V minulých dobách bylo naprosto normální chodit do tanečních, tam jsi se mohl dozvědět základy seznamovacího rituálu, patrně by jsi byl hodně překvapený jaké jsou zvyklosti a postupy, zřejmě postupuješ podle toho co jsi okoukal tady a věř mi, že běžný postup není, nejdřív vytasit pinďoura a pak někoho oslovovat k seznámení.
Tak že, spíš bych se neptal kde jsou ženy, ale kde jsi ty. Řekl bych že v pr…
Hledáš ženu na seznámení na stránkách, které se z větší části zaměřují na poskytování sexu za peníze ? To jako myslíš vážně ? (upraveno)
Tak že, spíš bych se neptal kde jsou ženy, ale kde jsi ty. Řekl bych že v pr…
Hledáš ženu na seznámení na stránkách, které se z větší části zaměřují na poskytování sexu za peníze ? To jako myslíš vážně ? (upraveno)
Já našel tu svojí zde, ale asi to bude spíš rarita.
Ahoj, ono jich jentu dost. Jen si musis davat pozor na to kterou oslovis ne vsechny jsou real.
To je jednoduché. Tady vidíš tělo. Tělo se ti buď líbí nebo ne, takže to vytvari dojem, že je tu dost hezkých žen. Něco o tom vím. Píši mi, že jsem krásná v galeriích . Nicméně je to v důsledku odkrveni.... Normálně by si mě nevšimli, pokud ano tak spíš jako, tvl, co to je.... To jen k tomu pojetí krásy občas.
Ja koukam na kazdou zenu, vsechny maji jine kouzlo i ty co nejsou jako modelky 😉
Jak psal @sexblazen žen je hodně. Jen bych k tomu dodal, že je třeba také něčím zaujmout a tím nemyslím naditou peněženkou. To by byl obchod. Ačkoliv je fakt, že bez krejcaru být také nemůžeš. Prostě, aby se ta žena nenudila a cítila se ve tvé společnosti dobře. No a i když ti jde s největší pravděpodobností o známost kde bude i sex, tak ten bývá až na posledním místě. Po získání důvěry. A to obvykle nějakou dobu trvá. Chce to být komunikativní, pozorný, empatický…
Holek je všude jako much, a najít si nějakou můžeš kdekoliv.
Jen se u nich musíš umět prosadit, a musíš znát i svou cenu.
Jen se u nich musíš umět prosadit, a musíš znát i svou cenu.
Kde jsou ženy
Může mi někdo poradit, kde jste nasli zenu ? Je tu tolik hezkych žen, ale i kdyz se koukám všude okolo sebe, moc jich neni ..