Nic u nás volně dostupného ti nepomůže, všechno je to víceméně placebo. Objednej si nebo kup některé generikum viagry z Polska, kde je to volně prodejné, a stojí zlomek ceny co u nás. Měj ale na paměti, že konzultace s lékařem je více než vhodná.
Při poruchách erekce pomáhá zdravý životní styl - víc pohybu a zdravá strava. Akorát teda není vždy jednoduché partnerku přemluvit, aby víc sportovala a držela dietu :-D
Já jsem napsal mail na urologii kam chodím a za chvilku jsem měl recept. Žádný problém s tím nebyl. Já nevím proč si z toho spousta lidí dělá těžkou hlavu. Doktoři jsou na to zvyklí.
(upraveno)
K lékaři a nebo prostě jenom si na kluky vím že je to těžké přiznání
Tak tahle odpověď je teda top
Přiznání se to je problém. Pokud máš někoho kdo má společnou touhu ok já jsem měl možnost ale mám pocit že jó to by šlo.
Pravda chápu že se to blbě snáší ale já si zažil obojí je to starosti najít někoho ale vím že mě láká sex s mužem
Ty jsi hotovej psycholog a rozumbrada... Už raději nemluv, mohl bys vyřešit i hladomor ve světě
(upraveno)
Běž k lékaři, nemyslím si že nějaké volně dostupné léky ti budou k užitku. Podle mého názoru ty volně dostupné léky budou obsahovat pouze nějaké bylinky, a vzhledem i k tvému věku si myslím že už by to chtělo spíš lék. Proto by bylo dobré jít k lékaři, aby zjistil co můžeš brát a co ne
A proč s tím nechceš k lékaři?
Chlapi proč s tím tak naděláte??
Chlapi proč s tím tak naděláte??
..... protože komplex big macho....asi je lepší doma sedět s makkým

Špatná erekce
Co doporučíte za pilulky při špatné. nedostatečné erekci? Můj problém je, že i při velké chuti na soulož, dochází jen k částečné erekci a nedostanu se do vagíny. Věk 59 let. Díky za odpovědi, nechci s tím chodit k lékaři, takže potřebuji něco volně dostupného, ale vyzkoušeného.