Svitavy, svitavsko

Zajimava mista, kde se něco děje?

Ahoj Lanškroun můžeme se na něčem domluvit kdyby si měla zájem
Rádi bychom soukromé sex party s více páry,převaha mužů vítána
Někdo něco v Litomyšli? :P Nějaké zajímavé místo, či slečny?
Litomyšl Černá Hora, chodí tam šukaví yety
Litomyšl Černá Hora, občas tam chodí chlupatý yety.
A ty víš konkrétní místo? Mám to tam kousek.
Nejaky par nebo zena na vzrusujci chvile v okoli vse diskretne.. bud priroda,auto,nebo jine zazemi :-) napiste budu se tesit
Šmírovačka, opalovačka na Poličsku, víte o nějakém místě?
Chceš li tak já mám akce prostě pořád , a sem česká Třebová kousek od nádraží, přijeď teď sme tu a kamarád má přes dvacet na 5cm a rádi tě poznáme, ano sice opravdu kouřim péra a šukám ale protože to poe. Chtějí a chtěla to. Poprvé kámoška od vedle ozbi se do vzkazů třeba čus bus
Jinak příroda tu v ČT tak je super mám tu dvacet minalne mistecek,mužem dojet pro tebe realne se sejít máš li rada sex
Jezdime do Pardubic do Hronovicke ulice.. Libi se nam tam..
Tady okolo se neděje nic. Já občas do Pardubic a případně do Žďárce.
Ahoj,v Hronovické Wellness klub ,každou sobotu pořádáme sraz amatérů.
Škoda.. hm treba by se tady dalo neco vybudovat 😜
Myslíš jako otevření klubu? To moc nevidím. Na malých městech to stejně funguje tak, že jezdíme jinam.
Buď klub nebo něco soukromého, uz me to kolikrát napadlo, ze bych neco uspořádala..
Ja bych na nějakou akci určitě dorazil, pokud by bylo možné se zúčastnit:)
Kašli na to, jestli chceš tak tě vezmu do Žďárce, abys viděla jak to vypadá správně 🙂...
Pokud máš prostory, můžeš nějaký sraz uspořádat. Myslím, že by pár lidí přišlo.
Tak, asi by se dalo něco pronajmout a zkusit akci, ale když se nezadaří, zaplatíš to ze svého. Pro mě jednodušší sednout a zajet na akci 🙂
japanesetelecom
japanesetelecom Neaktivní před 7 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já vím poblíž jen o sw clubu na Hronovické v Pardubicích, ale to není Svitavsko 🙂