Souhlasím s "ruční" stimulací, ale vtip je v tom, že žena musí chtít - cítí totiž před stříkáním pocit jako na močení, tak to potlačí. Před milováním vyčůrat, a až to přijde tak trochu zatlačit jako na malé...
Když je při tom navíc žena nahoře - paráda.
Když je při tom navíc žena nahoře - paráda.
Toto téma mne docela zajímá, chtěl bych to umět.
Snadno, stačí se trochu víc vzrušit doteky nebo souloží. Jen nechápu, proč o to stojíš. Je to spíš na překážku sexu, když nemáš za sebou hned koupelnu. Jsem asi hodně vzrušivá a stačí mi málo, abych byla hned vlhká a když to trvá chvilku déle, tak dojdu k stříkání. Ušetřím peníze za lubrikanty, ale o to větší mám spotřebu kapesníků. Věř mi, že je to nepohodlné pořád si hlídat prostor, kam to vystříkat, když nechceš několikrát za večer řevlékat povlečení! Obešla bych se docela dobře bez toho. Naopak bych chtěla být trochu frigidní a aby hned nebylo poznat, jak to mám ráda, když mě pohladí chlap.
Přesně tak, měla jsem to taky tak. Pořád mokro, všude. Sex v posteli jen s osuškou, nebo mě partner musel stáhnout z postele. Spát v mokrém taky nic moc. Ale pro muže je tohle metal když ženu dostane až sem.
Ahoj jsi moc sexy a pokud jsi tak vzrušivá jak píšeš buď ráda, je to pro každého chlapa mooc rajcovní. Není nic horšího než suchá kundička, to pak pro oba je sex utrpení..
Moje manželka kdysi taky sem tam stříla a já byl z toho hotový.. ale tad po 2 dětech jaksi studna vyschla :o)
No nic snad se to zase spraví
A ty se nerouhej a užívej, že tě může kluk šukat hezky dlouho aniž by tě pálila kundička..
Moje manželka kdysi taky sem tam stříla a já byl z toho hotový.. ale tad po 2 dětech jaksi studna vyschla :o)
No nic snad se to zase spraví
A ty se nerouhej a užívej, že tě může kluk šukat hezky dlouho aniž by tě pálila kundička..
Já bych řelk,prstík do kundičky a skoumat bod G a dráždit jej,určitě by nějaká ta kapka byla
Z mojho hladiska to je o uvolneni . Ide tu o predohru co drahy a ja zboznujeme , a oddialovanie orgazmu . Az som uplne navnadena a potom uz neviem co stvaram a nakoniec sa precitnem s mlakou
moje partnerka ho má při každém sexu a abych řekl pravdu tak už mě to spíše štve a chci se zeptat jak ji udělat a užit si to tak aby jsme každy den nemuseli pod sebe dávat kopy ručníku
mě to naučil vibrátor ;)
Je návod i na netu... Nebát se , ze se pocuras a šikovného partnera... Doporučuji úžasny udelani... Jen teď uz bez ručníku ani ranu :)
Stiahni si toto video. Je to tréningu. Celkom dlhom téningu:
IdeaGasms.com-Squir tingOrgasms
http://ulozto.sk/ browse?redir=0&q=Orgasm+School +-+real+squirting+orgasms+-+Id eaGasms.com.AVI&type=related
IdeaGasms.com-Squir tingOrgasms
http://ulozto.sk/ browse?redir=0&q=Orgasm+School +-+real+squirting+orgasms+-+Id eaGasms.com.AVI&type=related
Jde to i bez masáže:) a pokud partner není levý, jde to celkem rychle...
Ide to aj bez. Ale je to príjemneší a komplexnejší zážitok, ako iba samotný čistý "techický" orgazmus.
Dominiko,
chce to jen šikovného partnera, který ví, co s prsty...Zase tak přetěžké to není, vím o čem mluvím:)
chce to jen šikovného partnera, který ví, co s prsty...Zase tak přetěžké to není, vím o čem mluvím:)
Ano souhlasím. Trpělivost, pracovitost a vůle obou partnerů. A ta šikovnost muže se dá naučit ... Doporučuji minimalně hodinovou uvolňující masáž, než posunete laťku výš.
Asi moc neporadím. Ale ne všechny ženské ho mají. Podle mých informací je to spíš vzácnější...
Mokrý orgasmus
jak se vyvolává?