Z alba ne, žádné nemám 🤣 ale z konverzace, koníčky atd. Nyní když se potkáváme při jedné volnočasové aktivitě v komunitě, tak o sobě víme. Je vdaná, ty pohledy, konverzace atd jsou jiné, když "víme vice"😉😄
Btw. Její manžel je tam též, je to dobrý známý. Úsměvné je, když občas večer popíjíme bez dam. Rozebírají se, pod vlivem, různé intimnosti. Občas se musím hlídat, abych dotyčného neopravil, či nedoplnil, když mluví o té své 🤣🤣🤣🤣🤣
Z alba ne ale muži posílají fotky takže jsem zaměřila spolužáky ze základky nebo z vyšších ročníků, kamarády od rodiny, souseda z dřívějšího bydliště nebo různé známé tváře atd. nechávám si to pro sebe, je to jejich věc.
S jedním jsem se sešla ale je to divné takže spíše cizí muže.
S jedním jsem se sešla ale je to divné takže spíše cizí muže.
Už mockrát, ale to je riziko fotografií s obličejem.
Ahoj . Z alba ne ale minulý týden mě můj vedoucí požádal jestli odvezu jednu naší zákaznici domů že její auto musí zůstat u nás . Když jsme jeli a povídali si cinkla mi na telefonu notifikace z amatérů a ona si toho všimla . Jé jste na amatérech ? Já taky. Jsme v kontaktu tak uvidím co bude .
Mě tu poznal podle profilové fotky a pak prý ještě 2 kluci podle konverzace
Já jsem poznal kolegyni z práce nabízela služby, jestli mě někdo poznal snad ne ale zas tolik by to nevadilo.
Z alba ne, z osobní konverzace ano. Reagovali jsme jako dospělí lidé, nikdy z toho nebylo nic víc. Každý jsme si raději šli svojí cestou. Jen v jenom případě přiznávám, že vím víc, než ví ten druhý. Je to pan, kterého potkávám skoro denně, když chodím do práce. Viděla jsem ho tu, pokaždé se pozdravime, usmejeme na sebe a líbí se mi ta představa, že vůbec netuší, že já vím....
No z alba mně nepoznal nikdo jelikož žádné fotky nemám ale když jsem si začal dopisovat s jednou ženou a po zaslání fota tak mně poznala a na ferovku mně řekla že to řekne mé ženě..No nevím jestli je to správné ale asi by se mělo něco ctít. Vím že to není o denně fér ale každý kdo je tady má pro to svůj důvod a neměl by druhého odsuzovat.
Můžu se zeptat, jak to dopadlo?
Ahoj ta dotyčná zatím asi nic neřekla a mně by to bylo stejně jedno. Se ženou žijeme jako bratr a sestra a kdyby něco namitala a já se odstěhoval tak může barák prodat. Třeba něco řekla a žena mlčí. Uvidím za čas
Aha, díky za odpověď.
Každý, kdo tu je v páru a ten druhý to netuší, tak musí přijmout fakt, že si zahrává s ohněm a může se ošklivě popálit. To, že někdo bude něco ctít, je opravdu směsna věta. Bylo to tak vždycky. Dřív se praskalo v hospodě u piva, dneska se žije víc virtuálně, je víc možností, ale taky si tací víc koledují.
Problem skor je, ak niekto nespozna na vlastnom albume seba sameho. 😉
Mne přisla zpráva i s fotkou od kamaráda, že se chce seznámit a já jemu rovnou Ahoj J. ..prý jestli se známe ..svět je malej 😁..nakonec zjistil kdo jsem a mě to nevadí, nedělam nic šparnýho 🙂
Upřímně doufám, že se tak nestane.
Nikdo nic nepsal, neříkal,tak těžko říct. Ovšem mě by to nevadilo. Aspoň by poznal proč nám ten vztah pořád tak super funguje. Já sama jsem tu nikoho nepoznala,jen je znám podle vidění a je mi to jedno, ba naopak je fajn je vidět nahatý. 😜😃 A nikdy bych to nikde nevyprávěla.
SKORO KAZDY :-)) Ale me to pozvani na kavu neva:P
Nepoznal. ale co, i kdyby.. tak ten co by nás tu poznal tu děla to samé co my. Nechapu ze si z toho lidi dělají těžkou hlavu. Spousta známých i příbuzných vědí jak to mame nastavené a je to čistě naše věc. A komu se to nelíbí ať si .…. Políbí 🤣 mame to u zadele😉
Přesně tak . Je to náš život a my si ho užijeme po svým .
Poznal mne můj šéf z práce od té doby mu musím půjčovat manzelku
Ale to víš že jó 😄. .
A poznal tě podle gauče 😆
Poznal jsem kamarádku manželky z práce podle plavek které jí žena prodala.....moc jí to na fotkách sluší.... tak jsem to manželce neřekl..... určitě ona poznala nás také protože dost často si prohlíží profil a párkrát nám dala líbí se mi..... já jsem jí to označil také....ale nikde nic neříkám a ona určitě taky ne....
Ja jsem poznala na zaklade alb zde, ze je to moje maserka. Bylo to prijemne poznani, ktere bylo nakonec fajn pro obe strany a bylo zacatkem krasneho sexualniho vztahu ktery stale trva. ❤️
Poznal mě bývalý kolega z práce. Největší trapas a nepříjemné vysvětlování.
Dobře se ti stalo. Čím víc tě lidí pozná tím lépe
Taky si to myslím. Čubky se musí zveřejňovat.
No, tak podle fotek by tě asi poznal každý
Jo . Někdo jo ,ale máme ho v piči. My se za sebe nestydíme a spousta z vás nám závidí,tak není důvod se omezovat 😃
A až vás tu poznaj vaše děti?🤔😀
Už se stalo... nevl. dcera, taky je tady :-)
Tak se prozradí,že jsou tady taky 🤣
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ano někdo z mého okolí jen zatím netuším kdo
Ano poznali dvakrát
A co jste pak dělali?
Nic, všichni jsme se tomu zasmáli….. v
Obou případech to bylo naši přátele
Obou případech to bylo naši přátele

Poznal vas někdo z alba ???
Stalo se vam ze vas tady někdo poznal na základě alba nebo videa ? Kolega v práci někdo z rodiny kamarád? A jak pripadne reagovali ?