Byla mi nevěrná

Jak se nejlépe vypořádat s nevěrou milované osoby?

Z 10ti letého vztahu 6 let lží... jak se a tím vypořádat?
Zabij ji a zakopej na zahrade..
Ale pozor na slepice, aby ji nevyhrabaly..
Nezabývat se s tím, všechny ženy a tím pádem i muži jsou si občas nebo častěji nevěrní.
Těžko během dvouletého vztahu mě podvedla 15krát
Nevera neni nemoc a kunda neni mydlo ta se nevymydli.
Tady už není co řešit. To není jednorázový úlet někde po letech, ale celkově jednání, které vede k tomu lhát a podvádět. Čím dřív to ukončíš, tak tím lépe.
Pár nápadů, které by mohly pomoct.
1. Stabilizovat sebe -antidepresiva ti předepíše tvůj praktický lékař. Pomůžou ti získat čas a trochu odstup. Je to sice jen půjčka, kterou splatíš při vysazování léků, ale pro začátek pomůžou. Sport také velmi pomůže.
2. Pro formování myšlenek pomůže si je zapisovat a trochu si je utřídit. Je lepší "vykřičet" je nejdřív na papír a teprve později ne manželku.
3. Kde je vůle, zam je cesta. Chce s tím něco dělat ona? Kam jsi ochotný zajít ty, abys neztratil sebeúctu?
4. co vás k sobě váže? Deti, majetek, vzpomínky,....
Mel bys byt rad ze je sukava co se sni promluvit ze by jses pridal kdyz bude s milencem a nebrecet zde
Tohle je naivní píčovina... V reálu to je přesně to co žena nedopustí aby se milenec a starej potkali nad ní v posteli..
Přesně tak. Pokud to není předem domluvené, jako že si chtějí zpestřit zážitky a hledají třetího, tak nemá cenu to zkoušet. Udělá ze sebe leda tak vola.
Když už si ženská najdete na tajno milence, tak většinou už ten manžel je odepsanej.
Léta tě podvádí, intimita žádná, nechce to řešit. Není z toho patrná ani snaha o záchranu vztahu z její strany. Pokud by ta snaha byla, můžete vyzkoušet manželskou poradnu. Můžeš ještě zkusit zachovat vztah formálně, kvůli dětem a každý si řešit věci bokem. Ale vzhledem ke křivdě, kterou v sobě máš, po sobě budete časem spíš štěkat a stejně se rozvedete. Vím jak to je těžké, já takhle ukončuji vztah po 15 letech.
Kup si nové záclony, sežeň paroží a pověs ho na stěnu. Až budou šukat, tak se přidej a ošukej ho do zadku.
Resit to muzes ruzne.. obycejne to ma velmi podobny scenar. Nejdriv myslenky na sebevrazdu, pak prichazi zurivost, pak alkoholove koma, pak snaha si co nejrychleji nekoho narazit. Vsechno je to spatne. Takovy clovek nestoji ani za to, aby sis s tim lamal hlavu. Muzes jen litovat promarnenych 10-ti let, pak se nadechnout a zkusit hledat nekoho normalniho.
Dík :) na základě odpovědí si jsem alespoň jistější v dalších krocích
6 let lží z 10 let jestli ti je schopný někdo v kuse 6 let chcát na hlavu nemůžeš toho člověka nazývat milovanou osobou ten člověk je bezpáteřní krysa. Rozloučit se sám v sobě a vypořádat se tím že být, vůbec věnovat minutu svého času takovému člověku je pod Tvojí úrověn. Buď silnej a nenechávej sebou vyjebávat kýmkoliv život je moc krátkej na to sebou nechat zametat. ženských jsou po světě miliony
Zakřič třikrát hurá! Máš taky zelenou ..
Ona tě podvádí a ty máš profil na amatérech🤔🤣
Potrebuje utesit , najit utesitelku. :-D
Tak zřejmě když na to přišel, tak asi bylo nejdříve zklamání, pak vztek a nakonec když ví, že je vše v .deli ,tak nebude doma sedět a nařikat! Založil si zde profil a je to! Byli jsem mohl vyprávět co jsou ,,ženy,,zač! První žena, po 3 létech manželství, dala naší 2letou dceru do koupelny, a navíc s mým kamarádem a zároveň sousedem z baráku, si to rozdávali v naší ložnici! Já nešel na plánovanou poradu a šel jsem o to dřív domů. Slyším pláč naší dcery až ven! Vylitnu do 2 patra,klíč nejde do zámku, tak jsem si myslel že ta moje šla zhanět pomoc! Ale nikde nebyla,holka stále plakala,tak jsem holt prošel dveřmi! Holka zamčená v koupené úplně fialová ze studené vody! Tu jsem šel uložit do postýlky,a začalo peklo! On utekl domů o patro výš,a ta moje kurva,slova...co tady děláš!? Tak jsem ji v tom vzteku šel utopit v té studené vodě, úplně mě zatmělo! Jenže pak se vytrhla a utekla. Tak jsem šel o patro výš nechtěl otevřít že ho zbiju! Ano správně, neotevrel tak jsem taky prošel jejich dveřmi, jak stal za nimi tak na něj ty dveře spadly,a pak rovnou dostal tak že tam zůstal ležet! A najednou si člověk uvědomí, že je konec! Konec toho co si v životě naplánoval,věřil! Od té doby jsme spolu už jen bydleli a to kvůli dceři!12let a pak jsem se sebral,a odjel za kamarádem o město dál! Po roce našel jinou,juuu super já měl prd,ona dvě a malou 4 l holku, opravdu jsme začali v půjčeném bytě, z práce stůl,židle,talíře atd,vše třikrát! To vše vydrželo cca 22let,a pak to člověk pozná, odtažita,nemluvila,úplně cizí.. no když jsem zavřel ni přijel do práce, tak tam byl vždy stejný policajt! Jj dělala na celnici! Vždy se vzdálil,a já cítil to stejné jako to před lety že to už smrdí, podrazem! Vždy jsem ji na noční dělal jídlo,a vždy ho po 4 nočních přivezla zpět, že nebyl čas! Pak jsem mluvil z její vedoucí z dotazem,proč ji dává tolik nočních za sebou? Ona ale noční neměla vůbec! Měla dovolenou,a na noční jezdila za tim poldou! Po 24l přišla z rozvodem, A do třetice jsem poznal též další,,chudinku,,ublíženou, že ji její muž podvadel! No tam to vydrželo 3 roky,a opět chodila ke ,,kamarádce,,na pokec...jj kamarádka z koulema! Takže věřit ženským ani prd! Všechny stejné hadí povahy!
Máš to smutné kámo. Ale tak nějak mi to přijde jako opakující se vzorec. Buď si hledáš furt stejný typ ženy, která tě pak prostě podělá...A nebo je vyloženě chyba v tobě a ta ženská má vyloženě potřebu si najít lepšího. Určitě bych to nezobecňoval. Kdybych začal zobecňovat tady tak kdyby byli všichni chlapi jako místní amatéři tak do 30ti let češi vymřou. (upraveno)
Není to nic osobního. Jen mě zaráží, že se vzorec stále opakuje. Několikrát jsem se setkala s tím, že muž si několikrát po sobě našel stejný typ ženy
Dík za příběh... :) akorát mě tu lidičky hezky podporujete v tom abych nepadl do depre :) cením si toho
..... člověk chce druhému věřit, plánovat a neplýtval energií na záložní plán co kdyby náhodou a pak stojíš uprostřed té katastrofy a přemýšlíš kde jsi udělal chybu......jo taky jsem hlupák a idealista co vsadil vše na jednu kartu ....... a i když to nevzdávám vím že je to v hajzlu......tak to dopadá když člověk chce věřit.....moct začít znova asi bych bez záložního plánu nešel ani srát.....
Taky mám profil na amatérech a nepodvádím ani tu nedělám nic jiného než chodím na fórum a nebo pohonit k povídkám. Když jdeš na pláž, neznamená to, že se musíš koupat :-D
To je fajn přístup , za mě top 👍👍👍
Děkuji. Ještě bych upřesnil, že manželka ví, že tu každý den aktivně chodím a společně se smějeme nebo divíme místním diskuzním bizárům.
.... důkladný rozhovor s druhou stranou a návštěva očního a ušního oddělení, někdy to holt nevyjde podle představ ale pořád je lepších tisíc vykřičníku než jeden jediný otazník
Dotaz, nestará se o děti, o domácnost, nepere, nevaří, pracovní morálka mizerná? Jakou máte mezi sebou komunikaci. Děti jsou tvoje?
Domácnost zvládá, ale intimita žádná. Bez komunikace. Děti v poho, ale je uzavřená a nemluví
Bál bych se toho "domácnost zvládá". Má čas i na něco jiného? Pomáháš jí?
Jasně že jo. I děcka beru různě po výletech aby si odpočinula.
Asi sám tušíš, že to není úplně dotaz na amatéry, ale spíše odbornou pomoc. Nicméně zkušenosti druhých otevírají jiné úhly pohledu, které by tě ( nás další) ani nenapadly
jj, hledám inspirace pač jsem sám ztracenej
... ale díky tady všem co se zapojily do diskuze