Ahoj najlepšie je si zájsť za svojím lekárom a on Ti predpise TST.Dnes už sú oveľa jemnejšie formy v podobe gélu , ktorý je čo najmenej zaťažujúci
Sú jemnejšie formy. Otázka je ale akú majú účinnosť.
Perfektnú .
Nemusíte sa obávať práve naopak TST v gelovej forme má dokonalý nábeh
Nemusíte sa obávať práve naopak TST v gelovej forme má dokonalý nábeh
Áno???? To naozaj? Nemám také skúsenosti
Je dolezite si dat urobit testy na komplet hormonálny profil, ktorý ukaze pravú príčinu hormonálnej nerovnováhy. Tych moze byt viac. Pracovat na odstránení príčiny je omnoho lepidla cesta ako cpat do seba nezmyselne doplnky ci inekcie testosterónu.
Pokles hladiny testosterónu sa neudeje len tak. Viem o com hovorim, prešiel som si tym.
Pokles hladiny testosterónu sa neudeje len tak. Viem o com hovorim, prešiel som si tym.
Všetky doplnky akože nakopavace testosteronu (testoboost, anabol5 atď atď) sú uplne zbytočne a vyhodené e. Jediné čo ako tak funguje je Už spomínaný kotvičnik ALE aj ten začína,,fungovať " vo veku 45+ 50+ a viac a aj to záleží od kondície človeka, stravovania atd . Priemerný muž má do 45r uplne prodzenu hladinu testosteronu uplne v norme (pokiaľ netrpí priridzenou chorobou na nedostatok tst). Takže cca od45 r sa môže dávať kotvicnik ale nečakaj zázraky lebo síce funguje ale jeho účinok je iba 0,5-1% . Tak nečakaj ze chlapovi po pití čaju s kotvicniku bude stáť ako po kamagre 🤣ak uz chcete riešiť steroidy-testosterón tak jedine cez lekára (jasné v dnešnej dobe sa dajú kúpiť takmer všade,,načierno ") ALE treba veeeelmi brat na vedomie ze tie na 100% pomôže lenže užívanie týchto bordelov je veľká alchýmia aby človek nemal do roka infarkt a iné zavažne zdravotne problémy. V skratke ,pri užívaní AS sa takmer uplne prestane tvoriť v tele prirodzený testosterón lebo je nahradzany umelým (tablety, injekcie) a davkuhe sa v cikloch 8-12 týždňov. A vždy po každom cikle je nutné-nevyhnutne nasadiť kvalitne PCT aby sa nakopla prirodzená tvorba testosteronu po dokončení ciklu. Takže radšej dajte pokoj AS (ide o zdravie a tento bordel vie totálne a nezvratne zničiť človeka) vy síce vidíte vymakaneho 110kg borca čistý sval ale taká forma je 2-max 5r a potom v 35-40r onom uz neni ani spomienka lebo je rád že vie chodiť a ma 60kg,preto KAŠLI na tie sracky radšej ten čas +zdravé tuky a v primeranom množstve aj slaninka klobása lebo aj tuk podporuje tvorbu testosteronu a všetko dokopy pomôže pár % a bez zdravotných rizík.
(upraveno)
Zdravím, ohľadne toho testosterónu kotvicnik/Tribulus, známi zdravotník to odporúča užívať hlavne od 40+. Dá sa to zohnať aj ako čaj ale aj ako tabletky naprz gymbeamu a tiež určite cvičenie a kreatín ktorý tiež podporuje testosterón inak steroidy a injekcie sú fakt asi až ta posledná možnosť. Tiež ma na testosterón vplyv aj nedostatok spánku a nezdravá strava, stres.
(upraveno)
Ja som ho po dvoch dňoch vysadil, kvôli tlaku. Teraz užívam dlhodobo kávu a krém penis xxl créme k plnej spokojnosti
Mna pomáhá tribulus neboli kotvičník.
💉💉💉💉💉💉🤣zvisok je placebo
😂😂😂 chalanisko sa dobre zapalil, ale mas pravdu inak to nejde.
No môj s tým mal problém tak sme skúšali všetko možné aj tabletky zchudnut cvičiť všelijaké diéty a nie že by to neslo ale vôbec to nebolo take aké to malo byt 🤣🤣
Kotvicnik zemný a pravidelne užívať :) do toho fajn začať cvičiť
Poprosim o spravu.. dakujem
mal som cca rok NEBIDO, je to synteticky testosteron, ale necitil som takmer ziadnu zmenu. Staci jest vyvazenu stravu, vyhybat sa ultraspracovanym potravinam a sacharidom a bude to ok aj prirodzene.
kvoli comu chces zvysit hladinu TST ? ake problemy ti sposobuje nizka hladina ?
Nizka hladina TST ma vplyv na libido, cize vsetko ti funguje, len nemas chut.
kvoli comu chces zvysit hladinu TST ? ake problemy ti sposobuje nizka hladina ?
Nizka hladina TST ma vplyv na libido, cize vsetko ti funguje, len nemas chut.

Zvýšenie hladiny testosterónu
Ktorý prípravok je vhodný na zvýšenie hladiny testosterónu? Ďakujem za rady