Těžko říct , každý je jiný.. jestli to je jako u nás, neřekne ti , že chce , aby jsi cítil , že má chuť na něco jiného.. u nás třeba to proběhlo s kamarádem , a bylo to super, nejvíc zážitek. Pak jsme zkusili sw, neco proběhlo , ale nebylo to ono, nemělo to tu šťávu.. a i se tam citi blbě.. čumil ji rozhodí .. tak zkoušíme hledat par, ale tak nějak taky bez úspěchu… S kamarádem to trvalo třeba dyl než 30 min.. ale taky se na sw cítím trapně, protože jsou tam dost výkonní jedinci co vydrží celej večer snad, ale my po 17letech manželství uz takové výkony nemáme.. ale to zpestření je treba , protože náboj nám to dalo do vztahu velký.. takze možná nakonec budu hledat jedince, kterého přivedu .. protože v té 3 musí byt taky určitým způsobem sehraní , aby se to paní líbilo… a když se to povede.. myslím , ze odpočinete a půjde druhé kolo…
Tak zase kvůli deseti třiceti minutám se nemusí dělat takové ciraty, ne. To snad ani nestojí za to něco rozjíždět
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Swingersparty byla naše nejlepší volba.
Určitě swingersparty. Tam se můžete rozhodnout kam až zajít a určitě nejdříve párovou... Je je tam lepší atmosféra. A doporučit můžeme Desire v Praze, pěkné čisté prostředí, a většinou i normální klientela s stejným smýšlením jako vy.
Swingers. Trojka už je závazná a dotyčnej bude něco očekávat. Na swingers nemusíte nic. Můžete se tam jít jen rozkoukat, ale ani se nemusíte svlíknout. Nebo jo, ale jen do sauny. Nebo si můžete jen užít spolu před ostatníma. Prostě tam máte volnost zajít jen tak daleko jak se budete cítit a můžete kdykoliv vycouvat. Ve třech na hotelu už je to vůči tomu třetímu co přijel dost divné.
Naše zkušenost….řešili jsme naprosto to samé a stali jsme před rozhodnutím někoho najít nebo jít na Swingers, báli jsme se trapného ticha toho, že si to třeba žena na poslední chvíli rozmyslí…domluvili jsme se jít na Swingers s tím, že třeba nebude nic a třeba vše. Ten večer dopadl tak že jsme si užívali spolu v zákoutí a nechali na nás koukat jednoho muže, žena sama instinktivně po muži po chvíli sáhla a vyhonila mu. Ten večer to pro nás byl dostačující silný zážitek. Dnes po cca 5 letech rádi k sobě přizveme muže na hotel a vše jde samo. Máme pravidlo, že vše jen spolu.
Těžko říct, ale určitě to dělá pro tebe. Je to z textu zřejmé. My byli jednou se známýma na swingers a zklamání. Sice jsme měli sex bez výměny, ale právě o to šlo. Člověk má hezkou představu, úplně se vidí jak to bude probíhat. Následně je pak konfrontován realitou. Asi je to o tom, kdo tam zrovna je a jak to celé na něj působí, ale u nás jsme se tomu zasmáli a už ne. Studený bazén, lidi velmi zvláštní až nechutní a do toho, když slyšíte RUS jazyk, tak se mi hned představí ty články o HIV v tamních oblastech a je po vzrušení. Samozřejmost je ochrana, ale to je snad jasné.
Naprostý souhlas. Někdy mi to připadá jako bych otevřel dveře vlakové čekárny ve špatnou dobu a s většinou tamních lidí rozhodně nechceš sdílet společný sex.
Za me je ideal sw party. Rozhlidnete se, pripadnym zajemcum o vas na rovinu rict, ze jste poprve. Komunikace je dulezita. Muzete popovidat, dat si prostor k premysleni co kdo komu se libi ci naopak nepripada v uvahu.
O nic tam nejde, nemate se ceho bat.
Oproti tomu schuzka s jednim chlapem na hotelu se mi zda nejista. Co kdyz vam nesedne? Bude to rozpacite. Tady tomuto ja bych se vyhnula. Ale jen muj nazor.
Nam se na sw jeste nestalo, ze bychom si to neuzili, byt pokazdy jinak. Vzdy to bylo super.
O nic tam nejde, nemate se ceho bat.
Oproti tomu schuzka s jednim chlapem na hotelu se mi zda nejista. Co kdyz vam nesedne? Bude to rozpacite. Tady tomuto ja bych se vyhnula. Ale jen muj nazor.
Nam se na sw jeste nestalo, ze bychom si to neuzili, byt pokazdy jinak. Vzdy to bylo super.
"Říkala že se jí do toho moc nechce, ale pokud si to přeju, tak že to pro mě udělá."
Jestli ti tohle řekla, tak bych ještě počkal a pořádně to s ní probral. Hlavně by se neměla do ničeho nutit a nedělat to kvůli tobě.
Zkuste nejdřív swingers, kde se na vás můžou jenom dívat, popřípadě nějaký ten dotyk a uvidíte. A nebo zatím čtyřka bez výměny, popřípadě divák. Hodně zdaru. 👍
Jestli ti tohle řekla, tak bych ještě počkal a pořádně to s ní probral. Hlavně by se neměla do ničeho nutit a nedělat to kvůli tobě.
Zkuste nejdřív swingers, kde se na vás můžou jenom dívat, popřípadě nějaký ten dotyk a uvidíte. A nebo zatím čtyřka bez výměny, popřípadě divák. Hodně zdaru. 👍
Já bych volila možná swingers jako první ať vidíte jak budete reagovat na nahotu a sex jiných lidí a buď se vám to bude líbit a budete mít sex v klubu a nebo prostě odejdete 🙂
Přesně. Ani nemusíte mít sex s nikým jiným a nebo to vyplyne spontánně

Manželé trojka nebo swingers?
Po delší době jsme si s manželkou popovídali ohledně trojky nebo swingers. Z mé strany je to hodně vzrušující (často se dívám tady na videa ve více lidech) , manželku to láká ale bojí se nedokáže si představit že by do ní přirážel někdo jiný než já,ale vím že když už by k tomu došlo tak by byla v sedmém nebi. Říkala že se jí do toho moc nechce ale pokud si to přeju tak že to pro mě udělá. V posteli zkoušíme často nové věci máme spoustu vibrátorů atd. Ale trošku si nedokážu představit jak to bude probíhat, ano říkal jsem že najdeme nějakého muže který se jí bude líbit sejdeme se na hotelu vypijeme a půjdeme na pokoj. Spíš přemýšlím nad tím co potom, co si budeme povídat sex trvá ve dvou max půl hodiny ale co když tam budeme dva na ní. Můžeme být tak vzrušení že se za pár minut uděláme a bude hotovo. Spíše jde o ten moment co potom jestli po 10 minutách řekněme dotyčnému třeba tak jo děkujeme můžeš jít? A nebo druhá možnost je swingers, častokrát na dovolené se milujeme před okny protože jí to vzrušuje kdyby jí někdo viděl, ale ze swingers má také strach. Z mojí strany nepotřebuji jinou ženu ale vzrušuje mě představa že ona se dělá s jinou a nebo já jí dělám ze zadu a ona jiného kouří zepředu. Máte někdo zkušenosti a poradit nám co by bylo na začátek lepší jestli swingers nebo trojka na hotelu? Budeme rádi za tipy 🙂