Mne nic.Stejné to není jen tady,ale i v běžném životě,takže nemá co.Každý si vybere co chce....
Mě štve, když se někdo odhlásí, zruší profil, že se smažou i veškeré příspěvky. Ve vláknu fóra, blogy. Ve fóru to pak kolikrát ztrácí úplně smysl. Proč tam nezůstane pouze uživatel smazán a příspěvek dál?
Jinak to beru jak to přijde. Někdo je prima, někdo nasere první větou :)
Jinak to beru jak to přijde. Někdo je prima, někdo nasere první větou :)
Strukturálně mi vad asi jen to, že se používají dvojí až trojí metry v oblasti schvalování čehokoli, na druhou stranu, pokud někdo poznal nějakého admina osobně, asi se tomu vlastně až tak nediví. Dále ono již níže zmíněné vrstvení komentářů a nemožnost přímo se prokliknout na ten konkrétní a muset rolovat, to je občas opravdu zábava. Na druhou stranu někdy to pomáhá vykašlat se reagovat na bezcenný komentář, člověka to štve až v moment , kdy se vyjádřit chce. Jo ! A to mě vlastně sere doslova ! Člověk si smaže profil dle pravidel administrativy , ale ve skutečnosti smazán není, to mě jako dostalo. Normálně ten profil v systému udržují dál, zřejmě aby rostlo číslo uživatelů. Přitom dříve to bylo myslím jinak. Nejhorší je to, že jsem na to přišel úplně ne náhodou , ale proto, že jsem si chtěl po nějaké době založit jiný profil. Jinak jsem celou dobu žil v tom, že můj profil je smazán.
Že nikdo nečte a nerespektuje popisky v profilu a spousta honičů v každé místnosti i když mají svou místnost založenou.
Slovo nikdo je velmi zavádějící. Ano souhlasím a čtu to velice často, že je popisek ignorován, inzerát jako by nebyl psaný srozumitelně a na to téma je toho zde spoustu, rovnou celé blogy, ale je náš tu spousta, těch kteří čtou, ale problém je že jen profilem projdeme a když není shoda, tak jdeme dál. Zde je ten kámen úrazu, ti kteří nečtou posílají vzkazy hlava nehlava a pak to vypadá, že nikdo nečte popisky.😏
Proč by mě tu mělo něco štvát? Vím kam lezu, vím o čem to tu je. Ráno si dám kafe a projedu tady příspěvky, někdy vidím co již nikdy neměl nikdo spatřit, někdy krásné věci, přečtu si příběhy liského štěstí i lidského zoufalství. To co ti tady vadí mám úplně u prdele.
Mně docela štve fantazie a přesvědčení některých lidí o pohledu na ženy, viz tvůj inzerát.
To si vážně myslíš, že tohle ženy dělají ?
Že se s tebou žena sejde kvůli tomu, aby ti vykouřila péro ? Kde si tohle viděl ? Odkud jsi a v jakém prostředí jsi to proboha vyrůstal ?
Ony celkově ty tvoje příspěvky ve fóru jsou dost za hranicí reálných zážitků.
To si vážně myslíš, že tohle ženy dělají ?
Že se s tebou žena sejde kvůli tomu, aby ti vykouřila péro ? Kde si tohle viděl ? Odkud jsi a v jakém prostředí jsi to proboha vyrůstal ?
Ony celkově ty tvoje příspěvky ve fóru jsou dost za hranicí reálných zážitků.
Lež, lež, lež jen nechápu důvod a sorry nekonečně fotky ptáku, mně je fakt na blití
Tak já tu lež nepodporuji, to určitě ne. Ale na druhou stranu asi chápu to, proč ji někteří používají. Spíš si často kladu otázku, jak někdo mohl doufat v to, že to tu bude bez lži a samá uvědomělá persona ?
Jéžiši Marja kdo by čekal fotky ptáků na erotickém portálu, viď? Když se ti z toho chce zvracet, tak sem nelez a udělej si profil na emiminu.
Věř nebo ne ale chápu. 😌 Proč někdo lže to sice nechápu ale to druhé.....chápu proč tě to štve. 😁
Zběsilá cenzura komentářů a přístup některých adminů.
Část uživatelů bere server výhradně jako seznamku a nechápe, že pro mnohé je to i prostor pro tvorbu, sdílení a erotický obsah bez nutnosti hledat kontakt.
Kreditový systém. Ano, chápu důvod jeho existence, ale v lásce ho rozhodně nemám.
Technické mouchy například, když někdo reaguje na váš komentář, proklik vás nezavede na dané místo, ale musíte zdlouhavě skrolovat.
Chybějící možnost hromadného mazání zpráv, mazat po dvaceti je otrava.
Dvojí metr při schvalování galerií. Ženám projde téměř vše, zatímco muži bez odhaleného péra nemají šanci.
Část uživatelů bere server výhradně jako seznamku a nechápe, že pro mnohé je to i prostor pro tvorbu, sdílení a erotický obsah bez nutnosti hledat kontakt.
Kreditový systém. Ano, chápu důvod jeho existence, ale v lásce ho rozhodně nemám.
Technické mouchy například, když někdo reaguje na váš komentář, proklik vás nezavede na dané místo, ale musíte zdlouhavě skrolovat.
Chybějící možnost hromadného mazání zpráv, mazat po dvaceti je otrava.
Dvojí metr při schvalování galerií. Ženám projde téměř vše, zatímco muži bez odhaleného péra nemají šanci.
Se vším souhlasím, až na ty galerie můžu, péro tu mám v jedné galerii a ta je vypnutá. S tím schvalováním to není až tak horké.
Mazání po dvaceti, tak zde zkušenosti nemám 🤣
Ještě bych přidal jeden point a to je... V případě odpovědi na textový příspěvek ti to nedá vědět a když se chceš podívat jestli byla nějaká odpověď,, tak musíš hledat ten konkrétní příspěvek.
Mazání po dvaceti, tak zde zkušenosti nemám 🤣
Ještě bych přidal jeden point a to je... V případě odpovědi na textový příspěvek ti to nedá vědět a když se chceš podívat jestli byla nějaká odpověď,, tak musíš hledat ten konkrétní příspěvek.
Mám nastavenou zmínku do emailu a vidím, každou reakci u textových příspěvků a prokliknu se přímo do něj.
Dobrý návod, ale uvítal bych to pod upozornění. Mám rád jednoduché řešení.
ahoj... plně s tebou souhlasím a k tomu to je ubohá seznamka uchylů a fake profilů
Co máš proti úchylům? Každý je v něčem úchylný, tebe nevyjimaje.
Jooo tak v těch bodech co je můžu posoudit tak souhlasím. 😁
Mně teda galerii bez fotky kundy ještě nikdy neschválili. Důvod "málo erotický obsah"
To je zvláštní. Storpocentne jsem měla galerie, kde jsem sice byla v prádle, ale jediné, co vykouklo byla maximálně bradavka a schválili to. A u vícero žen jsem si všimla, že to tak je.
Prádlo, i nahá ve vaně, a pořád málo erotické. Z toho jsem vyvodila, ze jsem opravdu nezajímavá persona
Tak to je divné, vídám tu u žen galerie, že by byly nudné i na IG nebo FB. Dřív bylo v podmínkách, že minimálně šest fotek má být erotických. Dnes už nic takového nikde nevidím, tak nevím o co admini svůj názor opírají. A není těžké jim obrazem najít spoustu galerii, které s jejich názorem budou v rozporu.
Ja se s těma kokotama odmítám dohadovat. Dřív jsem to řešila přidáním fotky kundy, teď už na to kašlu. Galerii nemám ani jednu. Ted sice přemýšlím, že by byla zase nějaká vhodná. Neboť mne nebaví každému debilovi dokazovat individuálně, že jsem fakt tlustej neforemnej panáček Michelin bez koz. Ale uvítala bych ji bez ty mojí pičky
Zvláštní, když vidím namátkou třeba tyhle:
amateri.com/cs/alba/4052132/10s10-3-3-3
amateri.com/cs/alba/4052496/milfka
amateri.com/cs/alba/4051352/i-am
amateri.com/cs/alba/4052867/shadows-curves
Prostě tu platí dvojí metr.
amateri.com/cs/alba/4052132/10s10-3-3-3
amateri.com/cs/alba/4052496/milfka
amateri.com/cs/alba/4051352/i-am
amateri.com/cs/alba/4052867/shadows-curves
Prostě tu platí dvojí metr.
Neprošla mi galerka s 2x prsa, 2x bobr a 2x nohy v samodržkách, měla jsem pouze 4 erotické fotky, nohy nepočítaly, ani na druhý pokus u jiného admina.
Nedohaduji se, neprošla, smazala jsem a další nedala.
Nedohaduji se, neprošla, smazala jsem a další nedala.
No jo, ty jsou všechny krásně hubené
Dej bradavku nebo zadek a projde to jako po másle. 😁
Dala jsem bradavku a prošlo leda prd a tři oříšky. To ti fakt mam zapnout galerie, abys posoudila, která fotka tam je navíc?
Tady to může vadit snad jen nějakému poustevníkovi, který se místo zamyšlení nad sebou jen neustále stěžuje
Jestli tu někoho něco štve a pořád tu je... tak je idiot
Mně tady neštve vůbec nic, nokobec proč by mělo?
Že to tady berete jako seznamku. Jenže amatéři nejsou primárně seznamka, je to jen jedna z mnoha jiných aktivit tady. A až si to uvědomíte a budete otravovat jen ty, které někoho doopravdy hledají. To tu bude krásně
Nooo tak z mojí zkušenosti to jako seznamku vnímají i ženy ale to akorát není tak vidět. Já jako vím že tady jde o víc a to jsem rád. 😁
No a tady si myslím, že je vidět hlavní problém této stránky. že vlastně nemá identitu. Je to seznamka? Je to portál pro sdílení amatérských galerií? Je to prostor pro organizování swingers akcí? Je to portál pro nabízení placených služeb - od masáží po prostituci?
Ono je to bohužel od každého něco a potom se tu schází několik zcela odlišných komunit, které očekávají naprosto něco jiného a nemůžou se mezi sebou v lepším případě domluvit, v horším případě snést.
Můj názor je, že téhle stránce by nejvíc prospěl rozpat na několik nezávislých stránek. Každá s odlišnou uživatelskou základnou a každá s jinými pravidly, která budou moderátoři dodržovat. Ať se prostě mezi sebou nemíchají lidé, co hledají běžné seznámení s lidmi, kteří nabízejí placené služby a to všechno s lidmi, co si chtějí nasdílet fotky, ale nechtějí aby je někdo aktivně kontaktoval a považují to za obtěžování. Tohle nemůže nikdy fungovat.
Ono je to bohužel od každého něco a potom se tu schází několik zcela odlišných komunit, které očekávají naprosto něco jiného a nemůžou se mezi sebou v lepším případě domluvit, v horším případě snést.
Můj názor je, že téhle stránce by nejvíc prospěl rozpat na několik nezávislých stránek. Každá s odlišnou uživatelskou základnou a každá s jinými pravidly, která budou moderátoři dodržovat. Ať se prostě mezi sebou nemíchají lidé, co hledají běžné seznámení s lidmi, kteří nabízejí placené služby a to všechno s lidmi, co si chtějí nasdílet fotky, ale nechtějí aby je někdo aktivně kontaktoval a považují to za obtěžování. Tohle nemůže nikdy fungovat.
Slovní spojení u holek "nabízím sex za FO" a všechny ty kredity a podobný chujoviny...
Mě nejvíc štve že si tu spousta mužů myslí že to je seznamka. Je to stránka o erotice. Není to seznamka.
Jsi spadla visne ne ? Jasne ze je to seznamka!
je to strašná stránka a co se týče erotiky tak nemluvím
Erotika je o vzájemném působení.... Což na dálku a virtuálně je hovadina 🤣🤣
Noooo tak jako za mě, jedno nevylučuje druhé. 😁

Co vás tu nejvíc štve?
Pojďme si otevřeně popovídat o tom, co na této seznamce nejvíc frustruje. Ignorované zprávy, nereálná očekávání, falešné profily… co vás nejvíc štve a proč? Sdílejte zkušenosti, rady i trapné situace, třeba se ukáže, že v tom nejste sami.