20 let je dlouhá doba na to abys neznal její reakci,pokud si rozumite nebal bych se toho
Zahod stud a proznej se k tomu.
Každá rada drahá... V tomto případě musím souhlasit s sexblaznem. Docela to vystihl .
Tak ono záleží co v člověku převáží.
Jestli chtíč, nebo pud sebezáchovy a zdravého rozumu.
Je to podobný jako jsem nadržený, vojedu každou a je mi to jedno.
Nebo chci mít sex, ale bez následků.
Jestli chtíč, nebo pud sebezáchovy a zdravého rozumu.
Je to podobný jako jsem nadržený, vojedu každou a je mi to jedno.
Nebo chci mít sex, ale bez následků.
Nedělej s tím cavyky a řekní ji že chceš aby tě vymrdala do prdele, nic na tom není.
Buď ti řekne jo a nebo ne. Naposled jsem požádal ženu že bych jí chtěl zkusit strčit koule do prdele a nacákat to na záda. Řekla mi na to ať si he tam strčím sám a bylo, svět se nezbořil.
Nic na tom není, když si to určitě sám nezažil.
Ono nejde tak o tu praktiku a sex takový, ale hlavně o ty možné dopady potom.
Sám jsem zažil, jak moje zhrzená odmítnutá milenka potom všude roznášela, jak jsem jí prý nutil do análního sexu... Přitom se jí to líbilo, chtěla to opakovaně.
Tak v tomhle případě, by to bylo ještě divočejší.
A zvrtnout se to ve vztahu může kdykoli, i třeba kvůli nějaké volovině.
Ono nejde tak o tu praktiku a sex takový, ale hlavně o ty možné dopady potom.
Sám jsem zažil, jak moje zhrzená odmítnutá milenka potom všude roznášela, jak jsem jí prý nutil do análního sexu... Přitom se jí to líbilo, chtěla to opakovaně.
Tak v tomhle případě, by to bylo ještě divočejší.
A zvrtnout se to ve vztahu může kdykoli, i třeba kvůli nějaké volovině.
No co, vždyť jde vo hovno.
Mám to od mládí podobně, a taky se mi do toho nechce to na ní vybalit.
I když by to asi i šlo.
Protože jsem ji na to téma už nenápadně testnul, a měla k tomu pozitivní přístup.
Třeba koupil jsem ji erotický obleček, a po zjištění že se do něho nevleze jsem jen tak ze srandy řekl, že si ho teda nechám pro sebe...
A ona že jo.
A když navrhla že mi udělá i make-up, a pak mě bude prznit anál, což už 2x zkoušela, tak to mě i vyděsilo.
Jako představa, že budu jako zmalovaná děvka a ona se mi směje, nebo mě i fotí není zase tak rajcovní.
Ale taky se mi to pořád honí hlavou když si některé její věci tajně zkouším, jak to udělat aby to nějak bylo v pohodě.
A u vás taky záleží, jak na tom v sexu vlastně jste.
Jestli ho má ráda, a je ochotná i občas experimentovat aby nebyla nuda.
Tak tam nějaká šance na takový úlet je.
Ale jestli máte roky v sexu klasické role, to dělá žena a to muž a jinak je to úchylné, tak tam se s tím asi nic nedá dělat.
Aby tě nakonec neměla jen za úchyla.
Tak hodně štěstí. (upraveno)
I když by to asi i šlo.
Protože jsem ji na to téma už nenápadně testnul, a měla k tomu pozitivní přístup.
Třeba koupil jsem ji erotický obleček, a po zjištění že se do něho nevleze jsem jen tak ze srandy řekl, že si ho teda nechám pro sebe...
A ona že jo.
A když navrhla že mi udělá i make-up, a pak mě bude prznit anál, což už 2x zkoušela, tak to mě i vyděsilo.
Jako představa, že budu jako zmalovaná děvka a ona se mi směje, nebo mě i fotí není zase tak rajcovní.
Ale taky se mi to pořád honí hlavou když si některé její věci tajně zkouším, jak to udělat aby to nějak bylo v pohodě.
A u vás taky záleží, jak na tom v sexu vlastně jste.
Jestli ho má ráda, a je ochotná i občas experimentovat aby nebyla nuda.
Tak tam nějaká šance na takový úlet je.
Ale jestli máte roky v sexu klasické role, to dělá žena a to muž a jinak je to úchylné, tak tam se s tím asi nic nedá dělat.
Aby tě nakonec neměla jen za úchyla.
Tak hodně štěstí. (upraveno)
jak si o to říct
Ahoj, máte někdo radu či zkušenost jak si říct o to co mě opravdu vzrušuje ? Jsem s tou svojí už 20let ale ona neví, že ve skutečnosti se rád převlékám za holku a rád si šukám análek dildem, bojím se že se mi vysměje. Díky