Vaš nazor?

Ahojte mam 35r..zenaty a bisex..chcem sa opitat aky mate nazor na chlpaty penis? Ja som byval doteraz do hladka ake posledne 2 mes..sa neholim a pride mi to viac sexi..aky mate nazor? Ste tiez zarasteny?

Ak niekomu pripadá oholený penis a pod bruško ako pedofilné, tak asi by sa mal nad sebou zamyslieť.
Ja tomu nechávam voľný priebeh. Nechce sa mi teraz nejak "organizovane" holiť každý X ty deň. Ale tiež sa mi s tým nechce hrajkať zastrihavanim a robením kadejakých cestičiek. Obilím sa do hladka, penis,vajcia, okolo análu. Kam dosiahnem odpredu a nechám tak. Už keď to je dlhšie a mám náladu, zase oholím. Niekedy aj mesiac dva nechám. Minulý rok som skúsil nevoliť vôbec a už tie dlhé chĺpky mi vadili. Jak som mal v rifliach penis, tak sa mi dostali pod predložku a keď som ho vyťahoval, tak mi to zbytočne zarezavalo do žaluďa.
Záver je: urob si to tak, ako sa to tebe páči, ako ti to vyhovuje. Ak partnerka/partner má rada/rád oholený na hladko, tak mu vyhovejú, ak to to nevadí. Ak má rád poradného bobra, tak tiež. Ale hlavne sa cíti príjemne a dobre.
Mne sa nepáči na hladko oholený chlapík...upravené skrátené je u mňa naj 😊
Ja som sa pár krát oholil úplne do hladka len preto, aby som zistil aký je to pocit, ale pripadal som si ako malé dieťa príťažlivé akurát tak pre pedofila. Teraz si ochlpenie len upravujem skracovaním, pretože zas úplný prales tiež nie je moc estetický. Ženy sa mi tiež nepáčia keď sú do hladka vyholené. Pôsobí to až moc pedofilne. Upravené ochlpenie na pásik alebo jednoducho len skrátené je pre mňa príťažlivé. Je až zarážajúce ako stupídné reklamy dokážu ovplyvňovať myslenie ľudí. Ako stádo oviec. Opičí sa jeden po druhom.
Aj ja mam chlpateho vtaka bez holenia. Je to sekundárny pohlavny znak, priťažlivý pre ženy a to mi nevyvráti žiadna reklama ani žiadny oholenec oblbnutý reklamou. Len čakám, že kedy reklamu žiletkových firiem tromfne dáka reklama na dúhové farbenie chlpov, a vtedy sa to preklopí a všetci budú chodit s chlpami a príčeskami na vtakov.