Vtipna historka v MC na WC

WC v MC

Byl patek 13 a ja mel po obede chut na zmrzku od MC. Zastavil jsem u MC na jizni spojce a sel nakoupit. Zena zustala v aute... ja objednal a chtelo se mi po delsi ceste na wc. Kdyz jsem vesel dovnitr, tak u musle stal pan a mistnost byla opravdu mala. Jelikoz byla vedle jen druha musle bez odelujici steny, tak jsem si stoupl, vyndal naradi a zacal vykonavat potrebu. V tom mi v kapse zacal vrnet telefon, tak jsem ho pravackou vyndal ( pan stal vpravo) a koulal kdo mi pise a co... ( byla to jen zasilkovna ). Ale jak jsem to delal jen jednou rukou, tak jsem s tim mobilem asi kroutil...a pan vedle:
Si me jako natacis??? 😅😅😅. Skoro mi ten mobil vypadl z ruky a omlouval jsem se, ze ne... Byl to vtipalek, tak to vzal v pohode a rikal: uz jsem si myslel, ze mi nekdo v patek 13teho nataci. No tak jsme se spolecne na zachode zasmali a sli si vyzvednout sve objednavky. Po pravde jsem se ani nepodival na jeho pindika ani na nej jak jsem se stydel... Az pak venku jsem se jeste chtel omluvit, ale z damskeho vysla jeho pani, tak uz jsem nevyrusoval. Bylo to vtipne. A bylo to fajn narazit na nekoho normalniho. 😉😉😉
Byl to jen zazitek z wc, abyste se zasmali... urcite ne pribeh. Realna zkusenost... nenapadlo mi, ze to mam dat do povidek. Prislo mi to kratke a bez happ yendu 😅😅😅
Jemto vydaření příběh..pokračuj v tom :)
Mám ti vyprávět o každé pičovině na WC? Proč to tu vlastně dáváš? Vzrušuje tě to? Chtěl bys ho mrdat? Jsi gay? Proč nám takovou pitomost vlastně říkáš pokud ne?
Klídeček, on si to pan autor příště rozmyslí a dá to jako storku do povídek *3* asi si neuvědomil, že je to trapný
A proč ty na to reaguješ jak kokot? Proč to prostě neprejdes?Sám nejsi schopnej napsat normální příspěvek jen všude meleš píčoviny a na to taky nikdo není zvedavej. Chceš ho mrdat? Jsi buzna?