Som zenaty,laka ma sex s muzom

Ahoj.som zenaty dlhu dobu a velmi ma laka sex s muzom.mate niekto podobne pocity?

No tak buď si najdi nějakýho týpka, nebo se svěř manželce a ono se to vyřeší samo :)
No tak to jsi tady správně můžeš si vybírat určitě tě někdo zauči a manželce to raději neříkej jen málokterá by se na to chtěla dívat.
Pokud tě láká sex s mužem, tak jsi minimálně bisexuál a není na tom nic špatného. Hodně lidí to má podobně, jen si to dlouho nepřiznají. Kdybych byla na tvém místě, svěřila bych se manželce, protože tajnosti obvykle nadělají víc škody než pravda. (upraveno)
Jaký pocit bude mít manželka, pokud to zjistí? Třeba po 20 letech manželství to byl a pořád je dost šok.
Já jsem sice gay, ale z mých zkušeností vím, že v 90% se mi vždy ozvali právě hetero ženatí muži, které to lákalo. Tady je to dost běžné. Tak třeba někdy vyzkoušíš a uvidíš ;)
Mam stejne pocity, nelákáme mužské tělo ale jen pero
Presne som na tom rovnako. Laka ma sex, hlavne fajka,semeno a honka s muzom.nezujima ma telo,neznosti,bozkavanie ani krasa.To nie. Laka ma len to co ma v nohaviciach