nebudu rozebyrat tovu osobu neznam te. Ale stud asi nemas kdyz pises ve druhe vete ze sex si schopen si zaridit, pochybuju ze si asi tka hezkej, ze by te oslovovaly sami zeny ze chtej sex.
V dobe internetu je to slozitejsi univerzalni veta: "Ahoj jak se mas, tady xy"
V dobe internetu je to slozitejsi univerzalni veta: "Ahoj jak se mas, tady xy"
No to je blbec. Tobě nechybí sebedůvěra ale sebereflexe.
Člověče, ty ženský to maj v životě fakt těžký, já být žena a narazit na takový hovado, tak s chlapama končim.
Rozumíš vůbec tomu co to píšeš, nejen tady ale i na profilu ?
Chovej se hlavně slušně !
Já si to tvé chování vysvětluji tak, že jsi v reálu přišel do styku jedině s kurvama a proto se tak vyjadřuješ a díváš se na ně tak. (upraveno)
Rozumíš vůbec tomu co to píšeš, nejen tady ale i na profilu ?
Chovej se hlavně slušně !
Já si to tvé chování vysvětluji tak, že jsi v reálu přišel do styku jedině s kurvama a proto se tak vyjadřuješ a díváš se na ně tak. (upraveno)
????? Tvoje vyjádření o mě je zcela mylné proto uděláš lépe když budeš příště odpovídat na téma a ne dělat psychologický posudek. A víš co.... raději už neous vůbec
Proč jsi teda změnil ten tvůj osobní popisek v profilu ? 
Napsal jsem to velice správně, zamyslel jsi se nad sebou a změnil jsi svůj postoj k ženám. Vidíš jak jsi šikovný.
Napsal jsem to velice správně, zamyslel jsi se nad sebou a změnil jsi svůj postoj k ženám. Vidíš jak jsi šikovný.
Možná bych začala tím, že přestaneš nazývat ženy pinkami kterým dovolíš tě vykouřit
Aha tak tady si koukám dělají bakalářskou práci z psychologie a osobniho profilu. Píšete o někom koho neznáte úplný hovna a odpověď na otázku žádná. Nevadí.

Když chybí sebedůvěra
Určitě nejsem sám co se stydí nebo neví jak oslovit ženu. Ne že bych opravdu moc styděl když už se jakoby rozpovídám tak už to jde potom samo akorát si nevěřím že by to mohlo dopadnout podle mého. Co se týče samotného sexu tak vím že jsem dobrý a žádná žena se ještě nestěžovala. Můžou mi napsat nějaké ženy jak by jsem se měl chovat a nebo jak komunikovat mockrát děkuji