Taky už se mi stalo, že jsem okomentovala starý příspěvek. To jsem to tu ještě neměla prozkoumané a prostě jsem si nevšimla datumu. A hned jsem dostala zjebáno, proč se vyjadřuju ke starému tématu. Jako za mě: ať se starý příspěvky mažou. Zakládat pořád nové příspěvky na stejné téma mi přijde dost nepřehledné, v každém může být něco zajímavého, tak proč by to nemohlo být pod jedním linkem.
(upraveno)
Na obnovení starého téma není nic špatného. Ale pouze když přijde s novým komentářem, který je k věci. Aspoň je diskuze pěkně pohromadě a člověk se dozví vše k tématu "na jednom místě".
Na druhé straně jsou odpovědi na pět let (a víc) staré komentáře. To je čirá debilita.
Na druhé straně jsou odpovědi na pět let (a víc) staré komentáře. To je čirá debilita.
Je to těžký, když někdo obnoví téma tak se najde pět debilů kteří mu nadávají že obnovuje staré téma. Když někdo založí nové téma tak se najde pět dalších debilů kteří nadávají že to téma tady existuje a ještě si dají práci s tím mu naladovat odkazy. Upřímně já si myslím že je lepší založit nové téma už jen kvůli přehlednosti.
A teď nemyslím kvůli příspěvkům typu 'tebe bych šukal' a podobně - bavíme se o tématech vhodných diskuzi. (upraveno)
A teď nemyslím kvůli příspěvkům typu 'tebe bych šukal' a podobně - bavíme se o tématech vhodných diskuzi. (upraveno)
To sou prostě idioti, např téma dva roky bez příspěvku a typek tam napíše že hledá někoho na sukani. Gratuluju, to urcite někoho najde :D. Dneska frčí téma obřízka, 5 stejných diskuzi hned po sobě 🤡🤡

Fórum.
Ahoj, jak vnímáte když někdo napíše do staré diskuze několik let. A vlastně tím obnoví téma, které spí dlouho a nebo je jich už několik. Zajímá mě názor co si o tom myslíte.