Pansky pas cudnosti

Ahojte prosim vas potrebujem poradit. Kto ma skusenosti s pasom cudnosti ? Vybral som si , ale upevnovaci kruzok ma priemer 4,5 cm a do toho sa s penisom a okolo semennikov nezmestim .ako sa to vlastne nasadza? Ten kruzok podla obrazkov vyzera byt pevny. Ked som to skusal so snurkou nenarvem tam ani len semenniky. Ďakujem

Najskôr semenníky pekne pretiahnuť po jednom a potom penis prestrčiš. ,pekne prekážať , ukľudniť a pôjde to samo . Vzrušenia tam bude tak zachladiť .

Aký pás máš? (upraveno)
Ako prvý pás cudnosti by som si obstaral typ , kde je možnosť výberu veľkosti krúžkov . Ale ak už máš kúpený , skús studenú sprchu - tradične sa pri tom ,,scvrkne" . Ďalšia možnosť je , zmenšiť trenie - ja mám skôr problém dostať ho do klietky - vtedy použijem silonkovú podkolienku , tú prevlečiem otvorom na konci klietky - druhý koniec oblečiem / oviniem okolo ,,fešáka" a následne ho vtiahnem silonkou do klietky . Silonka je dostatočne pevná a klzká , aby z klietky išla vytiahnúť . Je potrebné nájsť správnu mieru ovinutia - nie veľa , aby tam silonka neostala - nie málo , aby sa rýchlo vyšmykla a nesplnila svoju úlohu ...Rovnako môžeš postupovať pri nasadení krúžku - obliecť silonku , nasadiť na fešáka krúžok , jedno vajko , druhé ...a silonku dole . (upraveno)