Jsem ouzká

Vyvynutý chlap, já ouzká

Ahojky.. Můj problém je v tom, že partner, je dost na šířku vyvynutý a já jsem děsně ouzká a jeho to bolí. Je nějaký způsob, aby ho to nebolelo? Třeba lubrikační gel, nebo tak... ?
nejdřív roztáhnout rukou a pak to jde
Kdo by nechtěl uzoučkou kundičku,je super něco cítit,a někam se dobývat. To by mě zajimalo co by dělal kdy by si to chtěla do zadečku
že ja budem mat blbý postreh,ale je to tak...
su uzke, dlhé a širšie vagíny,..tak ako do mojej širšej,nepasuje pipík uzky ako ceruzka,tak do tvojej možno nie ten hrubší..ale si dosť uvolnená ked to tak cítiš??? alebo je to tvoj prvý partner?
Mala som priatelku ,ktorá bola panna do 26r..jej partner tiež bolpanic a nevedel sa do nej dostať,tak sapo roku rozišli..pri dalsom skusenejšom, sa to podarilo-lebo jej sexuolog poradil aby sa "robievala sviečkou" a ja zase,aby sa mu priznala,že je panna a je uplne neskusená.Kaslať na vek..No mala si vidieť tie jej usmevy,vzdy ked sme si spolu vsetci traja vysli niekam von :)
sexuologicka praca s telom (csb), v cechach je plno skusenych a dobre vyskolenych bodyworkrov, na slovensku tusim 5 ludi vcetne mna, riesia aj taketo veci a myslim ze pomozu ovela lepsie ako nejake tabletky, alebo zakrok alebo co tu ludia radili. len velmi malo pripadov je tak vaznych aby sa to riesilo takto
Ani som nevedel ze je len 5 odbornikov na slovensku tu je jeden z nich.Trocha sa zamysli ked vypotis taky nezmysel.
Take jsem resil stejny problem. Mam par tipu tak jestli mas zajem tak se ozvi.
V tom případě jako nejideálnější vidím mu ho prostě vykouřit a máme po problémech s bolestí oba?
Moc se toho asi dělat nedá třeba lugrigacní gel pomůže, nebo si na to časem zvykneš