Sex s černoškami 👅

Máte rádi čokoládu?

PaSva
PaSva Neaktivní před měsícem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
PaSva
PaSva Neaktivní před měsícem
No musím říct pravdu je to asi 14 dní co hledám ženu právě snědou a opravdu bych za to dal cokoliv kdybych si mohl alespoň sáhnout na hezké tělo je jedno jak vypadá ani sex by nemusel být jen bych se s ní chtěl vyfotit nahý Tod vše
Neměl sem možnost ochutnat.. ale hrozně bych chtěl
nejlepsi je libani , oni maji takovy hezky rty. jsou tak sladky pri libani, to je teprve zazitek. sex je porad sex, a samozrejme ta jeman kuze. to ja jsem struhadlo......libacka. kazdej kdo ma moznost tak do toho jdete. i popsorit jen kvuli tomu... a kdyz je to uhli a sviti jen oci a zuby tim lepsi.
Ahoj, chtěl bych užít čokoládu! Pomůžeš v tomto případě?
Ano. Rád bych si pěknou čokoládku vychutnal.
Sex z černoškou jsem měl a teda normálka stejný jak bílá kunda to že mají teplejší vagínu není pravda
Chtěl bych zkusit černošku ale nemůžu najít nikde
V Brně tuším 23leila nebo tak nějak. Ale je taková jakoby zakřiknutá, žádný velký věci z toho nekoukaj.
Mám zvlášť když je roztomilá jako ty
Několik jsem měl i v cizině, dostat tam holku do postele není jednoduché a i rizikové, zvláště v muslimských zemích, nemyslím tím samozřejmě bordel. Sex je samozřejmě stejný, jiná je ta vizuelní stránka, nicméně bílé holky ji mají hezčí, ale je to hezký zážitek. V Gambii jsem měl krásnou mladou holku celý večer za 2 koly a vstup na Dýzu, no nekup to ! Pánové hlavně kvalitní ochrana a objevujte !
Nezkoušel jsem ale nemyslím že by v tom byl rozdíl. 🤔
presne ja uz ji pichal a ze by tam byl nejaky rozdil to se rict neda
Sex s černoškami? To neznám, ale někteří černoši jsou fajn.
jastreb2026
jastreb2026 Neaktivní před 6 měsíci
Nikdy jsem neměl bohužel příležitost ochutnat 😪
Nejlepší.... škoda, že u nás pomálu čoko holek 😉
Urcite voni lip jak to tvoje stary vrascity telo babco 🤣
Přesně tak. Když jsem v cizině u moře, vadí mi to jejich divné pižmo. Já raději to " naše ovoce " i když moře je moc fajn.
jastreb2026
jastreb2026 Neaktivní před 6 měsíci
"Ano. Já jsem z čokolády"

milka za love*3*
Dokud neuvidím, neuvěřím. ☝️😁
tak zaplat a uvidíš čokoládu z moravskoslezského kraje za prachy *3*
Zatím jsem neochutnal, tak těžko říct ;-)