Konečně bobří cesta

Bobří cesta je ta správná cesta.

Moc se mi líbí, že už se začínají zase objevovat bobři. I když ne úplní, ale je vidět v galeriích, že se ten příklon k chloupkům stává lepší i u mladších ročníků.
Pamatuji si rozhovor s mou 19 letou kamarádkou:

<já> Ty jsi teda extra pečlivá v tom holení, máš jí dokonale oholenou. Tebe to musí hodně bavit, že?
<ona> Ne, vůbec, ale Vám se to prý líbí!
<já> Ne.
<ona> Ok, tak já se holit nebudu.
<já> Ok.

A od té doby jsme byli všichni spokojeni. 😀
Hladká působí mlaději, při lízání můžeš být přesnější a i intezivnější, nicméně u dam staršího věku to působí nějak nepatřičně. Každému co jeho jest.
Před dvaceti lety byli bobři takřka na vymření a nechybělo málo a ocitly se na červeném seznamu. Byla to móda a když nám svou sestříhanou kočku jen tak náhodou, při vystupování z auta ukázala Paris Hilton nebo Britney, tak už to nešlo zastavit. Naštěstí pro bobry se trendy často vrací a oni se vrací též. Mám taky bobříka, jen mu občas zastřihnu vousky aby se nedral na světlo světa např. v plavkách.
Přirozená žena, jen lehce upravená, je nejhezčí. Vyholené jsou jako holohlavé
NezneLizani
NezneLizani Neaktivní před 11 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Za mě když je aspoň trochu upravená čistá voňavá není žádný problém nemusí být do hladka na malou holčičku
Já radši lížu pěkně chlupatou ♥️😍♥️😍
naopak já bych bez chlupů ani neměl na lízání chuť :) každej jsme jinej..
.... takový upravený bobřík ala čárka široká aspoň na tři prsty (moje*22*) to je mňamka *18*