seznamka a její mínusy

Nechápu pointu seznamky a lidí co tam píšou...chceš se seznámit...uděláš pro to vše...nechceš...hledáš na každém chyby

VirginalisAmante
VirginalisAmante Neaktivní před 5 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
dobrej postreh :D. Pridam este inzeraty typu "posli penize predem, stejne se nemame v planu videt." Jen by me zajimalo statisticky kolik lidi na tohle fakt vlitne a posle penize predem? Asi hodne, protoze kdyz kazdou chvili ctu, ze zena poslala podvodnikovi 1000000, falesny policista vylakal ze seniora 350000 apod., tak si fakt rikam, ze 90% populace je negramotna.
ja osobne si z toho neslibuju nic. 1. !!!! jsem singl muz , tech je tady desitky tisic!!! 2. neresim moc pravopis a styl pisma = ikdyz vim ze je to zasadni a vitka uroven cloveka. Ja se budu stresovat, a stejne muj inzerat zapadne, mezi ostatnimi. Odepisuju rad, ale jako kdybych nekoho zastavil na ulici ....bezna komunikace. Bez stresu.
KDYZ SI ME NEKDO BUDE CHTIT NAJIT, TAK SI ME PAR NAJDE, ma zajem. singl zena tady stejne neni. A kdyz je tak ma tak vysoky ocekavni a naroky, ze nesplnim pozadavky a zase mozna ty co by chteli zase nesplni moje, takze to je zacarovany. Nahoda, stesti.
A kde jsou ty desítky tisíc chlapů? Já jsem tady žádného ještě nepotkala,jenom samé zadane a bisexuály. Já jsem singl,ale to byste si musel dát tu práci a singl ženu hledat.
Ubohé pokusy vy šmejdi z Olbramovic 😂
Pokud je ta stížnost míněna tak,že špatně hledá,protože tobě nenapsal,tak věz,že pokud tu hledá muž single ženu,tobě nenapíše.
Za a) máš modrý profil,ten je určen pro muže a logicky mezi modrými ženu nikdo nehledá.
Za b) na profilu se prezentuješ jako muž.
Za c) máš tam uvedeno pár muž+muž,takže ani jako single tu nevystupuješ.
Mám jenom špatně nastavený profil,už jsem 2x poslala foto na ověření a nic. Tak nevím co mám ještě udělat.
Tady seznamka nefunguje asi jen k oživení cvrkotu na serveru. Nebo neodcházejí zprávy od jedné či druhé strany. Takový ignor neumí ani má nebožka. 😁
"Odepíšeme všem" = "odepíšem tak jednomu ze sta."
To je stále dokola, je tu málo žen a někteří jedinci píšou protože nic jiného se tu nedá 🤣
Obecně platí že je hodně žen a mo muzu.
Mám takovou zkušenost že 80% lidí kterým napíšu na inzerát, ani nejsou schopni odepsat: ne díky nemáme zájem.... nebo proč třeba . Slušní popíší pár slov a pak se zase v dobrém rozejdeme nebo domlouváme dále. Ale nevím proč si dávat inzerát když si to zobrazím a ani neodepíši.. A to všem napíši vždy slušně když nebudete mít zájem v rámci slušnosti aspoň odepište .... *1*
pod toto se podepisuju clovek aspon vi, ze si to dotycna precetla ze to nezapadlo mezi milion jinych zoufalcu :d
My si občas nějaký inzerát dáme.Ale většina odpovědí je vždy úplně mimo téma,které poptáváme.Oni snad ani ten inzerát nečtou a jen píší každému,na koho v inzerci narazí.A když přijde třeba 80 odpovědí,tak jen jednoduchá odpověď každému zabere spoustu času.A to řada z nich opět něco odepíše a roztáčí se tím spirála dopisování s desítkami lidí.To už jsou potom hodiny strávené u počítače,které stejně k žádnému výsledku nevedou.Takže ty odepíšeš na jeden inzerát a z tvého pohledu přece není problém odepsat.Ale tvůj protějšek má ve frontě na odepsání takových jako ty desítky.
Deny15
Deny15 Neaktivní před 5 měsíci
Každou zprávu čteme.Abychom zjistili,že např.hledáme někoho kdo je ve stejném nuda kempu v Chorvatsku a napíše člověk třeba ze Zlína,ať se stavíme u něho,že má volný byt.Naprostá ztráta času a zbytečné dopisování.A takových odpovědí bývá většina.To tě potom už ani nebaví odpovídat.
Deny15
Deny15 Neaktivní před 5 měsíci
Hele já bych ti taky neodpovídal kór jestli všem napíšeš hned na začátku co píšeš všude v inzerátech a zároveň upozrnuješ na tu zákeřnou nemoc co máš ..
Tak si predstav, ze jsi zenska nebo par, das si inzerat a zacnou ti psat kupy honicu. Mozna budes mit cas si aspon projit profily a najit si par lidi, kterym bys odepsal. Ale proc bys travil spousty casu odepisovanim a zduvodnovanim kazdemu, ze ne? Co bys z toho mel? Ja bych mel treba daleko lepsi veci na praci a zabavu nez z donuceni odpovidat kazdemu joudovi s perem v ruce. Stejne jako se nebavim s marketingovymi telefonaty a preskakuju reklamy. Je na tobe jestli se nechas obtezovat a nutit k reakci. Stejne tak necekam, ze kdokoliv komu bych napsal mi je povinny odpovedet.
Máš pravdu. Na druhou stranu si mohu u inzerátu nastavit, kdo může odpovídat a tím výrazně eliminovat množství odpovědí, např. pouze ověření muži bez trans v rozmezí 50-60 let. V tomto případě bych odpověděla všem.
Když teď otevřu seznamku "ona hledá jeho", tak tam uvidím 33% služeb, 33% párů (mostly homo), 32% trans označené za ženy a 1% skutečných ženských (a pro 100% z toho 1% neodpovídám jejich kritériím)
Máš pravdu asi jsem naivní v tom, že věřím že slušnost ještě nevymřela.
Tak asi nevymrela, ale tady narazi na mnozstvi zprav na ktere bys tu musel odpovidat. I ja s prazdnym profilem obcas najdu ve vzkazech nabidku nebo zpravu od nejakych buzerantu. Co teprve zeny nebo pary s vyplnenym profilem a fotkami.
Třeba jim píšeš kraviny, na které je lepší neodpovídat?
To si myslím že ne, vždy se snažím psát slušně a s ůctou.
No je to tak, v seznamce snad kromě "placené společnosti" se opravdu nic relevantního najít nedá, leda velkou náhodou. Na chatu už je to náhoda trochu méně náhodná, odtud už se mi kdysi podařilo si pár schůzek domluvit...ale to bylo opravdu kdysi.
Máte teď někdo nějaký tip na server nebo aplikaci kde nejlépe najít "nezávazné" seznámení?
Na jakékoliv klasické seznamce najdeš vztah a na jak dlouho to bude už je jen na těch dvou. Pokud hledáš sex, tak na klasických seznamkách od Badoo, Tinder, Rande.cz, Stesti.cz, na všech jsem sex na nějaký čas našel. (upraveno)
Ahoj,občas na zdejší seznamce člověk narazí na super lidi,ale to jen vyjímečně.Dá se s některými bavit,ale je to hodně o vzájemné přitažlivosti. (upraveno)
Bohužel inzerce na zdejší seznamce je něco co se vymyká standardům. Obyčejně, když něco nabízíš, tak ukážeš co nabízíš. Ale tady jsou inzeráty z 90% bez foto, nebo absence jakkoliv vyplněného profilu, ale požadavky jsou mnohdy neuvěřitelné.
Za mě je potřeba brát zdejší seznamku s nadhledem na pocitem, že z toho nic nebude.
Z pohledu červeného nicku, kdy je zahlcen nesmyslnými odpověďmi se ani nedá divit, že nikdo ani neodepisuje.
Z toho vyplývá, že minusy jsou na obou stranách a tak se tak seznamka zde nedá brát vážně😊
Jen naiviní hlupák si může myslet že tady někoho najde na seznamce.
Hlupák jsi jen ty :) na seznamce jsem poznal plno žen osobně, ale to musíš umět trochu komunikovat a vědět komu napsat :)
Plno žen? V profilu máš Vysočinu, tak jsem se kouknul do seznamky, když počítám i lednový inzerát za aktuální, tak jich je 7, slovy sedm žen, na několik set nadržených mužů :) A to optimisticky přepokládám, že to nejsou přebarvení muži a jsou to ženy Tobě vyhovující :) (upraveno)
Zapoj mozek, je 21. Století a skoro každej máme auto a já nemám problém kamkoliv dojet, takže zas tvoje teorie nevyšla, bohužel :)
Jo a ona Ti žena s Ostravy dá na prvním rande? To není teorie, to je fakt, teď jsem se podíval do rubriky Ona hledá jeho v Karlovarském kraji, pouze 9 inzerátů z roku 2025. Tak kam chceš jezdit do Prahy a máš na to? Konkurence je tam velká a tudíž velice draho co se týká žen a jejich nároků. Bude se chtít Pražačka scházet s někým z Vysočiny? Na některé věci musí být dva :) (upraveno)
Neřeším jak je to daleko, ale jen jestli si s tím člověkem sednu. Ano na prvním rande mi klidně dá a ne němí za peníze, to že ty s tím nemáš zkušenosti nebo že vám furt něco nevychází není problém v ženách, ale ve vás :) kdybych na to neměl, nedělám to :) Každý koníček něco stojí a je jedno jestli rybaření, dílna a pod… konkurence velká? Myslíš plno těch imbecilů co hned pošle péro nebo zprávu ve stylu “za kolik, vykuř mi ho, pojď mrdat”? Tak opravdu konkurence je malá :) stačí mít jen charisma a vědět čím danou ženu zaujmout.
Velmi dobře napsáno,je to tak jak píšeš 🙂
Čím víc takových jelit a ukňouraných postaviček,jako jsou tady...tím více zbyde na normální chlapy no 😆
Které normální chlapy máte na mysli? Já jsem tu žádné ještě nepotkala,akorát takové lidi jako jste vy,a to nemám pro vás slusny výraz.🤮
Nemáš na ženskou špatnou barvu? Z vlastní zkušenosti vím, že pohlaví z modrého na červenou mi admini změnili až díky BankID.
Kecate! S vámi bych na rande nešla ani za zlaté prase! Takovým jako vy se říká okrasa dámských ložnic! Ještě bych od vás něco chytla a na prvním rande do postele? No ani omylem!🤮
Nechoď, takové kravky mě opravdu nezajímají 😂
Ty šmudlo se smetáky místo řas...nech si své stupidní komentáře k přestupkové komisi!
Místní seznamku považuji za nefunkční.

V podstatě je úplně jedno, jestli jsem hledala chlapa pro sebe nebo na trojku, hetero-bisex mmf nebo kdysi chlapa k páru nebo pár k páru.

Ztráta času, spousta nesmyslných odpovědí, dlouhého vypisování, telefonického ověřování, zbytečného čekání na lidi, kteří nikdy nepřišli.
Ano, přesně vím o čem mluvíš, ale jak říkám, mám kladné zkušenosti, ale je to rok od roku horší a horší
Keci v kleci mužeš pozvat na rande tuto paní garantuji takový zážitek jaký jsi ješté nezažil
Ubožáku...to tebe s Jaruškou poslouchat ve vedlejší místnosti byla moje největší noční můra *3* ach ach ach....s tvým směšným sexuálním výkonem rovným břídilům bys měl raději mlčet...
Taková stará baba jako vy a vystavujete se na Amaterech??!! Že vám není hanba!!! Už byste mohla mít rozum!! Ale ten máte mezi nohama! A ty prsa nic moc,visí vám až na břicho.. 😡🤮
normalni chlap sem nejsem homo, ale to by ste nesmela byt asi pokrytecka. Jen tak mimochodem jak zde pisete tak to by me asi taky odradilo, chapu kdyz e do nekoho nekdo navazi, ale takhle?
To, že ty tomu nevěříš není můj problém a na rande nebo seznámení zvu ženy, co chci já a ne co mi nějakej Jouda řekne
Koukám, že tu máš účet 3 měsíce. Já jsem dostal odpověď, která vedla ke schůzce a vztahu, po 10 měsících. Je to důvod k optimismu, nebo pesimismu???
No zdejší seznamka je super. Třeba pár hledá jeho. Tam si rád čtu. Hledáme seznámení s....... mi velmi sympatický pár bez fotky obličeje nereagujeme. Jen úplný trotl pošle někam svou fotku aby pak přemýšlel kde na něj vybafne. Samozřejmě je v internetu napsáno diskrétně. Jak můžu chtít aby byl dotyčný diskrétní když má poslat úplně cizímu člověku své fotky? Nehledě na to že Třeba rubrika ona hledá jeho je také super. Ona je z ČR, ano lepší než kdyby napsala ze země. Pak věk, no pravda k čemu že. Výška váha není potřeba, hlavně v jakém je znamení to je důležité. Také musíme brát v úvahu že ze sta červených je devadesátdevět jen fejk a založil si ho blb co se tímto způsobem baví. Hlavně pošli fotky celé postavy a obličeje. No a ještě možnost založit si neomezené množství profilů z jedné id čísla. Je to tu prostě super a seznamka je nejlepší. Teda ty co inzerují,jak někdo může něco takového vyplodit. A tomu jednomu inzerátu ze sta se omlouvám.
Jo, páry nejsou často páry, ale muži, kteří si zde jen hrají a machrují s něčím co nemají.
Souhlas. Přesně jak jsem psal já. Přece když si dáš inzerát, tak ukážeš co nabízíš. Nebo aspoň ten profil vyplnit.