ČSM/Barbora-Teplice

Sdílení zážitků a lokace
public/outdoor
Poznatky a info

Jenom tak zkouším kdo dnes byl na jezeře Barbora na Teplicku já jsem tu dnes poznal spousta pohodových lidí a jeden super pár škoda že jsem musel už jít jelikož práce volá ale snat na ně zase narazim dobře jsme si pokecali a pak mě ještě pozvali ať přijdu k nim
Tento pár neležel ale byl ve vodě a plaval se podívat na jiné místa a v tom jsem tam dorazil pozdravili jsme se a dali se do řeči atd
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Bude dnes dopoledne někdo na Barboře.
Zdravím který borec včera přišel k páru na prvním mole hned za nuda pláži na barboře. Mohl by ses ozvat děkujeme
Tak na rovinu dopřeje někdo své ženě masáž a líbání nohou ? Nebo ji nechá orálně uspokojit v přírodě
Přidá se k nám dnes nějaký pár na ČSM? Rozpálíme grill a užijeme si trochu klidu v přírodě. Více ve vzkazech ok…

Každopádně nestojíme o masturbátory narušující osobní prostor.
Nelez k nám, pokud jsi tam sám!
Koukat se můžeš, ale drž se dál!
Pokud tě sami nepozveme blíž a nebudeš se chovat slušně, prostě pustím psa z vodítka.🙂

Nechceme z toho místa udělat další prostor pro hovada, jako je třeba Barbora.
Hezky napsané. Povedlo se dnes? Bylo docela chladno ještě.
Už to tam zase žije! Včera si to jeden starší pár rozdával u vody a doufali, že narazí na diváka. Všichni jsme si přišli na své. Dnes si tam půjdu zaběhat, jako vždycky podél pláží ( kdyby náhodou)
Na Barboru kašlu už roky. V podstatě od doby co znám ČSM🤘
Hodíš prosím souřadnice kde se tak na ČSM neco děje? Nikdy jsem tam nebyl, premyslim ze bych v nedeli vyrazil
Ze Mstišova půjdeš (pojedeš) po prašný cestě až k takový malý vodárně a pláže na levo od ní byly v létě dost obsazený. Ty po pravé straně zase poskytují více soukromí a lepší přístup do vody.
Čistě náhodou - ten hravý pár, který byl dnes na Barboře? :-)
Na Barboru jeste nekdo chodi...ja myslel ze to tam jde do kopru
Ale chodí, i teď je tu relativně plno
Byl jsem na barbore v úterý a na nuda snad taková nuda nikdy nebyla...... V neděli jsem ale potkal příjemný pár kousek vedle na Otakarku.
Byli jsme včera na Barboře. O ČSM víme, ale nejsme místní, tak to tam neznáme. Dnes má být zase vedro, můžeme to tam zkusit.. jak to tam je s parkovánim? Kde a jak je to daleko od vody?
Od závory dolů to je celkem dálka míst tu je dost na válení ale dálka pěšky
To je takovej problém chodit pár set metrů pěšky?😀 si tam rovnou zajeď autem až do vody. A předtím si stáhněte dolů okýnka.
Aha tady je někdo zase důležitý píšu to pro lidi co třeba budou tahat tašky atd nebo starší lidé.
Přes Mstišov je to po betonce sjízdné až dolů k vodě.
Ahoj, ta betonka je až k té vodárně? Někdy bych se možná zastavil a omrknul jak to tam vypadá, až pojedu kolem.
Také jsme včera byli na Barboře, na chvíli. Jak se vám líbilo?
My dnes dorazíme až na večerní koupačku po práci. Budeme u vodárny (pokud bude volná) případně na vedlejší pláži po levé straně od ní.
Tohle jaro/léto jsem na ČSM viděl více párů, nebo skupin, než za celá léta na Barboře. Potkal jsem pár sdílných a pohodových lidí, se kterými jsme si padli do oka a vyměnili víc, než jen pár slov. Pokud je to i tvá oblíbená lokace, klidně se poděl o zážitky, či poznatky. Oproti Barboře je to zašívárna, kde se mrdá asi na každý volný pláži a nudismus není limitivaný jen na jednu jedinou.
To vypadá zajímavě,,, musim vyzkoušet, třeba se tam na motorce nějak proderu 😀
Je to vodní nádrž, též známá jako Liebig. Jde o zatopený důl, mezi Újezdečkem a Mstišovem. Klíč k bráně na hlavní příjezdové cestě vydává na vyžádání městský úřad v Dubí, takže se spíše doporučuje zaparkovat v okolí a dojít si tam pěšky, nebo si v mapě dohledat ideální průjezdnou cestu.
Můžete poslat přesnou lokaci GPS, kde se dá koupat, opalovat a zlobit?😜
Díky, to musíme zkusit :) Barbora nás už nebaví. Jaká tam je voda ?
Žádný kafe, ale v těchto vedrech je příjemně osvěžující.
A z jaké strany je tam prosím nuda pláž? Je to poměrně velké. Je mozne zaslat souřadnice?
Není to koupaliště jako takové, takže je to o soudnosti a na vlastním uvážení.
Takze je jedno z jake strany se tam clovek dostane.
Někdo příští pátek bude na pláži?
Musím přiznat že ČSM super, kam se hrabe Barbora. Opravdu pěkné plážičky super přístup do vody, a voda čistá a teplá. Dokonce někteří lidé zajedou autem až k vodě. Za mě krásné místo které je opomíjené.
Ahoj všem. Tak už nám venku začíná pomalu oteplovat. Už se moc těším na krásné dny, kraťasy tričko pantfle. Zajít k vodě pošmirovat pohonit si no prostě paráda. Pokud nějaký pár nebo slečna hledají slušného šmíráka nechť napíši rád se domluvím.