Robiť parohača

S mojou priateľkou sme uz par rokov a náš sex bol vždy úplne dokonalý. I keď je moj penis taky nižší priemer. Orgazmus dosahovala i niekoľko krát počas jedného styku a dokonca zo začiatku to boli aj vaginálne. No raz sme sa veľmi pohádali a ona mi v hádke povedala že mám malý penis. Ostalo to v mojej hlave lebo to už začínala používať v každej hádke. Tak som jej navrhol trojku s z mužom. Ona ma presviedčala že na veľkosti nezáleží že ja jej stačím ale nakoniec som ju k tomu prehovoril. Ten mladý muž ho mal cez 22 cm a ona si ho v ten večer poriadne užila. Nikdy som nevidel takto dokonale ukojenu moju priateľku. Nehcela sa o tom vyjadrovať no ta noc dokazovala ze zažila niečo čo asi este nikdy pri mne nezažila. Po par mesiacoch to chcela zopakovať a tak sme to zopakovali. Nakoniec sme s nim boli v trojke už 4 krát a nedávno mi v alkoholovom opojení povedal žeby chcela vyskúšať černocha s 30 cm. Čo mám robiť? Mam jej to dopriať? Posilní to náš vzťah? Ak jej to zakazem tak to možno urobi poza mojim chrbtom. Vo vzťahu nám to klape ale čo ak sa raz zobudím sam a ona odíde s tým druhým? A pri tom to bol môj nápad.

Tak to jsi v pr..eli.
Já to měl podobný, a skončilo to hodně špatně.
Roky divoký sex, a ona spokojená a vycukaná.
Ale nic netrvá věčně.
Po létech a dětech chtěla ještě něco zažít, jako za mlada.
Tak začala hledat možnosti, a já byl taky slepý a tolerantní.
Chlapi ji dráždili, a zase to bylo doma divoký a vášnivý.
Jen do doby, kdy se jí to víc začalo líbit jinde.
A to byla cesta do pekla!!
Když to prasklo, a ostuda jako prase pro celou rodinu, tak byl konec.
Protože už nechtěla žít jako před tím.
Tak rozvod a roky tahanice po soudech.
Užij si dokud to jde, protože ta tvoje už taky raději šuká jinde.