Môj názor je taký, že chlap má rád na žene nejakú tú krivku navyše. Za mňa osobne mám radšej, keď je žena plnšia a tvarovaná (prirodzene), ako keď je "vymejkovaná" a pôsobí umelo.
Čo je najdôležitejšie je to, aby bola žena sebavedomá a vedela sa predať. Prosím, nemyslím to zle, možno to slovo predať pôsobí urážajúco no vôbec to tak nie je myslené. Keď sa žena o seba troška obzrie a vie vyzdvihnúť svoje prednosti, môže v konečnom dôsledku veľmi príjemne zapôsobiť.
V skratke: chlapi majú radi oblejšie ženy, čo vedia, ako to pretaviť do zaujímavosti..
Čo je najdôležitejšie je to, aby bola žena sebavedomá a vedela sa predať. Prosím, nemyslím to zle, možno to slovo predať pôsobí urážajúco no vôbec to tak nie je myslené. Keď sa žena o seba troška obzrie a vie vyzdvihnúť svoje prednosti, môže v konečnom dôsledku veľmi príjemne zapôsobiť.
V skratke: chlapi majú radi oblejšie ženy, čo vedia, ako to pretaviť do zaujímavosti..
Ahoj bol by som rád kebyže môžem byť s vami napíšeš my
Neviem kto dal ženám kategórie alebo identifikátor,ale najlepšie milenky sú ženy, ktoré dokážu zbaliť muža nie na bikiny ale čierny rolák,to mi verte... oči ich vždy prezradia, všetky ženy sú rôzne a každá žena má niekde na svete rovnaký typ muža len sa musia nájsť....
Myslím že to netreba takto kategorizovať . Keď je bacuľka vypije si uvoľní sa a ide to samo. Šak sa dohodnú sneakym fešákom a choď na normálnu swingers.. Ja byť chlapom tak určite nechcem prísť na seingers kde sú všetky na jedno kopyto !
Chcem mať rôznorodosť Trnka ,hladká ,zarastená prsnatá ,ritnata menšia väčšia tmavšia bielsia . Veď keď sa hanbíš zober fesiho do Viedne na swingers tam verím že nebudeš jediná XxL size. Alebo choď s kamoškou ..neviem kde presne pri Viedni je ten swingers club..kamarát ma tam raz volal dávno a odmietla som ísť. Je to o nastavení v Hlave nie otom aby niekto organizoval swingers kde by mal zaručených 15zien XXXL a 6tenkych pavucikov to by bol nepomer. Veľa šťastia hladani krásy v samej seba 😉
Chcem mať rôznorodosť Trnka ,hladká ,zarastená prsnatá ,ritnata menšia väčšia tmavšia bielsia . Veď keď sa hanbíš zober fesiho do Viedne na swingers tam verím že nebudeš jediná XxL size. Alebo choď s kamoškou ..neviem kde presne pri Viedni je ten swingers club..kamarát ma tam raz volal dávno a odmietla som ísť. Je to o nastavení v Hlave nie otom aby niekto organizoval swingers kde by mal zaručených 15zien XXXL a 6tenkych pavucikov to by bol nepomer. Veľa šťastia hladani krásy v samej seba 😉
Ahoj prosím napíš spracu
V jahodnej pri Dunajskej strede je swingers club kavecko.
Oni robili swingers baculky .neviem ci ešte robia
Oni robili swingers baculky .neviem ci ešte robia
Tato tema dopadla ako vsetky podobne. Len plno sprav od muzov, co by sa radi pridali....
Ak by bolo nejake stretko pre baculky,ja by som rad prisiel nech je dobra nalada ☺️
Bacuľky sú super, hlavne ich pozadie milujem
Dobrý nápad...teda mne sa páči lebo nevravím ako keby bacuľky boli niečo menej práveže naopak .. bacuľky sú poriadne ženy na ktorých tá má aj čo vzrušiť jednoznačne by som tam nesmel chýbať ♥️
Baculka v sietke je cukrik na pocmulanie a…:)💦💦👌
Ak niečo vymyslíte v KE, rada sa pridám 🤪
Som z Košíc rád sa pridám aj ja.
Aj ja by som sa pridal
Aj ja sa veľmi rád pridám
Ak niečo pripravíte rad sa zúčastním
tiež by sme mali záujem o takú, chcel by som vidieť moju, ako si užíva s iným
Keby mate zaujem o par vymenu ozvi sa
Pekný večer napíšte do pošty dík
Ahoj. Každý tu rieši bacuľky ale nikto, čo hľadáš. Videl som tu nick Dama Potvora. Je síce z ČR ale fotky má zo swingers s baculkami. Tak pozri možno ťa to záujme. ...
Ja by som to hned bral keby to bolo niekde v KE pripadne PO….
Baculky su okuzlujuce a vasnive …
Baculky su okuzlujuce a vasnive …
Bacuľky sú najlepšie milenky
Áno máš pravdu,, lem škoda že ti len každý píše a nič viac, hľadám už dlhšie, páčia sa mi veľmi bacuľky ale asi nemám šťastie
Súhlasím
A co na toto vsetko zakladatelka vlakna? Dostala si aspon ciastocnu odpoved? 😉
Zas aby to nevyzeralo tak, že obhajujem obezitu. Nie je to v poriadku, hlavne kvôli zdraviu. Ale niektoré bacuľky sú naozaj veľmi pekné
Na baculkach je nieco viac...maju v sebe svoje caro no zaroven bohuzial zivotny trend ich akosi utlaca,dehonestuje co je skoda,hanbia sa,uzatvaraju sa do seba,nedoveruju ludom...
Je to skoda a po mojom zazitku by bola myslienka swingers s baculkami uzasnym zazitkom...
Bohuzial aj v Presove nedoveruju a drzia sa v uzadi...SKODA
Je to skoda a po mojom zazitku by bola myslienka swingers s baculkami uzasnym zazitkom...
Bohuzial aj v Presove nedoveruju a drzia sa v uzadi...SKODA
Zober si ako sú niekedy písané inzeráty. Chlap napíše, že hľadá ženu, popíše nejaké požiadavky a v závere dodá, že môže byť aj bacuľka. To ako keby napísal, že keď nenájde štíhlu, bude stačiť aj bacuľky. Ako keby to boli ženy druhej kategórie. Potom sa netreba čudovať, že sa za seba hanbia a pripadajú si menejcenné
Súhlasím ,aj ja som si to všimla a je to ponizujuce,primitívne,hlavne,keď vyzerá ten muž jak Quasimodo.Muzi tu si celkovo nevážia ženy, je tu 90% otetovanych uchylakov,ktorí robia veľké ramená a keď príde na lámanie chleba, tak sa boja poslať foto.Zrny by ich mali poslať do teplých krajín okamžite a absolútne sa s nimi nebavit.Su bacuľky elegantné,s charizmou,ktoré strčia do vrecka na myslené anorekticky
....rovnako "medzi riadkami" citame v tych inzeratoch to iste. Vypoveda to o pisatelovi kym je. Obcas sa najde inzerat, kde muz hlada priamo plus size zenu a vtedy dany muz vie co chce.
Presne… ale keď hneď napíše, že hľadá bacuľku, vyzerá to úplne inak.
Presbe o tom som pisal
Ze to nieje chyba v nich ale v populacii namyslencov....
Ze to nieje chyba v nich ale v populacii namyslencov....
Vôbec nevidím problem v Tom že si bacuľka ....veď je to o rozmanitosti , ja by som to uvital
ty v tom problém nevidíš, ale niektoré ženy hej. Nie sú si isté samé sebou a necítia sa dobre proste
Rozumiem tomu no nevidím dôvod....veľa chlapom sa páči krv a mlieko , a ešte viac keď zo ženy cítiš chtic....ako túži ako sa vrtí po každom dotyku....neriešis kilá ale chuť...😉
Veď tam nemusia byť nahé.. v nejakom peknom prádielku
no možno hej, ale hold ženy, ľudia vo všeobecnosti, keď si nie sú sami sebou, tak vedome i podvedome sa podceňuje, neverí si. Pak sa ťažko uvoľňuje na nejaké sexuálne veci.
Pekne sviatky napíš do pošty dík
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ved mozes schudnut a ist na normalnu swingers ci ako si to myslela?
Ty mozes dostat rozum, dospiet, nebyt takym uboziakom, co si masti svoje ego hejtovanim. Keby si bol v pohode, vyrovnany, sookojny, takuto kravinu nenapises 😁
Je to o tvojej/vasej asertivite. Ist, nemat ocakavania a byt tam kvoli sebe. Zaroven ked sme chceli pred rokmi ist na prvu swingers, sledovali sme, kto sa zucastnil predoslych stretavok v konkretnom klube. Chceli sme ist tam, kde neprevladaju dokonale postavicky. Aj po par skusenostiach sme boli aj na swingers, kde sme sa necitili najlepsie
Obcas byvaju stretavky pre baculky. Neviem ci Trencin alebo Jahodná
Pamätám si, že dávnejšie tu bývali stretávky pre baculky. Ale neviem či to ešte aj teraz funguje

Swingers pre bacuľky
Ahojte ešte som nebola na swingers ale tak mi napadlo že keby niekto kto sa v tom vyzná zorganizoval napríklad Swingers pre baculky,bbw proste väčšie ženy, na veku by ani nezalezalo, lebo čo som pozerala videá alebo fotky aj od známych nikde som nevidela ani jednu bacuľku,podľa mňa by sa takto už nehanbili a mali viac odvahy keby vedeli že tí chlapi čo tam sú sa im páčia bacuľky a bbw chápete čo myslím? Čo vy na to?