Schůzky

Zajímalo by mě, proč tu muži mají potřebu se domluvit, ale pak už nic neskutečnost?

Stává se tu celkem často a od dámských protějšků to čtu neustále. Že se s mužem domluví na setkání. Vše si dohodnou, domluví se. Už se vše uskutečňuje a když by měl být dotyčný na místě, tak se odmlčí. Což je, řekla bych asi standard. Ale s čím jsem se poslední dobou setkala opakovaně a hlava mě to tedy nebere. Je, že pokud se ještě následně ozvou (zvykem totiž bývá totální odmlčení, blokace, apod.) nastanou stále jedny a ty samé výmluvy. Jakože například sorry já jsem boural, dokonce pošle i fotku nebo vybil se mi telefon případně jsem musel nutně do práce, byť ještě půl hodiny před tím mluvil o dovolené. Dokonce jsou tu tací borci, co zasílají video či foto z auta, jak už jsou na cestě, ještě i píší, kde v danou chvíli konkrétně jsou na cestě a pak nic. Co z toho máte? To nějaký nový druh zábavy? Děkuji za případná vysvětlení/vyjádření.
Je to náplast na ego (mohl bych, kdybych chtěl... ale JÁ nechci, já, machr, jsem odmítl!) a nerozhodnost (jo, doteď jsem si myslel, že chci, ale... co by na to řekla manželka? Vlastně radši do toho nejdu.)
pokud se chces sejit tak neni problem muj. vek je 36let a vic ti reonu pak
To je jednoduché většina žen si tady najde někoho s fake profilem někoho kdo je až moc dokonalý ma ty správné míry fotky ale je to jen fake …je třeba si daného vždy nějak ověřit
Ja bych se rad sesel, ale zadnou jsem nenasel...
Jasný, jak říkáš. Místní aamaterky si ke schůzce vybírají blbce co jen machrujou po zprávách a nás, který fakt chceme, nechávají být.
Ono je to těžké každý píše jak má opravdový zájem a pak nic .
Ale jo. Vždyť to já taky chápu. Ono si stačí představit si sebe na místě toho druhého... Myslím že je to vše o slušném a upřímnem jednání. Ono prostě nějak vypadá, když tě člověk ghoustne a jinak vypadá, když ti normálně napíše a řekne, že se asi přecenil a že není ready na schůzku a že se omlouvá...
Tomu verim, ze je dost takovych. V anonimu je kazdy hrdina 😉
Naprostá pravda ty výmluvy jsou pak opravdu až komické
I prez to, ze pisu pravdu a myslim, ze nevypadamspatne, jsem se nedostal dal jak na psani a to nehledam modelky, ale normalni zeny...
Co to je dnes za chlapy! Stydím se za ně. Filip
A s ženskýma to není o moc lepší. Vlastně úplně stejné bohužel.
Ale tohle není problematika pouze mužů 😅 Řekl bych že dneska je pravděpodobnější že pujdeš do práce než s někým na schůzku.
Tohle dělají více méně jen honiči. Vyhoni si je u zpráv a pak je konec. Nebo dostanou strach a pak je také vymalováno. Bohužel je to tady už jen na amaterech standard. Ale to pak vrhá špatný stín na nás všechny co se opravdu chceme sejít.
Ja bych rekl že to je oboustranné a najit tady vhodný protejsek je v té záplavě téměř nemožné.
Tak to je přímo ze života i to auto přesně to jsem zažil dneska prachy v piči čas v piči a ještě v Jihlavě ve svátek bomba
Pokud mi tohle někdo udělá, hned blokace a nezájem. A jak jsem psala v dřívějším fóru, opravdu si víc vážíme těch, kteří na schůzku dorazí tak, jak mají, a jsou slušní atd. I žena má úplně jiný přístup k takovým mužům, když je s ním hezká domluva a všechno klape tak, jak má.
nevim mne se stavalo, ze zenska neprisla a nebo prisla podivala se na me a zmizela.
To že nedorazí,se dá vysvětlit třeba tím že se jim to nehodí,avšak pokud jsou nějak vychovaní tak omluva přiletí hned jak zjistí že jsou plonk a domluví se buď na jindy nebo hledají jiné řešení.Dá se to pokud to jde poznat i podle toho že jim je to trochu trapné že na rande nepřijdou normální mužský to nedělá to si jsem jist ti v uvozovkách normální se chtějí seznámit a chtějí sex ten zbytek za to nestojí ať se tváří hezky sebevíc
Já si trochu myslím že je to tím že je tady plno fake profilů s fake fotkami nastavených ta aby byli neodolatelní ale vlastně jsou to třeba jen hnusáci kteří tahají fotky a tak to hrajou do té doby než se mají sejít :)
Já mám naprosto stejnou zkušenost. Občas udělám výjimku když někdo napíše opravdu hezkou zprávu a dobře se mi s dotyčným komunikuje až to vypadá jak z pohádky a potom stejně na první lekci nepřijde. Zbytečně vynaložená energie na něco co nemá budoucnost. Od té doby mám amatéry jen na prezentaci a pokud má někdo vážný zájem o lekci tak musí vzít telefon, vytočit mé číslo a domluvit se. Jinak mají chlapci smůlu 😈A také chci zálohu předem protože toho koho neznám pravděpodobně vůbec nepřijde a teď se to samé začíná dít u lidí které znám osobně takže bez zálohy mají taky chlapci smůlu. A potom se většina z nich diví a nadává na zálohy předem ale dělají si to sami. Společnost jde rok od roku čím dál víc do háje a velkým tempem se vytrácí základní morální hodnoty a respekt a úcta k ostatním bytostem.
Tak to by se mi nikdy nestalo ale ani se nestalo že bych dostal šanci přesvědčit že to myslím vážně
za minitorem kazdej hrdina, je treba pracovat se vsema modelovymi situacema ktere mohou nastat...Ne vsichni opravdu touzi se setkat, neni to cil. Je cil zaujmout mezi tisicema, oprasit si to svoje ego, ze je schopnej zaujmout. domluvit si schuzku, teoreticky ze schuzky pokrocit na sex. Je to alchymie...
To co tady popisuješ bude asi pravdivé a smutné, ale prozraď nám, jak si domlouváš schůzky, ze kerých máš tak bohužel negativní zkušenosti, kdž máš zablokované zpráva a nelze ti napsat????*11*
Ahoj já by jsem se s Tebou velmi rád sešel a poznal se více.Jsi sympatická. JIRKA
Ahoj je to přesně tak. Je jedno jestli kluk nebo holka. Myslím že je větší pravděpodobnost že to bude jen prázdná cesta tam a nazpátek. Tak nějak myslím s tím i počitam. Ani to člověka nerozčili.
Pokud nejede nočni MHD. Posledně jsem jel z Flóry na stodulky ve 3.3o ráno a pršelo. Konec listopadu 🙈 Skoro až domů jsme byli ve spojení. Pohoda. Pišu jsem tady! A bylo ticho.
Tohle jsme dělali jako děti myslím.
nevim jak chlapi ja vzdy dyz se na schuzce domluvim tak dojdu, ale uz se mi tu x-krat stalo ze sem nekam dosel a nic nebo uplne neco jineho nez sem ocekaval. Dokonce jednou sem musel zdrhnout ze schuzky ja, protoze sem se citil v nebezpecnem prostredi.
Tak já si pamatuji když jsem se chtěl seznámit přes seznamku v rádiu před 20 lety a narazil jsem na dvě vtipálky co si hrály na jednu, kamarádky nebo sestry? Také si pak se mnou udělaly sraz a nikdo nedorazil a čekal jsem přes hodinu a volal vyply si telefon....A pak zase jako by nic prostě legrácky na cizí účet. Prostě tady je to o dost snazší si pohrát na něčí účet.
Ono vůbec dostat odpověď od někoho je nadlidský úkol, psal jsem asi 15 lidem a dostal jsem odpověď jednou ne a až tady od Succursus normální lidskou odpověď za což ji patří má upřímná vděčnost.
Tak tahle hloupá vlastnost se tady silně rozmáhá. Je úplně jedno jestli chlapi nebo ženy , děláte to všichni a čím dál víc. Každý tu vypíše své fantazie , úžasný příběh o vzrušujícím nezapomenutelném setkání. Všechno na beton domluvené i s detaily a pak přijde zpomalení. Vaše naděje a vzrušení pomalu upadá a nic se neuskuteční. To se opakuje pořád dokola. Je to smutné a velká škoda , víte kolik by jsme si užili zábavy kdyby každý dodržel svá slova. Mějte se fajnově 😘
Co se týče žen tak to je uplne na denním pořádku.Jsou schopné si měsíce psát a jak jde o schůzku tak konec.
To mě mrzí... A o to víc, že nás kteří dodržujeme slovo jsme házení do jednoho pytle s těmito slabochy. :(
Neni to jen u panů, ale i dámy tohle tady bohuzel delaji. Domluva vse se zda jako perfektni a kdyz dorazim na misto je to bez reakce odmlceni zablokovani nebo po x hodinach zprava ja jsem usla promin.
Tak mně se to usnuti děje často *22* ale jsem od 2 hodin ráno na nohou
Ja to chapu, ze se to stane... ale zrovna, kdyz se domluvis na schuzce a pises jak se tesis? A napisem si, ze vyjizdim? To mi prijde divne :D
Jo tak to pak jo. Ja jsem jak medvěd v nore
Ja se taky rad vyspim... da se rict, ze jsem taky jako medved :D ale vzruseni a sex me z toho vzdy probere
Samozřejmě je zde totalní převaha mužů, kterým nevím proč dělá dobře přesně to co popisuješ. Ale všichni nejsou tací, já třeba vždy na schůzku došel. Dokonce aby to nebylo jen tak, že co modrý nick to kecálek tak i pár slečen odsud mě začalo ignorovat zrovna ve chvíli, když jsem dorazil na místo určení. Jednou se mi dokonce stalo, že místo slečny přišel 60 letý pupkáč s tím, že jestli si to nerozmyslim a nezkusim chlapa.... popravdě ano dá se tu najít a setkat, ale ne hned a ne s každým páč nejsme králíci. Ale najít zde je poslední dobou jako najít svatý grál.
Je to jednoduché, vše je o profilu.
Pokud je v něm dost informací, následně se zkusí komunikovat tam kde se mi to líbí .
Komunikace (odpověď) proběhne nějaká tak v jednom případě z 30. Proto je třeba oslovit víc lidí a pak to co přišlo třídit.

A teď, Murphyho zákony: ve chvíli kdy to začne fungovat se obvykle objeví něco zajímavějšího. Je třeba blíž , nebo hezčí... Takže probíhá výběr kdo dostane přednost.

Vzhledem k úrovni komunikace na síti si bohužel musíme zvyknout, že dokud se nepotkáme, je to jen virtuál a nelze tomu prostě věřit.

Skutečný poměr reálných setkání je tak jedno ze sta komunikací, a to i u služeb. Ve službách jdou ve většině feťačky, což znamená zmatečnou nesouvislou komunikaci, což se ale pozná až to nastane.

Já mám jeden filtr : kdo odpoví a komunikuje aniž by se mi podíval na profil, to je buď podvodník nebo smažka a nic z toho nebude. (upraveno)
Ano, mohu potvrdit to, že se to děje i ve službách. Chlapci už mají smůlu. Zprávy fakt neřeším protože jich chodí tolik že by to byla práce na plný úvazek od rána do večera a ještě zadarmo. U mě se musejí objednat telefonicky a ještě poslat zálohu jinak není jistota že ten člověk opravdu dorazí na místo.
Já mám třeba zkušenost, že se tu domluvím se slečnou a buď nedorazí nebo přestane komunikovat. Nevím co z toho má. 🙂
Ahoj, tak tady je to asi takový kolorit, asi před 14 dny jsme se domluvili s klukem na schůzce v Praze ve venkovní restauraci aby měl možnost se k nám v klidu připojit. No čekali jsme hodinu a nikdo nedorazil.Takze tak.
Třeba je to nervozita a nebo klasika když je to tady anonymní.
Jsem si s tím taky dost setkala, myslím že to je druh srabství a zbabělosti . Za kompem je každý frajer a tak když se má sejit tak je posr.... Myslím že ženy v tomhle mají " vetší koule" než chlap. Aspoň tohle je má zkušenost
Jo, na tom něco je. Chápu, že muž může ztratit odvahu a je to takový problém to přiznat jako chlap.
Mě se jednou stalo, že jsem tu potkal pěknou sympatickou ženu, delší dobu jsme si psali, rozuměli si, pak si vyměnili fotky a jednou navrhla schůzku i s termínem. Bohužel mi to poslala na druhý mail, kam moc nechodím, zjistil jsem to dva dny po termínu schůzky, už se neozvala i když jsem se jí to snažil vysvětlit, jsou věci, které nevysvětlíš *8* (upraveno)
Několikrát jsem tu psala o svých experimentech, kdy jsem ve volném čase dala výzvu, zdali tu není pohodový amatér, že bychom dali kávu.... Hádejte jak to dopadlo....*22*
Dámy s radostí vas zvu na kávu :)....
Ono je to oboustranné. Taky jsem si užil HOVĚZÍ RANDE. Já VŮL na ni čekal, a ona KRÁVA nepřišla🤣🤣
Ženy to taky dělají že se na poslední chvíli vymluvi nebo nereagují, ale věřím že jen ze strachu kdežto muže to i vzrušuje o tom psát.
A to i s těma výmluvama typu, už jedu, zasíláním hlasovek, fotek a pak i když dojde na reakce kecy typu já boural, bla bla? Protože to, co mě zaráží. Že někdo řekne jedu a nic nebo pak ignor, to je asi normální. Ale mě fascinuje ta "propracovanost" z jejich strany..
Není na tom nic propracovaného.

Je to obchodní model... Udržovat rozjetých vice variant a postupně vyřazovat. Je to i nutnost, protože to samé probíhá i z druhé strany.

Úplně běžné je, že přijedu na místo a už se nedovolám, konec. Takže ano, obvykle mám záložní variantu v běhu a pokračuji pak s plánem B.
Pokud náhodou plán A klapne, ostatní se ruší.

Ale já teda aspoň pošlu info že akce padá, plán se změnil, díky za snahu. (upraveno)
Asi čtu jiný profil, v profilu píšeš jak máš málo času, co potřebuješ zařídit, jak to je u vás s nemocností atd

A tady si stěžuješ, že někdo nepřijede na schůzku.
Na schůzky čas máš?

Stěžuješ si tu jako amatérka nebo profesionálka?
Nebo ti jde jen o zviditelnění profilu?
Ani jedno, ani druhé a ani třetí. Čistě jsem vznesla dotaz, jak to tu mají ostatní. Když jsem to uveřejnila tak se mi do osobních zpráv začali ozývat další, co si doposud mysleli, že chyba byla u nich a díky příspěvku jim došlo, že se to neděje jen jim, ale i dalším a neberou si to už osobně. A tím že jsem se v osobních debata, ve zprávách a podobně opakovaně a tím setkala, tak mě to prostě jen zajímalo, co to jako je. Já se nepotřebuji zviditelnit, to dělám například inzeráty. Nejsem ani žádná profi. S nikým se nescházím, nehledám sex, můj účel tady je myslím že mého profilu jasný. Ale je pravdou, že před mnoha lety sem se s tím také setkala a teď o tom hodně slyším, tak jsem jen napsala. Nic víc nic míň.
Tak asi blbě chápu psaný text, nenapadám tě, jen cituji:

Ale s čím jsem se poslední dobou setkala opakovaně a hlava mě to tedy nebere. Je, že pokud se ještě následně ozvou (zvykem totiž bývá totální odmlčení, blokace, apod.) nastanou stále jedny a ty samé výmluvy. Jakože například sorry já jsem boural, dokonce pošle i fotku nebo vybil se mi telefon případně jsem musel nutně do práce, byť ještě půl hodiny před tím mluvil o dovolené. Dokonce jsou tu tací borci, co zasílají video či foto z auta, jak už jsou na cestě, ještě i píší, kde v danou chvíli konkrétně jsou na cestě a pak nic. Co z toho máte? To nějaký nový druh zábavy? Děkuji za případná vysvětlení/vyjádření.

Kdo ti píše do zpráv, profesionálky, amatérky, tak proč nenapíšou sem, a píšou ti do zpráv.
Mě tohle téma příjde jako postěžování, že ti nepřijede klient na smluvenou schůzku.

Tady ma hodně lidí problém s psaným textem. Slečna, paní vznesla dotaz. A tady mnozi začnou rýpat, že je profi a hledá klienty. Jako proč ? Není v tom nic takového. Dokonce sama cituje další s podobnou zkušenosti a mnozí v vás přidali svou. A stejně se odvede téma jinam a rozebírá se něco jiného. Já tedy v jejich příspěvcích nevidím nic z toho, co se jí snaží někteří podsouvat.
Osobně mám zkušenost dobrou a špatnou. Ano, pár kavicek bylo milých. Jenže ne málo amatérů si myslí, že když už žena tady je, tak se k ní chovají jako ke šlapce. Hele a po kafi si někde zasukame? Nechceš kafe vynechat a přijít ke mě? O tom, že by vůbec někdo dorazil, si můžeme nechat zdát. Přeci nebudou ztrácet čas
Děkuji za tento komentář a pochopení, "svět není ještě úplně v háji" alespoň někdo rozumí jádru pudla.
Máš pravdu - o chovaní vetsiny mužů k ženam tady. Mám prazdný profil a přesto se mne tu muži ptají -" Sex za FO ? " Kdyz se zeptám, podle čeho soudí, že jsem za FO, odpoveď "Jen se ptám. "
Ano, bohužel je to reakce na stav, kdy vysoké procento žen tady ve finále vytáhne finanční požadavky o kterých nebyla na profilu ani zmínka.
Resp. obvykle se řeší posílání fotek za peníze nebo odklon na WhatsApp, což je oboje hloupost.

Jsem tu léta, ale normálních ( neobchodních 😅) komunikací o něčem jsem zažil tak třeba 30 a reálných setkání s holkou co to nedělá pro zisk bylo jen třeba 5...

Prostě, je tu kupa svinstva kterým se musí člověk prohrabávat, až bych řekl že to nestojí za námahu 🤣
Souhlasím - jako když Popelka odděluje hrach a popel 😀My mame smůlu, ze ona na to mela holuby. My kazdý jen 2 ruce. Muž i žena 😀
Je jich mnoho. Přesto stále věřím, že tu jsou i obyčejní milí muži, s kterými je příjemné pobýt, poklabosit ač už se třeba nikdy neuvidíte.
Bohužel, ten tlak na sex je velmi nepříjemný
Tlak je snad daný povahou stránek... Tohle nechápu moc dobře.
Bylo by divné kdyby nabídky na sex chdily na webu o vaření, nebo tak 😅.
Ale tady? Co jiného tu někdo očekává ? Debaty o cenách v Lidlu, o počasí, sklizni jablek ??? 🤣🤣🤣
Dámy nestěžujte si, je to s vámi stejné. Naopak je ještě složitější se dostat přes profesionálky dostat k normální holce, které mě nebude brát jako toho, co "nechce platit za šlapku". Hodně mladších holek si zde taky myslí, že můžou mít nos nahoru a čeká na ně zástup milionářů. Starší dámy jsou klidnější, ale za to je jich méně, neb jich mnoho hodilo flintu do žita. Potkat v tom holku, která ještě má zájem, je normální a zároveň se ji nebudu muset bát (nejsem sebevrah a nechci ani kapavku) ... není to jednoduché.
Nestěžuju, jen konstatuju. A jak říkám, stále věřím, že jsou tu fajn milí sympatičtí muži.
Je neobyčejně osvěžující prohodit pár slov, jen tak. Několikrát i ta káva.
Jak už to však bývá ne se všemi lidmi si zkrátka padneme do noty. ( I když v mnoha případech je to hodně nadneseně řečeno )
Asi ano. Kdyby se to týkalo mě znělo by to osobně se setkávám. Tady to je myšlené, že to slychám od jiných. Já žádné klienty nemám, boha jeho jsem jen máma co je s dětmi sama nemá to jednoduché s tím vším a jen registruji tady ten fenomén
Proč fenomén profi společnic rozebíráš v amatérském forů?
Do kterého píšeš jako jediná kterou to trápí.

Na oplátku můźeme zavést hodnocení Vás --- placených společnic.
Tak proč si stěžuješ ty, které se to neděje.
Proč píšeš za ně?
Psát snad umějí.

Nevěřím ti ani slovo jak v tomto tématu, tak v tvém profilu.
Začínáš se vypisování maličko motat.

Jen jedna velká pohádka. (upraveno)
Protože mě to zajímá a nevěř si mě je to jedno, já vím jak to je.
Nechci ti radit, ale raději bych se obrátil na instituce, organizace, poradny které ti mohou v tvé situaci pomoct, než tu řešit, že někdo cizí nepřijede neznámé osobě na domluvenou schůzku.
Neřekl bych. Napřed si něčím takovým , že máš jedno dítě takové, druhé makové, musíš projít. Vidět tak to na vlastní oči alespoň jednou týdně. Ty organizace, instituce poradny jsou dobré akorát pro to, že umí zaštítit základní potřeby. Jsou schopny zajistit nějaké balíčky třeba potravinové pomoci, drogerie, když už je po konzultaci s klienty jasno. Znám moc dobře osobu podobnou tady té Succursus až na to, že děti má 3 a i to nejmladší vlezlo už do puberty. (upraveno)
Hele to že se jako domluví a nepřijdou či blok tu vnímám od mužů bohužel také často. Ale spíše mě fascinuje ta "propracovanost" průběhu, to se také stalo?
z me zkusenost, neprijdou na schuzku,pak neodpovidaji na zpravy, nebo dokonce blok ci zruseni profilu
Mne sa stalo, že z jedného profilu mi písalo niekolko ludí.
Po čase vyplavalo, že to bola miestna, amatérska komunita.
Došiel som na dohodnuté miesto, ale musíš mať už kúpené nejaké množstvo nejakého piva.
Kde si, nevidíme ta, za dve minúty už k nám nechoď, nechceme ťa, za päť minút tak kde si...
Došlo mi, že tam niekto bol a robil si vyhodnotenie,
Nejak sa nedokazali dohodnúť či ma vziať do partie, alebo nie.
Pivo nekupujem vôbec, tak ani nebolo jasné, o aké balenie vlastne šlo.
Po dlhšiom čase došla žena, a ukazala, o aké balenie šlo.

Kúpila sa basa piva a slo sa k ním.
Tam i ukazali, aké to tam majú.
Ale zrazu sa nič nebude konať, lebo idú na koncert do mesta s dlhodobou pivnou tradíciou.
Po tom to už nešlo, majú prácu, a podobné výhovorky.
Od niekolkých anonymov mi prišlo varovanie, že tá skupina nieje to dobré, čo by ma malo stretnúť.
Já se tady teda ještě s nikym nesetkal. Spíš mi přijde smutný, že po pár zprávách, když se třeba nějaký babě něco asi nelíbí, tak zruší konverzaci bez udání důvodu (zároveň na sebe radši hned vybliju negativa, aby pak případná schůzka proběhla pokudmožno příjemněji). Každej by nejradši seděl doma a jen psal a případně zobal prachy. :D Ale prachy nejsou život, dny utikaj a zážitky by se měli čerpat z každého dne. V dnešní době to je samej influencer, digitální tvůrce, služby, podvody blbosti, nadáváme jak výše postavený úředníci si zvyšují platy apod, ale když se podivám konkrétně na tuto "seznamku" tak je mi to jasný. Takhle uvažuje převážná většina. Kde jsou ty životní události a vzpomínky na to, co člověk prožil?
No z takové to zkušenosti jsou událostmi a vzpomínkami jen nepochopení, neporozumění a nasrání. Proč si vůbec někdo "dělá čas" s tím, že si dle mého musíte aktivně vyhledat informace o tom, kam by měl, aby to znělo reálně, posílá fotky a hlasovky. To je nový typ "zábavy"? To mě zaráží a hlava pořád nebere.
Kdyby to byla normální schůzka, věřím že to dopadne. Ale u čehokoliv kde jde o peníze si myslím že si to dotyčný rozmyslí. Stačí pár minut, udělá se a hned má čistější úsudek.
To, že není schopen to druhé straně sdělit, je věc druhá *3*.
Nevím z čeho soudíte? Pokud jde o mě, tak mě se to netýká, ale to se takovým těžko vysvětluje..
Tenosamoceny
Tenosamoceny Neaktivní před 11 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Paolo227
Paolo227 Neaktivní před 11 měsíci
Nebyli z Brna?😀 Já čekal hodinu před bytovkou a nic. Asi po 3 hodinách mi napsali, že usnuli😀
Paolo227
To by byla moc velká náhoda, aby to byl ten samý pàr😀
Ups, na to by chtělo snad asi založit vlákno a psát tam tyhle profily, aby ostatní věděli, co rovnou čekat, takovej black list
Vlákno môžeš založiť, a aj nejaké príspevky tam niekto stihne zapísať, ale potom niekto z adminov zruší vlákno, lebo z nahlásených to neunesie.
obecně nejvíce fungují spontánní setkání....

obecně pro mne zde "zítra" neplatí... na chiméry nejsem zvědavý...
A co když to někdo napíše o tobě, slibuje že příjde, a nepříjde.

Jak to vyvrátíš, že to není pravda.

Konkurence je tvrdá.
A já jsem snad někoho uváděla jmenovitě? Navíc pokud probíhá komunikace pro mobil dá se lehko prokázat zprávami a hovory..
Neuvedla, ale uvažuješ o založení vlákna (blacklist).

Tohle je věc, která jde lehce zneužít. Další věcná je zveřejnění soukromé komunikace (zprávy atd).

Tak potencionálně rozmyšlím nad tím, jak to případně řešit, kór když v tomto případě to vypadá, že se to děje opakovaně.
Paolo227
Chápu, ale věděl si na čem seš. Tenhle přístup, který popisují je o tom, že člověk čeká a do poslední chvíli ví, že to tak bude a pak najednou granát a bum, nic. A samozřejmě, že nejvíce je to o tom čase, zbytek člověk asi oželí. Ale znechutí to natolik, a navíc člověk ztrácí obecně důvěru v kohokoliv pak.
Hele, to je klasika. A ze strany žen je to stejné (tedy nejspíše je většina těchto situací zapříčiněna nějakým honimírem pod červeným nickem).

Mám pro to docela jasnou strategii... Jakmile cokoliv nehraje, tak se loučím a komunikaci ukončuji a nevěnuji tomu více pozornosti. Honimíři se často odkopou už během komunikace, neboť že mají červený nick ještě neznamená, že často jako ženy hovoří...

To, co jsou schopni vyplodit oni... neznám ženu, která by takto komunikovala.

Pokud mám pochybnost - pošlu hlasovku ... dostanu-li výmluvy typu "nemohu mluvit" - RED FLAG a konec komunikace.

Pokud "některá" tvrdí, jak se chce sejít a jak hned to a to a pak začne s tím, že bude mít čas "první sobotu příštího měsíce" - RED FLAG - KONEC komunikace.

Stalo se mi párkrát, že jsem jel někam zbytečně ... scénář vždy stejný - dorazíš na místo a "ticho"...
5 minut a jedu pryč - KONEC komunikace. Na nějaké výmluvy typu "DNES TO UŽ VYJDE" - seru.

Zase ale musím říci, že mezi tím vším plevelem se tu dá setkat s fajn lidmi a je to často fajn.
Vidím to dost podobně. Ale dnes jsem slyšela od jedné, že hlasovky probíhaly oboustranně, stejně jako komunikace, tady je adresa, napiš kudy pojedeš, on odepsal, že po konkrétní dálnici, čas příjezdu a když tam měl být tak nic mrtvo a konec. A vzhledem k tomu, že tohle slyším minimálně jednou denně, tak už to vážně sama přestávám chápat. Ale je dobře, že i přes to vše dojde i k úspěšným domluvám:)
dojde... jen je potřeba velmi "filtrovat"
Mě nikdo o setkání neřekl a já bych rozhodně slovo dodržel.
Nehazej všechny do jednoho pytle
To ale není házení, to byla otázka, proč se tomu teď tak často děje.
Nejspíše je vzrušuje ta představa komunikace s danou osobou a představa toho osobního setkáni a pak už si jen mastí brko u možného scénáře, co by se mohlo dít.
Nebo se se všelijak vychválí, ale při střetnutí by vyšlo na povrch, že kecal😀
No ať je to jak je to hlava mě to moc nebere teda.
Protože si už "vyhonili" a nikam se jim nechce" trmácet " 😀😀
To je přesně ono. Drtivá většina chlapů to takhle má. Jim to takhle stačí. Je to zadarmo, rychle, nikam nemusí jezdit, zvát ženu, není to nevěra a je to zdravotně bezpečné.
Můžou to být klidně puberťáci, co se tím baví.
Kdyby napsal narovinu, že si chce jen honit u písmenek, tak by se s ním ženský asi nebavily.
No dobře, chápu, že Anča dlaňovka je nejideálnější, ale proč neřeknou rovnou chci si udělat jen dobře a nedělat z té ženy krávu..
Protože jim představa, že by přišla žena, pomáhá při honění a vzrušuje je to.
Když vzrušení a tlak opadne , není důvod se dál namáhat 😀
Přesně tak to je honí se i na inzerátech seznamky
Nemůžu soudit, inzerát jsem si nikdy nedávala😀
Ale to je podobný jako si s někým psát o zchůzce když tam píší jak jsou nadržený a jak to mají rádi.
😀😀 milujte se a množte se. Bůh vymyslel sex aby se mu lidé množili.
Aby to dělali rádi a s chutí, tak jim k tomu přidal orgasmus.
Jenže lidi všechno zkurvěj, nedbaj na boží přikázání a chtějí jen ten orgasmus.
Pak se diví a stěžují si na fórech. *3*