Já osobně když dostanu foto ptáku tak nereaguji nebo blokuji. Pro mne ten člověk nemá mozek. Vážně nechápu proč chlapi tak pyšně na svého ptáka? Nezlobte se ale nezažila sem ženu abych poslala foto spodku a napsala: " Podívej se jak je krásná, chceš olíznout?😂 Když posíláte takové foto vážně myslíte, že žena když to uvidí, hned bude ukazovat kamarádkám a chlubit se: " Podívejte se holky! to je hlavička, asi se hned vdám a tě kouli jak to krásně visi až do kolen"????????😂
Přesně tak, takto posílají jen debílci, alespoň se rychle vytřídí od těch normálních lidí. 😀
aha tak jsou tu erotické stránky nebo si to pleteš z noblesní seznamkou z muži v kvádru?
Předpokládám že i na erotické seznamce chlap pošle normální foto. Foto přiřízení mi nic neřekne o člověku
Tady bych normální foto nikdy neposlal, na email nebo mobil ano.
sis spletla seznaimit seznamku a líbítko.tady je to o sexu.volko.
Tak s kokotem se blbě komunikuje😀😀😀
Ale jo, řekne. Že ten člověk je to co posílá :-))
Zase bych to nepřeháněl, prej vdávat😃
Stačí když řekne "ten by mi vyšukal mozek z hlavy"
(upraveno)
Stačí když řekne "ten by mi vyšukal mozek z hlavy"
(upraveno)
Poněvadž i ženy se chtějí seznámit. A většinou si pak vybírají podle toho, kdo jim napíše a jaký udělá už v první zprávě dojem — pomáhá to neztrácet čas.
Je to jednoduché. Starýmu,se kterým se právě rozešla, strašně jely nohy a huba také nebyla v pořádku. Takže si chce vyfiltrovat v inzerátu jiného fešáka. Tomu sice nohy nepojedou, ale zase bude plrsatej a navic s malým. Takže opet inzerat. Ten další už bude mít pořádného klabana, ale zase hluboko do kapsy... A tad pořád dál.
Ano to také, za další to nejsou ženy, ale muži co zde jen blbnou a také se reálně už seznámit nechtějí, inzerát zde mají jen ze sportu a ještě také to může být inzerát uživatelky, která sem již nechodí. Také někteří jen chtějí zviditelnit svůj profil s placenými alby, částečně to zde funguje jako OnlyFans
(upraveno)

Proč si ženy dávají inzeráty?
Za slušnou odpovědi na inzerát, se žena ani n