Já jsem se po dlouhé době a hromadě pokusů doma něco změnit, rozhodl si tady najít nějaký pár. Je to sice těžké, kvůli času, ale lepší než nic.
Taky jsem to řešil,a hodně dlouho.Pak ve mě bouchly saze, prásknul jsem rukou do stolu a dal jí na výběr,buďto její dosud bezstarostný život a sex,anebo jdu k jiné a ať se o sebe stará sama.Vybrala si mě a od té doby šukáme celkem pravidelně jednou za týden.To víš,žádná hitparáda to není,ale zase je lepší si stříknout do kundy,než si ho někde v koutě honit.
Ahoj, mám to úplně stejně. Se vším co tu kdo napsal souhlasím. U nás to je ale roky a čím dál horší. Resp. Teď už nic. Je potřeba si uvědomit, co dělá člověk špatně, aby jej přijala a otevřela se mu. Jak tu někdo napsal důležitá je komunikace. Na druhou stranu třeba toho nemusí být schopna, nemusí mít stejně potřeby, aspoň ne ve stejný okamžik, resp. Období života. Těžko říct, protože já sám se s tím strašné Peru a ta frustrace to ještě víc zhoršuje. Hádky a podobně. Takže začarovaný kruh. Přitom jak říkám, stačilo by, aby se začali trochu snažit oba, otázka je zda chvějí, a dalo by se to soukolí roztočit opačným směrem. Dalo by se o tom mluvit hodiny, co člověk to názor. Řešil jsi s ní, co je za problém? Je ona k tobě upřímná. Z osobní zkušenosti, třeba neumí o věcech mluvit, stydí se, kdo ví co,.....mě osobně, jak jsem již psal, ta frustrace ubíjí. Dříve bych si nedokázal představit nevěru, dnes už nechci ubližovat sám sobě, je to ale jen chvilkové řešení a ses opět někde bez citu, bez dostání 100%. Mě osobně to strašné mrzí, protože ženu stále miluji, je pro mě krásná, toužím po ní. Má chyba je, že nemám výdrž a chci změnu hned a následně přijde hádka a po ní je jasné, že ona nemá chuť a jsme v kolečku. Pánové je to na nás, jaký si to uděláme. Dost často partnerce nenaslouchame, naše ega jsou víc, až přijde nějaký dočasný naslouchac, který je hodný a milý........ Bohužel i já sám ac si myslím, že bych mohl na některých věcech zapracovat se nechávám unést a z bludného kruhu nevystupují. 😥. Přeji ať se to podaří.
Jsem na tom stejně , situace trochu jiná ,ona má vážnou příčinou , já už to nedávám . Blíží se rozchod.
Jsi v situaci kdy není dobré řešení. Držím vám palce, ať ještě najdete naději.
Myslím že už to líp nebude , a směr je jasný
To je mi líto Martas
Nedá se nic dělat ,bude jiná
jenom ji nech ať se vyžvaní ona je mladá a nepíchá s nikým + zdravá a druhý poučuje prostě sex ke vztahu patří a mnoho jinych věci to potom se nemužou žensky divit když chlap chodí píchat jinde a ony doma jen držkují že je podvádí a hlavně když si s ní píšeš a seš nadrženej atd tak tě blokne
(upraveno)
A to máte vztah založený jen na mrdu? Mezi váma není nic víc, nic vás nespojuje?? Máš pracky tak si vyhoň ne🤨
Zaprvé ne pracky a ruce . Zadruhé nejde jen o sex ale o celkovou intimitu ve vztahu , včetně citů a komunikace, společných zájmů a dalších X věci. Je těžký hodnotit cizí vztah když nevíš podrobnosti .
Podrobnosti jsi tu sám napsal - jdete od sebe protože ona nemůže píchat. Proto se tě na to ptám.
A ano kdo odkopne druhýho jen kvůli tomuhle a ještě řekne bude jiná tak má pracky.
A ano kdo odkopne druhýho jen kvůli tomuhle a ještě řekne bude jiná tak má pracky.
Jak ženy vyžadují pozornost tak i muži občas by rádi se cítili chtěnými a ne jenom být strojem pro zásobení rodiny, spolubydlící ve funkci správce budovy , dlouhodobé dávání bez návratu vyčerpává a demotivuje. A pro většinu chlapů intimita a sex je docela důležitý i motivační.
Souhlas. 👏. .
Krasne podano, souhlasim...
Podle me je to o tom jestli te miluje nebo ne. Pokud te miluje, tak kdyz to hodne obrazne prezenu "tak by po tobe sezrala hovno" a pokud ne tak se muzes stavet na hlavu a stejne ti "neda"
No, tak občas se přemůže a dá mi. Ale tak když to člověk cítí a vidí, že to není z toho že by chtěla, ale že se přemáhá, aby mi udělala radost, tak to prostě taky není uplně ono.
Mám to podobně akorát, že teď už se ani moc nepřemůže. Takže chápu a taky mě nebaví když vidím že spíš jen čeká až bude konec.
Takovejch chlapů tady bude ve stejne situaci tak 90%, občas bych přál těm ženám si zkusit být v kůži chlapa. Je to nahovno jak to příroda blbě zařídila.
Takovejch chlapů tady bude ve stejne situaci tak 90%, občas bych přál těm ženám si zkusit být v kůži chlapa. Je to nahovno jak to příroda blbě zařídila.
Kurva chlapi co to máte za ženský? Chápu že to není ničí povinnost, ale když by ženská po téhle stránce nefungovala, tak já bych taky doma nefungoval po jiných stránkách. Bylo by to peklo, možná by z toho byl dokonce rozvod, ale aspoň by se to vyřešilo a život by nabral nový směr. Tohle je přežívání.
Jo kámo, já to udělal 3x, 3x skončil s holou prdelí, protože jsem byl za frajera co to ukončil. Teď mi je 66, znova holou prdel a mrdání a bez vyhlídky na cokoli lepšího.
To je ale hrozné. Co je s těma ženskýma? Každopádně je lepší mít aspoň svůj kvartýr, dobrou práci a nějaké zázemí, ať neskončíš s holou prdelí, protože s holou prdelí se ženská hledá těžko.
Tak je fakt, že když prostě člověk nemá ten životabudič v podobě sexu, tak taky nefunguju na sto procent ve všem ostatním.
Ženy během celého svého života mají problém pochopit jednu prostou věc. Totiž to, že když se svým mužem nespí, tak mu nonverbálně sdělují, že ho nemají rády. A když muž sdílí domácnost se ženou, o které je přesvědčen že ho nemá ráda, tak začne selhávat ve své roli. (upraveno)
Už se těším jak se tu srotí mylijon odborníků a začnou ti říkat jak ji musíš umět nažhavit, jak jí něco chybí, jak by jí pomohli a podobně 😂 Popřípadě ti větší alfasamci co mají doma alfa samice které si vybrali po dlouhém procesu vyřazování těch slabších, ti ti poradí, že to nemá cenu a máš ji vyměnit za jiný model, který bude sexuálně aktivnější, atraktivnější a podobně. Ve vztahu je důležité jedno...komunikovat. Pár, který si neumí říct co chce nebo co chybí není pár ale dvojice spolubydlících
Díky za názor. Tak samozřejmě, to je nejjednodušší věc, vyměnit. Dnes se tak problémy řeší. Když něco nefunguje, tak se to vymění.
To je pravda, nebuď jak současný autoservis, než to vyměníš, zkus to opravit...:-) taky teď opravuju...
Ani nepotřebuje Alfu už má nahozeno na novej model.

Rozdílná potřeba sexu
Zdravím, jak řešíte rozdílnou potřebu sexu? Já bych to mohl mít pořád a partnerka, ta nemá vůbec potřebu sexu. Docela mi to chybí.