Anální sprcha

Žádám o radu ve věci anální očisty. Mám k dispozici pouze jen sprchovou hadici, nicméně i po několika opakovaných procesech nejsem schopen docílit toho, abych byl zcela čistý. Po nejaké době to začíná být velmi nepříjemné a musím to ukončit. Chtěl bych si užít anální sex, nicméně kvůli neodbornemu pročištění toho nejsem schopen.

Základ je kvalitní strava. Rýže je nej, žádné lušteniny, uzeniny. Poznáš rozdíl za pár dní.
Pouzivej na to urcene pomucky - balonek koupis i na eshopech. Vody malo! 2 dcl bych rekla ze uz je max. Radeji to zopakuj. Cim vic vody, tim hur!
A jak tady nekdo radi, vlaknina je je super. Psilium ani neni drahe.
Hlavní zásada při análním výplachu je nepoužít příliš mnoho vody. Nejde o vyplachování celých střev, ale jen o jemné očištění anální oblasti před sexem. Ideální je použít malé množství vody, přibližně 100 ml a postup několikrát zopakovat. Důležité je, aby se voda nedostala do střev.
Já osobně mám anální hrátky ráda a pro výplach používám balonek - intimní přenosnou sprchu z eshopu HotwifeShop.cz. Je pohodlný, příjemně se používá a umožňuje mít plnou kontrolu nad množstvím vody.
Konzumuj vice vlakniny, napr. psylium jako doplnek stravy. Klystyr omez jen na klystyrovaci balonek, aby se vyplachla spodna cast konecniku a voda se nedostala hloubs do streva, co zpusobuje prisun dalsich a dalsich necistot - to vede k nutnosti hloubkoveho a dlouheho cisteni.

Balonek ma cca. 200 - 300 ml a to postacuje na vyplach konecniku.... Zkus, uvidis jak ti to bude vyhovovat ...
Jenom s tím Psyliem taky opatrně, protože způsobuje pocit sytosti, což třeba pro mě je problém.
Taky záleží co od toho čeká a na co se chystá, žejo. Jestli plánuje hodně hluboko tak možná přesně takové čištění bude potřebovat.
to jo, to je pravda ... ale pro bezny analni sex s penisem / dildem podle mne staci zakladni ocista :)