Tak mít prázdný profil je u někoho i schválně.
Když se do tebe často někdo zbytečně naváží, tak už nemáš chuť tu o sobě ani něco dávat.
A už to bývá i na hraně, odejít úplně.
Když se do tebe často někdo zbytečně naváží, tak už nemáš chuť tu o sobě ani něco dávat.
A už to bývá i na hraně, odejít úplně.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Přesně tak - kdysi jsem tu měla poctivě vyplnený profil. Potom jsem si na chatu prečetla dotaz - kdo sukal tu a tu, bydli a pracuje tam a tam.
Prazdný profil je ochrana 😀😀😀
Prazdný profil je ochrana 😀😀😀
Jo, tyhle debily z četu miluju.... A že jich tam je... Takže co je komu po soukromí.
Buď si je co říct nebo ne....
Mnoho mužů je příjemně komunikativních, i když ne vždy to sedne. A u mnoha mám pocit, že zprávu vytukavaji pindourem....
Buď si je co říct nebo ne....
Mnoho mužů je příjemně komunikativních, i když ne vždy to sedne. A u mnoha mám pocit, že zprávu vytukavaji pindourem....
Souhlasím. Když muž normálně komunikuje, můžeme se dostat i na erotické tema.
Ne když bafne - za kolik mne vykouříš?
A jeste se ohradí, ze jsme na eroticke seznamce - ne, nejsme.
Třeba teď jsme na foru 😀😀
Ne když bafne - za kolik mne vykouříš?
A jeste se ohradí, ze jsme na eroticke seznamce - ne, nejsme.
Třeba teď jsme na foru 😀😀
Třeba já tady jsem, ale málokomu odpovídám, páč z mé zkušenosti tady drtivá většina chce jenom pohonit u písmenek a z toho já nic nemám. Nechci být kulisou pro honiče. Nebaví mě to.
Smutné jak to dopadlo.
Zdravím všechny normální lidi, kteří mají rádi sex a erotiku. Jsem tady už po několikáté a musím říct že to tady neskutečně upadlo. Možná nemám pravdu ale projížděl jsem profily moravskoslezského kraje a k mému překvapení je takových 90% profilu prázdných,nefunkčních a kdo ví jestli vůbec pravých. Je to smutné, když si maslite, že s někým pokecáte a ono nic. Je jasné že vám nemůže nikdo odpovědět protože tady nikdo není. Vůbec nejhorší je to u profilu holek. Co si myslíte vy?