Před hlasováním se prosím přihlaste.

Trudnice

Iskustva, maštate li o sexu sa trudnicom, dal vas to uzbuđuje???
Ja sam oduvijek maštao o seksu sa trudnicom, to mi se činilo jako napaljujuće. Međutim kad je supruga bila trudna, seks nije bio kao u mašti. Bilo je OK, ali stalno me nešto podsvjesno kočilo, tako da baš i nisam bio opušten kao inače. A uglavnom je i supruga inicirala seks.
Ja sam bio davnije jednom ženu ....a bila trudnica...i sad mi se tuži da joj dite ima udubinu u glavi...nije valjda da je to posljedica
moja se samo jednom sevila

tako da mi je ovo strano

uopće nije bila napaljena
Trudnice su najuzbudljiviji dio ženskog života iako mnoge misle drugačije. Jednostavno sjaje, koža im je maka, grudi narasle dva broja. Hormoni divljaju a sex bez brige oko trudnoće. dakle idealno vrijeme za sex. ;-)
Da da, baš ta meka koža, glatki trbuh...mmmm
i nezasitna u sesksu,dok je moja bila trudna jebala je ona mene a ne ja nju :)
Istina moja je sad u 6mjesecu trudnoće i jako je napaljena,jako je nezasitna,cice veće od 6
jebote 6 šestice??? I to to nećeš pokazati. Pa sram te bilo :-)
Uh 6-tice uh
Sigurno ima ljepe, velike, tamne, bradavice...
najbolji sex sam imao sa zenom dok je bila trudna.Non stop je bila napaljena a sise 6.
Maksimilijam 444 slazem se sa tobom ,sve se promjeni guza i cice top a ona napaljema i bez straha punjenje pickice mmmm
Ja i zena smo mastali o trojci dok je bila trudna
Slažem se stobom...:)
U zadnje vrijeme puno trudnica oko mene, pa sam malo počeo razmišljat o njima. Velike sise, napaljene...uh
Savršeno..razmišljao sam o jednoj ženi iz ulice.. baš mi je bila uzbudljiva tih mjeseci.. kad šeta i prolazi..