí, o ktorých som si myslela, že sú v poriadku, ale keď sa konverzácia začne, nie je tam začiatok, stred ani koniec. Keď sa vám páči dievča alebo žena (samozrejme, to je dôvod, prečo voláte), skúste zistiť, čo sa jej páči a aký je to človek, pretože v tom spočíva tajomstvo dobytia. Casanova bol u žien úspešný, pretože vedel, ako ženy počúvať a v konverzácii sa im úplne venoval. Nikto sa nepozerá.
Takže pán SkryMa nám verejne oznámil že sa ide s Tebou stretnúť v Petržalke na stanici? To si nevšimol že to píše do fóra a nie Tebe do správ? Ale určite prajeme úspešné rande😁
Nie je to v Petrzalke. Fotka je ilustracna. Ja viem mam som to napísal. Uz som tu istý čas.
Mozem ta tam zajtra na tej lavicke pockat
Je to pri hlavnej stanici? Na stlpe je napisana ulica
ja si myslím, že ťa bude na tej lavičke čakať, 100%
Je to fotene pri tebe? Najdem to v Petrzalke.
Je tu ale ešte jedna vec. Ono je to pekné, ak si chlap vie "podmaniť" ženu peknými rečičkami, hraným záujmom o ňu a tak ďalej. Lenže potom ostanú dotyčnej len oči pre plač a decko na krku. A to len preto, lebo naivne uverila tomu, že je práve pre neho tou najlepšou a najkrajšou bytosťou na svete. A pritom v skutočnosti je len jedným z mnohých "zárezov na posteli" chlapa, ktorý s ňou manipuloval. Zase netreba skočiť každému na pekné rečičky. Resp. treba to niekedy brať s rezervou a byť naozaj opatrná. Samozrejme, netvrdím, že by bol taký absolútne každý chlap, ktorý prejaví o ňu záujem. Našťastie je veľa normálnych chlapov. Tak isto to je ale aj u žien. Proste si treba dávať pozor.
Komunikácia je o výmene informácií. Pričasto sa však zamieňa s monológom.