BI chlap a heterosexuální chla

Poradi mi někdo? Jsem bezvadný

Napiš SZ já 22let Roků 170 cm 15 cm penis mám chuť vykouřit mladý péro já FM
Hetero muže přitahují pouze ženy, pravé žena

Pokud muž má zájem o muže ať už sexuálně nebo vztahem je to Bisexuál a nebo Gay, spousta si tu na Hetero jen hraje ale tyhle orientace jsou dané, proto mají v názvu ( orientaci-orientování na určité pohlaví)

Sama jsem heterosexuální žena a i když proti ženám nic nemám, do aktu bych s nimi nešla, protože mi to zkrátka nedělá dobře už jen nad tím přemýšlet.. Kdybych byla bisexuálka, už bych chtěla experimentovat.

Hlavně používejte ochranu, spousta mužů sází při análním styku na to, že muž ( neotěhotní ) a jsou tu případy, kdy ty anální infekce přenáší do vagíny ženy.. jsou z toho akorát zdravotní problémy, bakterie/ viry sprchou neumyjete.. (upraveno)
Ty už jsi zase tady??? 🤣🤣
Takhle černobílé to přece není. Tvůj názor mi přijde trochu jako tvrdit, že když si dám v hospodě smažený sýr, tak jsem od té chvíle vegetarián (upraveno)
To je snad logické, že když tě láká muž i žena, tak jsi bisexuál a pokud jen muži tak Gay, co ti na tom příjde zvláštního ..
Každý muž je homosexuál, jen se měří hodnota z kolika procent... 0,01 - 99,99. A kde je ta hranice kategorií si musí každý určit sám. Všichni hold nejsme stejní.
No, to nevím zda bych tvrdila před určitými muži ale taky názor 😀
Právě v tom je ten omyl. Ty zaměňuješ jednorázovou chuť nebo čin s celkovým nastavením člověka.
Orientace je o tom, kým jsi přitahována dlouhodobě a citově.
Identita je tvoje vnitřní přesvědčení, které si určuješ jen ty sama.
Sexualita je mnohem pestřejší než jen jedna kolonka.
To, že má někdo nějakou fantazii nebo něco vyzkouší, z něj hned nedělá někoho jiného. Lidská psychika není černobílá tabulka, kde jedno vybočení z řady okamžitě maže všechno ostatní. Je to o svobodě být sám sebou, ne o tom, aby tě ostatní násilím škatulkovali podle jednoho momentu.
Tak ty jsi třeba Gay takže se očekává, že jsi zaměřený čistě na muže, je to tak?
Takže si o tobě máme říkat, hele sice je Gay ale to nic neznamená, určitě rád líže kundičky, svět není černobílý...

Nech to jak to je, ono lepší :)
Ano jsem gay, protože jsem muž a přitahuji mě muži, A to jak po fyzické stránce tak poté citové stránce. Svou budoucnost si představuji vedle muže a s mužem.
To že se chlap jednou s mužem vyspi neznamená že je hned bisexuál nebo gay. Je spousta mužů kteří měli trojku i s chlapem třeba ale například vztah s chlapem je děsí nebo přímo odpuzuje. Sexualita a orientace jsou dvě různé věci - to je to co se snažím říct
Ale tady si to potvrzuješ, orientace je daná, z logického uvážení pokud má něco muž s mužem, tak je to důkazem, že ho přitahují ..

Optej se žen, mužů kohokoliv, zda považují za heterosexuála chlapa, co si to dává s chlapem.. A je jedno co s ním dělal.
Aha. Takže gay, který měl něco se ženou není gay, ale bisexuál. Tak to musím sdělit všem gayům co mají potomstvo, že nejsou gayové *378* *14*

A taky tím pádem jakákoliv ženská, která si za to nechala, byť jednou, zaplatit je prostitutka. (upraveno)
No, já bych neříkala někomu Gay, kdo si to dává i se ženou.. Gay je pro mě muž, co už od počátku inklinuje k mužům, prostě má k ženám odpor fyzicky.. ne, že si to rozdává roky s ženskou a pak je najednou Gay.. A ano, pokud si žena nechá zaplatit, provozuje erotické služby ale v tom už bych nehrabala, to je tak rozsáhlé téma, že to by se jednalo i o dárky, dovolené,plastiky apod. erotické služby mají už trošku jinačí rozsah..
Prostituce je hloupé slovo, erotické služby je hezčí, taky píšu Gay ne buzna
To, že někdo inklinuje k jednomu pohlaví přece neimplikuje, že má odpor k tomu druhému...
Znám dost gayů co byli k rodině dohnáni strachem z nenávisti a odsuzování. Ale homosexuální byli bezpochyby od narození.
Prostituce je jazykově neutrální termín, který lze samozřejmě vyjádřit i eufemisticky, ale z lingvistického hlediska se, jakožto disfemismus, dá buzna srovnávat s k..., ne s prostitutkou.
Tak to ber tak, že to zní příjemněji a tak by to mělo být.. nejsme ve Středověku a umíme si služby užít krásně jako kdyby to byl milenec a užívat si s ním krásné chvíle s respektem a s gentlemanským přístupem.. Udělej si nové obzory v roce 2026 :)
Tak to mě pobavilo:
Udělej si nové obzory v roce 2026 :)
To, kým jsem, určuje moje vnitřní nastavení, ne to, co si o mně myslíš ty nebo kdokoli jiný. Moje identita není věc k diskusi, o které by mohl rozhodovat někdo cizí. Je to čistě moje soukromá záležitost.
Tvůj problém je, že se snažíš lidi násilím nacpat do krabiček podle toho, co dělají v posteli. Jenže:
Orientace je o citech a o tom, koho člověk miluje a s kým chce žít.
Identita je to, jak se člověk cítí sám v sobě.
Činy jsou prostě jen zkušenosti, které základní orientaci člověka nijak měnit nemusí.
Tvoje křečovitá snaha každého onálepkovat jen ukazuje, že nedokážeš přijmout realitu, ve které si lidé o své identitě rozhodují sami. Moje vnímání sebe sama nezávisí na tvých tabulkách ani na tom, co si o mně myslí okolí
Mě nepřitahují bisexuálové jako ženu takže logicky si ráda vyhledám hetero muže a je dobré si ujasnit jak na tom ten muž je ..

Ty tu pořád hučíš do lidí, že svět je rozkvetlá louka, kde si může každý dělat co chce ale tak to není a věř, že většina lidí uvítá pořádek, pro mě a hodně lidí už je muž co má něco s mužem i ženou bisexuál a tak to je..
Vše je o tom jak se rozhodneš a nějaké zkoušení, těla máme až na penis a vagínu stejná, tam není co zkoušet..
Tvrdit, že tě „nepřitahují bisexuálové“, je ta největší hloupost, jakou jsi mohla vypustit. Přitažlivost je o chemii a o tom, jak chlap působí, ne o tom, jakou nálepku mu ty pak v šatně zpětně přidělíš na základě jeho minulosti. Pokud tě chlap přitahuje a pak se dozvíš o jeho zkušenosti, tvoje tělo chemii nevypne – to jen tvoje omezená hlava začne kádrovat a hrát si na morální policii, aby sis udržela ten svůj falešný pocit „pořádku“.
Napsat u tvé profese, že na těle není co zkoušet, protože jsme všichni stejní, je neuvěřitelně smutná vizitka a totální profesní selhání. Působí to, že už jsi tak vyhořelá, že k sexualitě přistupuješ jako k nudnému tělocviku u pásu v továrně a o skutečné touze nebo fantazii nevíš vůbec nic. Tvoje schválení k životu nikdo nepotřebuje a tvoje zastaralé náhledy na svět jsou v dnešní době už jen k smíchu.
To už nemá smysl ani číst, mám na to anketu a tam je názor lidí si myslím dost jasný.. více se k tomu nebudu vyjadřovat ..
Kašli na něj, žije si na svém mracku
To jsem si všimla, ono pokud se podíváš na dnešní anketu v mém profilu, lidi mají jasno...
Schovávat se za anketu ve chvíli, kdy ti dojdou argumenty, je srabáctví nejvyššího kalibru. Jen tím potvrzuješ, ze jsi jen srab, který se bojí myslet sám za sebe, tak raději papouškuje názory jiných.
To, že se už dál nevyjadřuješ, je po tvém debaklu jediné, co ti zbývá. Je smutné, že i ve své profesi potřebuješ na každý pocit hlasování většiny, protože o skutečné touze nevíš vůbec nic.
"Že se dál nevyjadřuješ".... Ono když se člověk hádá s blbcem tak máš za chvilku blbce dva, víš?
Je rozdíl se hádat, a je rozdíl debatovat. Ale je vidět že je problém i tohle rozlišit
Třeba by si vaše manželky rozuměly, kdybyste vytvořili čtyřku.
Jsem BI a stala se mi věc, kterou jsem v mém životě nečekal. Vždycky jsem byl zamilovan do ženy a mam i děti. Ale je to uz skoro rok co jsem se zakoukal a i zamiloval do kluka ,který je heterosexuální a ženatý. Je i mladší než já. Zda se mi i onem ,pořád na něj musím myslet.
Jsem stoho bezradny. Poraďte co mam delat.
Dekuji
Vůbec si to tak neber v dnešní době zaprvé to každému úplně jedno a hlavně se nikdo nedělá žádné násilí
Jen hlupáci zůstávají podpantoflaci a nic si neuzijou, ale tady je hromada keců a skutek utekl no a proto jsme všichni tady 😆
Ty jo ,ty si tvrdej .
Vůbec nechápu jak můžeš nazpívat,,ty,, někoho hlupákem .
Víš jak říkám já lidem když začnou heterakovi říkat že když to s chlapem nedělá že o hodně přichází
Buzík né gay ale buzík
Prosím už konečně přestaňte plést si že když je nouze tak můžu klátit chlapa a říkat si dal že jsem hetero
Prostě to tak není...
Každý ať si dělá co chce, hlavně ať ho to baví a je spokojený.
Doporučil bych zprávu přečíst, než ji zveřejníš. Zpráva s chybama většinou odvede pozornost od pdstaty, pokud tam teda nějaká je.
Spousta hetero šuká s chlapama a tady je to vidět. Asi ho nějak oťuknout, neboj se toho, život je krátký na to aby jsme si něco odpírali.
Hetero nešukají s chlapama. A jestli jo tak už nejsou hetero, ale bi a nebo buzny. Akorát si to nedokážou přiznat.
Trošku omezený pohled. Mícháš jablka s hruškama.
Máme orientaci – to je právě to hetero, gay, bi
Pak je tu sexualita – velmi zjednodušeně děláš vše co je ti příjemné.
Taky je to identita – to je když se cítíš jako koloběžka nebo žárovka.
Když to řeknu velmi zjednodušeně pokud jsou v tom city je to orientace, pokud je v tom je nadrženost je to sexualita, pokud jsi debil je to identita ;)
Ale to víš, že jooo. Hlavně, že si to umíš obhájit před sebou.
Já se nic nemusím obhajovat já se za nic neskrývám
No, zivot tropi hlouposti, co ches slyset?