A kdo by pujcil manzela nam?
Ahoj mě také vzrušuje když si můj užívá s jinou ženou předemnou je to úžasný zážitek a také mě vzrušuje když si můj užívá s jinou ženou a potom mi vypráví jaké to bylo a co spolu dělali. Přála bych si mít tento zážitek častěji.
Není nic krásnějšího než se dívat na dvě ženy jak si uživaji
To je jedna z nejbeznejsich fantasii a libustek :)
Zazila jsem to na obe strany a oboji muze byt moc hezke.
Ja mam ted partnera, ktery ma daleko radeji se divat jak jsem s jinym (pro nej nejlepe se dvema) nez sukat.
Me se take libi, kdyz mu treba jina kouri nebo ji suka.
Je ti fajn a nikomu to nic neudela. Takze smele kupredu :)
Zazila jsem to na obe strany a oboji muze byt moc hezke.
Ja mam ted partnera, ktery ma daleko radeji se divat jak jsem s jinym (pro nej nejlepe se dvema) nez sukat.
Me se take libi, kdyz mu treba jina kouri nebo ji suka.
Je ti fajn a nikomu to nic neudela. Takze smele kupredu :)
Mě se to taky líbí, akorát že ženy se blbě shání... :( ale je to vzrušující, když pak přijdou třeba fotky z toho zážitku
Máme to opačně, ale já to miluji. Koukni na nasi povídku Jak jsem se stala dárkem, tam to nedopadlo nejlépe tak bacha na to
To je pomerne rozsirena parafilie zvana kandaulismus. Mne to tez vzdycky pripadalo zajimavy, ale zatim jsem si nemel moznost vyzkouset, zda fantazie prezije i srazku s realitou :)
Líbí se mi to samé 😀 ráda přítele sleduji s jinou a nebo mu ji přidržuji 😁
mám to stejně........
(upraveno)
Máme to úplně stejně jen s rozdilem že já zas rád pujcuji manželku a koukám na ně nebo ji držím za ruku
Šťastnej to manžel 👍
Velmi zajímavá reakce na situaci - donutit ho ošukat ženskou ve své přítomnosti, aby ukázal, jaké má teda koule a převzít tak kontrolu a vlastně se tak vrátit do hry. Asi by to stálo na větší diskuzi.
To samé bych chtěla i já
Muzeme se dívat spolu kdyz si ma žena a tvuj muž sednou. 😁
Říká se tomu Cuckquean.
Super, díky moc :)

CHCI PUJCIT MANŽELA JINÉ ŽENĚ
Zdravím všechny :)
Od okamžiku, kdy mě můj ex podvedl, tak jsem bojovala s různými pocity ( jestli nejsem úchyl 😆🤭) vzteku, zklamaní, ale zároveň i se vzrušením při představě jak to dělá jiné ženě. Skončilo to tím, že jsem svému ex za nevěru samozdrejme vynadala a pak nam koupila slečnu do trojky. Kdyz ma koule to dělat jine za mými zády, tak ať ji to udělá i přede mnou 🙈 Zároveň jsem si to chtěla poprvé vyzkoušet se ženou. No dopadlo to tak, ze nejvíc vzrušena jsem byla z okamžiku kdy jsem sledovala ex s jinou.
Mate s tím někdo zkušenost? Nevíte jak se u ženy nazývá tahle “úchylka” ? ;)