Prosincová soukromá

Ahoj !🙌 Dostal jste někdo nápad zorganizovat v Prosinci mezi Vánoci a Silvestrem nejdou domácí swingersku? 🔥😁

Možná budeme po svátkách v Lbc a možná bysme rádi přišli
Ano, takových akcí se bude konat hodně, protože spousta swingerů tráví svátky a Silvestra tímto způsobem. (upraveno)
To je paráda rádi bychom se s kamarádkou nějaké takové také zúčastnili 🙌
Na uspořádání takové akce potřebuješ přátele, u kterých máš jistotu, že dorazí. Obzvlášť pokud akci pořádáš někde na pronajaté chatě a náklady nechceš platit nakonec sám. Pokud na akci pozveš cizí lidi odtud z amatérů, tak je velká pravděpodobnost, že nakonec nedorazí vůbec nikdo, i když to naslibují.
Je mi to jasný no. . 🙈 Proto by jsme se raději k někomu nebo někam přidali 😊 ale myslím že najít tu správnou partu lidí také nebude žádný med 🙈
Takové akce pořádají obvykle skupinky lidí, které se už znají. Když nějaký pár přivede své známé, tak to neni problém. Ale težko mezi sebe pozvou někoho, koho nikdo z nich nezná. Takže nejlepší je chodit do klubů, seznamovat se, znovu se potkávat v klubu a takhle můžete potkat někoho, kdo vás na takovou akci pozve.
Pokud nikoho neznáš, tak pak máš nejlepší vyrazit na akci do klubu. Předpokládám, že tématickou silvestrovskou bude pořádat většina těch větších.
Přidat se k někomu tady chce každý. Proto to většinou (vždy) dopadne tak, že organizátor je sám :-)). Takže nikdo nic takového neudělá, protože místní honiči tady jen slibují a nejsou schopni cokoliv reálně podniknout. Toliko k tomu
A zvát někoho neznámého na párovou akci se taky nikomu nechce, protože je velká pravděpodobnost, že se ti přihlásí pár a potom dorazí týpek s výmluvou "partnerce se na poslední chvíli udělalo špatně, ale už jsme byli přihlášení, tak jsem přišel aspoň já" a pak se s ním budeš muset dohadovat zatímco on se bude vlezle vnucovat.