Sex s vietnamkou

Toužím zkusit sex s vietnamkou. Nikdy sem ho nezažil, tak by mě zajímalo jaký jsou. Už jste měli vietnamku?

Jaký je sex s vietnamkou?
Šukal jsem s mongolkou a bylo to super, hezky úzká a zvyklá se muži ve všem podřídit
Ty skutečně žijící ve Vietnamu jsou nesmírně úslužné a oddané, jak v běžném životě tak v sexuálním. Postarají se o Tebe neskutečně. A jsou vážně šikovné.
Verim a rad bych a doufam ze se zadari nekdy vyzkouset Vietnamky jsou nadherne zeny
Úzká kunda jinak jak jak Česká ženská
.....krom vtipku že ji mají o dva stupně teplejší....kundu samozřejmě.... počítej s tím že doma velí máma a né obšournik
..... prostě mají jinou skladbu velení doma*3*
Je to o přitažlivosti a jestli te láká vietnamka tak je to asi o určitých rysech . Určitě jsou drobnější takže to je jeden z faktorů který tě na nich může přitahovat ale je to spis o konkrétním člověku jal už tad někdo psal . Jedna bude živelná a ukáže ti osmý dov světa a druhá bude nudná a nezajímavá
Mě přijde, že tohle různý národnosti a podobné dělení je strašná blbost. Vždyť se stačí podívat na český holky v jednom stejném věku a i tam bude každá jiná. Takhle to přeci nefunguje že lidi nějaké národnosti nebo věku jsou obecně takové či makové. Vždy je to přeci člověk od člověka a předpokládám že i u Vietnamky to bude stejné. Jedná divoká živelná a jiná zase leklá ryba.
Měl. Žádná holka tě nevynese do nebes, když jsi balík ty.