poskytovatel služeb

Váš profil byl nastaven jako poskytovatel erotických služeb.
Co to je proboha zase za výmysl? To už se tady vážně zbláznili? Pominu to, že jsem nikdy od nikoho nevzal ani korunu, všechno dělám čistě pro radost a žádné služby ani nechci nabízet. Ale že mě označí za poskytovatele, přesunou do kategorie "on nabízí služby" a přitom v "Ona hledá jeho" jsou desítky opakujících se inzerátů OF "modelek", které z ostatních loudí jen kredity za fotky a videa, to nikomu nevadí?
Ještě ani nemůžu nikomu sám napsat, protože jsem poskytoval :-D jedině si zaplatit VIP, to pak budu moci :-D toto je fakt už moc :-D jen tahat peníze a točit kredity...
Beztak brzy zpoplatní i samotné vkládání inzerátů (to taky nemůžu dát inzerát jinam než do "službových" kategorií, takže je to jen otázka času, kdy i toto bude za kredity... )
čas se přemístit někam jinam... Ale kam?

Jo jo to jsou novodobý amatéři. Problem mam stejny. Psali mi mamminka která mela v profilu ze nechce spatny život pro syna a bla bla a píše zpravy ze za fotky sex atd chce prachy. Jaj pice nasral jsem se napsal jsem si do profilu z prdele ze chci xy € protoze ziju sám a výdaje jsou nekdy větší a hned uz problem. Poskytovatel služeb a problemy. Komunikace amatéru a ADMIN ve stylu hovno. Bože takový póvl tohle kdysi to bylo ne o jiné. A teď aby jsi si vše platil nemluvě o komunikaci tady tech zprávcu.
Asi je spletlo znění tvých inzerátu i popisku v profilu. Takhle to opravdu zní jak nabídka služeb než jako návrh na schůzku.
Možná jsi měl napsat rovnou, že to je zdarma a jako koníček, pak by jsi byl z obliga.
No dočkal jsem se odpovědi, že u všech masáží předpokládají, že to jsou placené služby... 🙈 Přitom inzeruji stejně už přes dva roky... Odvolat se můžu za dva týdny 😝
Za chvilku I "nabídka kvalitního sexu" bude považována za placenou 😝
Já bych pro to i měl pochopení, ale když vidím ty desítky opakujících se inzerátů v kategorii "ona hledá jeho", kdy žádají odemčení chatu a nákup alba, aby si vás v "záplavě zpráv" všimly a vůbec odepsaly, tak mi to přijde celé úsměvné...
OF holky totiž vlastně nenabízí služby, i když si zde dobře vydělávají (a hlavně majitelem serveru na nich vydělávají...)
Tady se fakt zbláznili a chtějí tenhle server zničit. Nutné ověření u inzerátů je toho důkazem. Nikdo neví kdo k datům má přístup a jak jsou chráněny. Admin mě napsal, že banky s informacemi obchodují a oni ne. Že k nim mají přístup jen někteří a data jsou přísně chráněna. To může napsat každý. Proč když chci dát inzerát, musím nahrát svůj ksicht někam, kde nevím kam??? Prý jde stále o anonymitu....tady fakt asi na něčem jedou a nebo mají z úkol tohle pomalu dovést do zdárného konce.
Citace zprávy od admina:

My data neprodavame a maji k nim pristup jen poverene osoby. Rekl bych ze stejne jako banky , ale banky vase data bezne prodavaji. Diskuze o zabezpeceni dat zde neni na miste. Jsou zabezpecena nejlepe jak to dnes technologie umoznuji.

15:52
....bez ověření nemůžu inzerovat na amaterech..... tragédie *22*
Tragédie to není ale něco to vypovídá o tomhle serveru.....
už tři dny se prohrabával jiným webem... a zjišťuji...že mi to tady vůbec nechybí..mrknu sem jestli ti nejsou kamarádi...
kdepak..jsou tam necenzurované fotky a videa bez kreditů,... nemění se co půl roku řazení webu, .... a hlavně nikdo z toho nedělá ONLY fans,.. i když si myslím že to nebude jediný rozdíl
....tak já tu hlavně pozoruji to panoptikum Ynteligence, takže i když přepnu na slušný režim tak zábava je pořád na slušných 80%
😀😀😀😀 ze zlata a za čumění platí ony tobě 😍
....tak to není nic pro mě....zlato drhne a čumet mě nebaví