spravme je kazde kdyz je orgasmus
Jako by ses ptal, jak udělat universální klíč do všech zámků.
Správné lízání se projeví nádherným orgasmem!!
Chtěla by si,,?.... pp
Jo chtěla.mám to moc ráda.....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Výborné téma ! Několikrát jsem se tím vědecky zabýval a k závěru nedošel, jedna má ráda příčně, jiná podélně,některá v co největší ploše. Jiná řekne přitlač, další netlač. Osobně se mi nejvíc osvědčila precizní separace klitorisu špičkou jazyka a nechávat ho tam bez přerušení. Extrémě dlouhá doba lízání vede dle pozorování k jistému znecitlivění. Rád si přečtu názory ostatních.
https://www.vice.com/cs/article/jak-papat-broskvicku/?fbclid=IwY2xjawNHkchleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBUd3F6QWUyVnhxTkMwWDd1AR6azEjUhUWbj2ouyvkIL26RFIiXXhRVj8Jwjkk2tU-8qgNt-Je4MZ78kZedxg_aem_ImB98HlA8jGea9VkmyqRUA
Není žádný obecně správný postup, co jedna miluje, druhá nesnese. Takže obligátně - komunikace a vzájemná vnímavost. Hlavně žádný napětí v honbě za úspěchem, pocit bezpečí, intimity a otevřenosti zabírá. Plus praxi ničím nenahradíš, tak směle do toho ;)
Ano musíme se k toho prolízat
Se zeptej té svojí, to je asi základ. Jo vlastně, asi nemáš koho se zeptat. No tak to pak asi ani nepotřebuješ umět, ne?

Správné lízání kundičky
Poradí nějaká žena jak by měl muž správně lízat kundičku aby žena dosahla orgasmu?