Mňa najmä štvu taký čo len chodia očumujú a bez slova si začne honit a myslí si že ho nikto nevidí. Mne je jedno nech sa pozrie aj ja sa rád pozriem keď je niečo pekné ale nech sa trochu krotia. A ešte ma štve keď chodia holý cez cyklotrasu k Vahu potom sa nečudujme že ľudia sú proti tej nudapláži.
Kedysi dobre od poslednej skosenostj som povedala nikdy viac
Tiež nás fascinuje byť videní
Presne tak tie, som tam prestal rafšej pri váh
Len ono keď to máš celkom blízko tak sa dalo tam ísť aj po robote a nemusel si ísť ďaleko
Cauko a kde chodis teraz ? Trencin Nove Mesto je vela moznosti
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Pri váhu od Nm do Pn sú pekné miesta
Suhlas, tiez chodim na Hornu Stredu
Ale už si dochodil, je to súkromné
Vah sukromny nie je😉
To bol dovod preco sme tam prestali chodit uz pred rokmi. Nech si robia co chcu, len nech tym neobtazuju inych, nepretrcaju sa a raz sa prihovoril jeden ked som v tieni fajcil a chytil za stehno ked som cupel. Ze ty co robis a on ze nemozem a odtiahol ruku, som mubpovedal este raz to skus a mas problem. Sa nam a hlavne mne zhnusilo tam chodit
Co si to robil v tom tieni ???? :-)
Zrejme mame kazdy iny zlozvyk vo fajceni🙂
Fajcil cigaretu camel, ty mozno ine fajcis no ja tabakove fabricky sulane😉
Jaj tak :-)
Lebo táto konkrétna téma je práve o tom, že tam otravní honiči v tieni (niekomu) fajčia 😂
Lebo táto konkrétna téma je práve o tom, že tam otravní honiči v tieni (niekomu) fajčia 😂
Co ako robia? Iba Vas oslovia, ci nieco viac?
A preto tam ja nechodím.
Zelena voda, ktora? Jedna je pri BA a druha myslim niekde pri Dubnici?
Oni majú na mysli tú pri Novom Meste nad Váhom.

Zelená voda otravný honiči
Chodíme sa slniť samozrejme bez plaviek s partnerkou ...nevyrušuju vás otravný honiči ? Dá sa tam vôbec nájsť miesto kde by neotravovali ?