Častý orgasmusq

Problém s nadměrnými choutky

Ahoj, jen mě zajímá zda je tu někdo jako já kdo má problém s neustálou nadřazenosti a potřebou sebeuspokojeni i v nejméně vhodnou chvíli. Jsem žena a děsí mě, že již tak 2-3 roky mám p ale seroblém s tím že se musím alespoň 1-5 krát za den uspokojit. Ať je to doma, v práci, v autě.. když to přijde tak musím . Někdy je to tak moc silné , že němůžu i po uspokojení usnout celou noc. Teď to tak třeba mám. Již od 10 hodin si hraju . Dělám vše možné , již několik orgasmu za mnou a stále nemohu spát. Nevím si rady. Poradíte mi co s tím ?
Jsem na tom stejně jsem schopný i 10 denně
Ahoj mám to také tak, dokonce i po sexu musím jít a udělat si to znova. Párkrát jsem i přišel pozdě do práce protože to prostě muselo ven už to trvalo několik hodin a nemůžu pak přestat a jít. A máš pravdu, buď se nemůžu udělat.. a nebo průměr tak 5 denně, připadám si že nedělám pak nic jiného.. a navíc když se dostaví to že se nemůžu udělat a nakonec se mi to povede, tak ne že bych brečel ale opravdu mi začnou říznout proudy slz těsně před vyvrcholením..
Ahoj, nevím jestli tě má odpověď uklidní, ale mám to uplně stejně. :D
Zní to hrozně fajn, ale kolikrát je to opravdu utrpení*30*
Ahoj,jak píšeš někdy je to utrpení
Rad ti pomůžu s orgasmem i s několika násobně poso eozvy se
Nechat se pořádně vymrdat od frajera
ahoj, možná přebytek energie a nevíš co s ní, možná sebeuspokojováním zaháníš negativní myšlenky. zkus se zaměřit na to, jaká myšlenka tě přinutí se uspokojovat, co tomu předchází, na co myslíš, než začneš
Aktivního přítele nějakého kterej tě uspokojí
Najít si taky samoživitele, karle...
Podobně to má moje sestrenka. Ale nelecil bych to, vždyť je to úžasné...
Dobrý den. Moje bývalá přítelkyně při sexu prožila několik orgasmů, hodina milování a deset i více. Nehraničí to s nymfomanií?? Zkusit se poradit s lékařem ale jinak mě nic jiného nenapadá. Promiňte pokud to píšu moc přímo. Pavel.
U nás to má žena taky tak...orgasmus co pár minut a nespočet orgasmů...je to fajn,ale není to pro každého,protože se nemůžeš udělat za 5 minut,to by mi hlavu urvala 🤣
To určitě ne. První orgasmus jazykem, druhý prsty, třetí a čtvrtý, pátý při mrdanj dovnitr. Nikdy bych nevystrikal za 5 minut, když dáma nebyla na vrcholu...
No samozřejmě že ne...ale takových jako já nebo ty moc není,to mi věř 🙂
Ano, věřím. A vím. Taky jde domluvit pár chlapů najednou a dopřát ji celý den orgasmů...
Ale na to musíš být kandaulista, jako já:-) *71**71*
Dáma musí být uspokojená, užít si to👍
Jo je to tak...přesně moje slova 🙂
Prvně to vypadalo jako Karel a bujnou fantazií. Rozkliknu profil a ejhle.... Ono to je reklama na ku...vu.
Ale tak urcitě, samoživitelko, která hledá milence na vzájemnou výpomoc :-D